Şimdi Ara

Sony PS4′ün Hindistanda piyasada olacağını açıkladı ! Ya XBOX ONE ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet,PS4 bu sene Hindistan’da olacak. Sony bunu doğruladı. Sony‘nin Hindistan sorumlusu Atindriya Bose,şirketin Avrupa ile aynı anda PS4′ü Hindistan’da satışa sunmak istediğini ancak bazı aksaklıklardan dolayı bir kaç ay gecikme yaşanacağını belirtti.

Sahsi yorumum : Eger Sony Hindistan gibi bir riskli ülkeye giriyorsa,Malum Hindistani bileniniz bilir,bilmeyeniz icinde isim geregi yilda 1 defa gidiyorum büyük cogunluk halk fakir 10 dolara aylik la calisanlar var gerisini siz düsünün,eger sony bu riski alipta bu pazara giriyorsa,zahmet edipte Microsoft Türkiye gibi oyun potansiyeli olan bir ülkeyede en erken diger ülkeler gibi girsin,Bulgaristan bile microsoftun listesinde varsa Türkiye hayli hayli olmasi lazim diye dusunuyorum

• katılıyorum.
    Türkiye deki oyuncular,USA'dakilerden çok daha seviyor Xbox'ı.
    Dün arkadaşa Xbox almaya diye gittik.Ankamall,Antares deki bütün teknoloji marketlere baktık.
    399 liralık teknosa kampanyası için gitmiştik,kaçırmışız.

millet götürmüş,yani diyeceğim o ki;
    bu ülkede 699 dan da 599 dan da satılsa satıyor.399u görünce millet çullanmış heralde.

MS Türkiye Türkçe oyun sözlerini tutmadı,bari Xone Avruapa yla aynı anda çıksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

katılıyorum.
    Türkiye deki oyuncular,USA'dakilerden çok daha seviyor Xbox'ı.
    Dün arkadaşa Xbox almaya diye gittik.Ankamall,Antares deki bütün teknoloji marketlere baktık.
    399 liralık teknosa kampanyası için gitmiştik,kaçırmışız.

millet götürmüş,yani diyeceğim o ki;
    bu ülkede 699 dan da 599 dan da satılsa satıyor.399u görünce millet çullanmış heralde.

MS Türkiye Türkçe oyun sözlerini tutmadı,bari Xone Avruapa yla aynı anda çıksa.

Amerikadan daha fazla sevemez ,isin sakasi biraz artik Türkiyeye yatirim yapilsin oyuncular sevinsin......

• onu fiyatlara ve buradaki oyuncunun konsolu almak isteme çabasına göre söylemiştim.
    Burda da fiyatlar USA'daki gibi olsa ve her yerde rahatça bulunabilse(+ tv özellikleri de kullanılabilse) burda da çok daha fazla satar.

biraz fazla olasılık dan bahsettik ama.
  • quote:

onu fiyatlara ve buradaki oyuncunun konsolu almak isteme çabasına göre söylemiştim.
    Burda da fiyatlar USA'daki gibi olsa ve her yerde rahatça bulunabilse(+ tv özellikleri de kullanılabilse) burda da çok daha fazla satar.

Kopya olayini bir assa bu ülke varya,bir cok sirket yatirim yapacak ama iste neyse,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

quote:

onu fiyatlara ve buradaki oyuncunun konsolu almak isteme çabasına göre söylemiştim.

Kopya olayini bir assa bu ülke varya,bir cok sirket yatirim yapacak ama iste neyse,

Bknz: Kadıköy Yazıcıoğlu. :P Bunun gibi yerleri görse adam konsolunu ülkeye sokmayı bırak... Neyse... :D

Ne zaman oraya gitsem yolda cd lazım mı diyenler oluyor. O kadar ki yaşlı adama bile program vermeye çalışıyorlar. Adam bakıyor haliyle ne ayak diye. Çok güzel malzeme çıkıyor bu tarz yerlerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

quote:

quote:

Bknz: Kadıköy Yazıcıoğlu. :P Bunun gibi yerleri görse adam konsolunu ülkeye sokmayı bırak... Neyse... :D

Ne zaman oraya gitsem yolda cd lazım mı diyenler oluyor. O kadar ki yaşlı adama bile program vermeye çalışıyorlar. Adam bakıyor haliyle ne ayak diye. Çok güzel malzeme çıkıyor bu tarz yerlerden.

