Şimdi Ara

sony str-db940 qs receiver kumandası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el bir sony str db-940 qs receiver aldım fakat kumandası yok sahibinden.com da bi ilanda rm-lp204 akıllı kumandayı buldum ama tam almaya karar verdigim zaman ilanın pasif hale gelmis oldugunu gordum sony item i aradim receiver in modelini soyledim eski model oldgugu icin kumandasını yurtdısında bile bulamadılar buldugum kumanda modelinide soyledigimde bana o kumandanın receiver ı kesin kontrol edebileceginden emin olmadıklarını soylediler simdi halen daha kumandasız taklıyorum herhangi bir tanıdıgı olan bir arkadas var ise bu akıllı rm-lp204 kumandayı halen arıyorum simdiden teskkureler

• Aynı anfiyi işyerimde kullanıyorum. Çok memnunum. Yalnız kumandası biraz enteresan iki yönlü çalışıyor, cihazın bilgilerini de kumanda üzerindeki lcd de görebiliyorsunuz.
    Öğrenen kumanda alırsanız sorun olmaz öğretirsiniz.
  • DB940QS 'in kumandası RM-LJ304'ü( 301,302,304) bulmak zor olabilir. STR-DA4ES'in kumandası idi herhal LP-204. bende bi tane LP204 olması lazım. bakınabilirsem eğer piyasaya. 100TL aldı idim.

edit:hatalı harf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 24 Kasım 2011; 17:19:02 >
  • Merhaba arkadaşım, eğer kumandan str db1080qs ile aynı ise sana direkt logitech marka kumanda öneririm.Ne servise git canını sıksınlar ( ben gittim 400 TL civarı para istediler ), nede daha fazla uğraş derim.
  • bende 1 tane var ama çalışmıyor
  • benım elımde ıkı adet var hala arıyorsanız yardımcı olabılırım
  • anfiyi sattim ihtiyac kalmadi konu silinebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony STR-DE495
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.