inceleme için teşekkürler.bende cuma günü aldım.daha doğrusu abim amerikadan getirdi.çok güzel bir alet.
ellerinize saglık bayagı yardımcı oldu.........ben yeni üyeyim vede ogluma aldım psp slim fakat bir türlü pc den oyun aktaramıyorum LÜTFEN ACİL YARDIM
Benim sorum şu pspye ps2 arasında oyunların içerikleri farklımı Yani ps2 deki fifayla psp arasındaki fifa eksik yönleri varmı(grafik, vb....)
quote:Orjinalden alıntı: JETAACK Benim sorum şu pspye ps2 arasında oyunların içerikleri farklımı Yani ps2 deki fifayla psp arasındaki fifa eksik yönleri varmı(grafik, vb....) Hayır yok. Fakat Ps3 ile Psp'nin oyunları farklı. Örneğin Ps3de ki Pes09'da Şampiyonlar Ligi var, fakat Pspde ki Pes09'da yok.
quote:Orjinalden alıntı: abbas32 ellerinize saglık bayagı yardımcı oldu.........ben yeni üyeyim vede ogluma aldım psp slim fakat bir türlü pc den oyun aktaramıyorum LÜTFEN ACİL YARDIM Malesef forumda bu tür konuları konuşmak yasak. Ama bunları öğrenebileceğin bazı siteler var. Örneğin; www.pspkurdu.com www.pspciyiz.biz www.mcpsp.com www.psptr.net Vs... (:
quote:Orijinalden alıntı: ZiveR İnceleme Levent Pekcan Tarafından Yapılmıştır. İncelemenin Orjinali ; http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/sony-psp-01 Güzel bir inceleme yapmış
İnceleme Güzel Ayrı Bir Parantez Açmak İstiyorum Overclock Bölümünde 333 hz yapmaları durumunda cihazda sorun meydana gelebilir yazılmıs ben 2 yıldır 333/333 kullanıyorum recovery ayarlarında hicbir probleme rastlamadım söyleyeyim dedim