Şimdi Ara

Sony Türkiye'ye Açık Mektup [Gran Turismo 5] SONY'DEN CEVAP GELDİ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2026] Renault Austral | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • +1

2 farklı mailden gönderildi
  • tr playstation duvarına ilgili yazı 1000 karakter sığacak şekilde eklendi
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • Tamam da sony tr bayramda çalışmıyor ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata
    Tamam da sony tr bayramda çalışmıyor ki.

Evet ertelenme sebebi de bu zaten. Ancak bu kadar baskiya kayitsiz kalacaklarini dusunmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

quote:

Evet ertelenme sebebi de bu zaten. Ancak bu kadar baskiya kayitsiz kalacaklarini dusunmuyorum.

Ya anlamadım ki ben olayı. Bayram 2 gün sonra bitecek. 24 Kasım da hiçbiryer tatil değil ki.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • +1

Orijinalden alıntı: GoldPunch
    quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

quote:

Ya anlamadım ki ben olayı. Bayram 2 gün sonra bitecek. 24 Kasım da hiçbiryer tatil değil ki.

Saniyorum bayramda 23studios calismiyor.
  • Gönderildi
  • Sony'nin 1 aralıkta oyunu çıkarmasının nedeni bayram değil mi ? Ne alaka onu anlamadım bayram yarından sonra bitiyor. Oyun 18'in de çıkmayacak zaten, 24 ünde çıkacak. Sony Türkiye neden 1 Aralıkta getiriyor onu anlayamadım. Bayramla ne ilgisi var?
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • +1
    Gönderildi

Orijinalden alıntı: GoldPunch
    Sony'nin 1 aralıkta oyunu çıkarmasının nedeni bayram değil mi ? Ne alaka onu anlamadım bayram yarından sonra bitiyor. Oyun 18'in de çıkmayacak zaten, 24 ünde çıkacak. Sony Türkiye neden 1 Aralıkta getiriyor onu anlayamadım. Bayramla ne ilgisi var?

23studios bayramda calismiyor herhalde. Geriye kalan 4 gunde de yetismiyor demek ki. Tek mantikli aciklamasi bu.
  • japon kafasıyla çalışsalardı belki olurdu , şimdi bu mailleri de atmaya gerek duymazdık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.