Merhaba arkadaşlar. Bir süre Arctis 1 kablolu kullandıktan sonra kablosuz kulaklık arayışına girmiştim ve bütçem dahilinde olunca Pulse 3D sipariş ettim ve bugün geldi. Amatör şekilde bir kutu açılışı yapmak istedim, sorularınız olursa cevaplayabilirim. |
Sony Pulse 3D Kutu Açılışı
-
-
Bendede arctis 1 kablolu kullanıyorum şuanda . Kulağa baskı yapmaması çok güzel . Pulse kulağını arıtıyor mu? -
Konfor olarak epey iyi buldum ben, bir ağrıtma yok. Bugün 2.5 saat kadar oynadım, bence arctis 1den daha konforlu, kafa bandı büyük etki yapıyor. -
Ben tabiri caizse koca kafali biriyim bende bile uzun kullanimda kulagimi acitmiyor :) video icin elinize saglik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 7 Mayıs 2021; 23:0:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979
Ben tabiri caizse koca kafali biriyim bende bile uzun kullanimda kulagimi acitmiyor :) video icin elinize saglikEvet biz de iki arkadaş aldık,konfor konusunda bir şikayetimiz yok.
Bu arada şarj olurken cihazın çalışmadığını yazan biri olmuş reddit üzerinde, test ettim çalışıyor.
-
Bir süredir deneyimliyorum, şarj konusunda başarılı, 10 saatin üzerinde kullanılabiliyor. -
mikrofon falan çok umrumda değilde ses kalitesi nasıl? arctis 7p ye gerek yok sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: gungor11mikrofon falan çok umrumda değilde ses kalitesi nasıl? arctis 7p ye gerek yok sanırım
Ses kalitesi hayli tatminkar. Şiddet olarak yüzde 50 seviyesi yetiyor bana fazlasıyla. 7p ile bu ürün farklı fiyat segmentinde ürünler aslında, 7p'nin bundan daha iyi olduğunu düşünüyorum ancak kullanmadım. Benim için bu fazlasıyla yeterli.
PS ile alakasız ancak şu videodaki sesi bu kulaklık ile kaydettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 22 Mayıs 2021; 13:59:36 >
-
Emeğinize sağlık, güzel bir paylaşım olmuş. Arkadaşım da almıştı bu kulaklığı ve o da memnun kalmıştı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasaSes kalitesi hayli tatminkar. Şiddet olarak yüzde 50 seviyesi yetiyor bana fazlasıyla. 7p ile bu ürün farklı fiyat segmentinde ürünler aslında, 7p'nin bundan daha iyi olduğunu düşünüyorum ancak kullanmadım. Benim için bu fazlasıyla yeterli.
PS ile alakasız ancak şu videodaki sesi bu kulaklık ile kaydettim.
Alıntıları Göstervalla mikrofonu da önemli değil dedim ama gayet düzgün geliyor ses. teşekkürler hocam cevabınız için.
-
Ben sürekli kullanıyorum mikrofonu grup chatte, arkadaşlarımdan hiç şikayet duymadım, keza aynı kulaklığa sahip bir başka arkadaşın sesi de çok iyi.
Son şarjım ise 13 saatten sonra uyarı verdi, gayet tatminkar -
Emeğine sağlık çok beğendim videonu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheLuBuEmeğine sağlık çok beğendim videonu.
Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X