Şimdi Ara

Sony PSP 2 (NGP) ile ilgili ilk deneyimler ve özel bilgiler bu videoda! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
31.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi 3g ile internete giricez galiba tablet bilgisayarlarda olduğu gibi klavye felan gelecek mi acaba internette başka napcaz
    internetten oyun indirme felan olsa psn store den güzel olur bakalım nasıl olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

Şimdi 3g ile internete giricez galiba tablet bilgisayarlarda olduğu gibi klavye felan gelecek mi acaba internette başka napcaz
    internetten oyun indirme felan olsa psn store den güzel olur bakalım nasıl olcak

Klavye olarak sanal klavye ve psn store dan oyun indirme şu anki psp lerde de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 9 Haziran 2011; 12:01:46 >
  • arkadaşlar haklı o sacma sapan 3DS para vericegime 3D monitör alırım 24 ekran

1000tl güzel güzel oynarım oyunumu film izlerim vs vs

ne yapıcam 3DS Nin kücüück ekranını

hicte derinlik felan etkileyici degil oynadım 15dk sonrası işkence gibi geldi

3ds yerine bi ps2 yi tercih ederim ps2 nin grafikleri bile fark koyar 3DS ye

iphone karşılaştıran var ngp ile gülüyorum ya :D

iphone 3gs var bendede ama öle kücük eglenceli oyunları var ngp ile

karşolaştırmak sacma olur

yani rpg ile fps karşılaştırma gibi bişey bu

bu arada 3DS kullananlar yaş ortalaması büyük cünkü oyundan anlamayan kızların

gözdesi oluyo 3DS

3ds ye halen iyi diyenler siz devam edin mario ya

700tl ye 5 yıl idare edicek ekran kartı alınır

hatta 700tl şöylede degerlendiirilebilir

2.el ps3 380 2.el bi lcd 400tl 680tl tutuyo

-------------------------------------------

hakaretlerle dolu mesajımız icin özür dileriz.

herhangi bir piskolojik sorun yaşarsanız müessesemiz sorumluluk kabul etmiyor

herkeze iyi yorumlar tekrar görüşmek üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

quote:

Orijinalden alıntı: peters

Güzel ama ps3 ün yerini alacağını zannetmiyorum.

ps3'ü cebinde taşıyabiliyo musun?

buda cepte taşınmaz anca çanta
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeroow

arkadaşlar haklı o sacma sapan 3DS para vericegime 3D monitör alırım 24 ekran

gözdesi oluyo 3DS

Şimdi elinizi enter'Dan çekip boşluk ve noktaya koyunuz. 3d monitor alip kullanmanız içiniyi bir pc'ye ihtiyacınız var. Hesap yaparsak 3d monitor: 2500, iyi bir pc : 2500-3000 yani 5000 tl'den başlıyor 3ds ise 800 tl. 3ds'in iki adet ekranı var bu 2 ekran çok yaratıcı bir şekilde kullanılabilir ki kullanılıyo da. 3DS yeeni çıktı o yüzden bazı oyunlar 3d efektini iyi kullanamıyo ve bazen de ağrılara sebep oluyo. oyunlar geliştikçe o problem ortadan kalkacak, mesela zelda gelecek ve süper olacak. 3ds grafikleri ile ortaya çıkan bir el konsolu zaten değil artık "psp 2'nin grafikleri 3ds'e bin basar" gibi yorumlar duymak istemiyorum!!!
    "bu arada 3DS kullananlar yaş ortalaması büyük cünkü oyundan anlamayan kızların gözdesi oluyo 3DS" hayatımda duyduğum en saçma genellemeler listesine ekledim bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

quote:

Orijinalden alıntı: peters

Güzel ama ps3 ün yerini alacağını zannetmiyorum.

ps3'ü cebinde taşıyabiliyo musun?

• Alet mukemmel uygun fiyata gelirse %1000 alırım
  • bir de şöyle bişey var, test etmek gibi
  • test
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

test

ben senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

test

test?
  • çıkış tarihi ne zaman acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeroow

arkadaşlar haklı o sacma sapan 3DS para vericegime 3D monitör alırım 24 ekran

gözdesi oluyo 3DS

Yılmaz özdil?

• quote:

Orijinalden alıntı: U_R_DIED

Şimdi elinizi enter'Dan çekip boşluk ve noktaya koyunuz. 3d monitor alip kullanmanız içiniyi bir pc'ye ihtiyacınız var. Hesap yaparsak 3d monitor: 2500, iyi bir pc : 2500-3000 yani 5000 tl'den başlıyor 3ds ise 800 tl. 3ds'in iki adet ekranı var bu 2 ekran çok yaratıcı bir şekilde kullanılabilir ki kullanılıyo da. 3DS yeeni çıktı o yüzden bazı oyunlar 3d efektini iyi kullanamıyo ve bazen de ağrılara sebep oluyo. oyunlar geliştikçe o problem ortadan kalkacak, mesela zelda gelecek ve süper olacak. 3ds grafikleri ile ortaya çıkan bir el konsolu zaten değil artık "psp 2'nin grafikleri 3ds'e bin basar" gibi yorumlar duymak istemiyorum!!!
    "bu arada 3DS kullananlar yaş ortalaması büyük cünkü oyundan anlamayan kızların gözdesi oluyo 3DS" hayatımda duyduğum en saçma genellemeler listesine ekledim bunu.

Kardeş sen 5000 tl den başlıyor demişsin ama bence 5000 tlden bitiyor desen daha iyi olur, 2000tlye 3D monitör+PC çpk rahat alınır
    Yok ben uç noktalara gideceğim diyorsanız o 5000tlye anca hoparlör alabilirsin,

• Xbox + PS Vita :D yeter bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85
    Biraz garip olacak ama benim en çok merak ettiğim İnternet tarayıcısı ve flash desteği

Sony' nin aciklamadsina gore internet tarayicisi cok gelismis olacakmis. Psp de flash destegi vardi bunda da olur muhtemelen.

bu güzel işte
  • Ürün ne zaman çıkacak? 3g üzerinden online oyun oynama imkanımız olursa eğer çok güzel olur.
  • evet. güzel gözüküyor. fakat sizce ps vitamı yoksa Iphone mu almalıyım. Iphonu tabiki oyun konsolu olarak kullanmayacağım. fakat şu an hem telefona ihtiyacım var hemde psp vita çok iyiymiş gibi gözüküyor. ikisini aynı anda alamayacağım için birini seçmeliyim.

• ps vita ile psp 2 (ngp) nin ne farkı var açiklayabilirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.