Aslinda bir cok defada yazdim,2012 yilindaki gamescom fuaruna katildim,tabi butun firmalar orda xbox avrupa satis pazarlama bölümü müdürüyle ayak üstü bir sohbet etme imkanim oldu bir kac soru sordum hazir yakalamisken,Türkiyeye neden oyun ve live destegi saglanmiyor diye ? tek kelime soyledi Ülkede yasal acik var illegal seylerden dolayi cezayi yaptirim olmayan ülkelere sirketlerin destek vermesi beklemek hayal olur dedi....Neyse ama yinede Trükiyedeki oyunculari bir bakima tebrik etmek gerek o kisitli sartlarda bile oyun alip oynuyorsa helal olsun demek düser,Burda 5 euroya gecen rainbow aldim 2.el.Ama yeni oyunlarda 55-65 euro arasi burdada pahali olyunlar ama illegal isin cezasi belli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hatırladım yukarıdaki yazını. Ubisoft'un bile AC'in TR'de geçen oyununa TR altyazı koymayı gerek bile görmemesinden sonra durumun daha vahim olduğu anlaşılıyor. Bir yandan da Sony'e helal olsun diyoruz. Adamlar kaç tane TR altyazılı (hatta dublajlı) oyun çıkarttı.
  • quote:

quote:

quote:

Haci bende surekli yaziciogluna gidiyorum aynen ordan gecerken takiyorum kulakligimi muzik aciyorum Hicbirsey duymadan geciyorum iyi oluyor :) ondan sonra dogru syd veya kahramana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

quote:

quote:

quote:

Haci bende surekli yaziciogluna gidiyorum aynen ordan gecerken takiyorum kulakligimi muzik aciyorum Hicbirsey duymadan geciyorum iyi oluyor :) ondan sonra dogru syd veya kahramana :)

en güzeli.

Orada müzik dinlemiyorum çünkü komik geliyor konuşmalar. Gelirken ve giderken tam gaz müziğe devam her daim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslinda bir cok defada yazdim,2012 yilindaki gamescom fuaruna katildim,tabi butun firmalar orda xbox avrupa satis pazarlama bölümü müdürüyle ayak üstü bir sohbet etme imkanim oldu bir kac soru sordum hazir yakalamisken,Türkiyeye neden oyun ve live destegi saglanmiyor diye ? tek kelime soyledi Ülkede yasal acik var illegal seylerden dolayi cezayi yaptirim olmayan ülkelere sirketlerin destek vermesi beklemek hayal olur dedi....Neyse ama yinede Trükiyedeki oyunculari bir bakima tebrik etmek gerek o kisitli sartlarda bile oyun alip oynuyorsa helal olsun demek düser,Burda 5 euroya gecen rainbow aldim 2.el.Ama yeni oyunlarda 55-65 euro arasi burdada pahali olyunlar ama illegal isin cezasi belli

Hocam kusura bakma ama su ana kadsr senin ortalama 10 mesajiji okufim 7. Sinde gameconn a katildim ms ike konustum kopyadan dolayi getirmuyorlar icerihine sahipti :)

Konuya gelirsek,
    Oyun da orjinal alimi oturmus, kopya yok denecek kadar azalmis, alim gucu yuksek pazara dedemde yatirim yapar,
    Inemli olan kopyayi yatirimla yenmek, zor okan bu. Kolayi herkes yapar, oyle bir hizmet vereceksiniz ki adam kopya alirken utanacak, adama yatirimla secim hakki raniyacaksin,
    Sen ulkeye kopyaci de, ondan konsolu getirmiyoruz de, sonra nesil biterjen getirmis gibi yapip eldr ki stoklari eritmek adina milleti kerizlemeye calis sonra satis olmadi de agla,
    Bursa ms nin stratejisinde zaten zarar etme diye risk alma diye bir durum yok, sony piyasayi adam edicek aklinca oda gelip kaymagini yiycek, benden yana sana ,metelik islemez ms yavrum hadi baska kapiya,
    Beni kucumseyip sora parami almak mi, ruyanda gorun.
    Ha kirilirsin alirim multi oyunlar icin ps4 unnyanina.
    Diger turlu evin esiginden giremezsin,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

quote:

quote:

quote:

en güzeli.

Orada müzik dinlemiyorum çünkü komik geliyor konuşmalar. Gelirken ve giderken tam gaz müziğe devam her daim.

Valla beni cok baydiklari icin muziksiz gecmiyorum ordan :) birde tamam
    Cd lazim dediginde seni dukkana goturmek icin 5 kat cikartiyorlar :)) kisaca aman diyim uzak durun :)

• Baskında dükkanı bırakıp çatıya kaçan bile var. Daha birşey demiyorum. Kadıköy forever.
  • Microsoft Xbox ı resmi olarak Tr de satıyorsa Xbox One da eu ile aynı anda bizde satilacaktir...

• Orijinalden alıntı: Kasatka

zaten mesajdada yazdim bu durumu cok kez bahsettigimi,yani bundan bir sey cikarmayin,öyle bir tarz yapim yok eger bu durumu farkli yönden sizi rahatsiz ettiyse özür dilerim ama hava atacak ne bir yapidayim nede konumda saygilar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastday4u -- 25 Haziran 2013; 17:00:26 >
  • Peh , PS4 Hindistan pazarına giriyor bizim MS'de Turkiye gibi bir pazara gireceğine Japonyayla uğraşıyor.
  • Orijinalden alıntı: Lastday4u

Orijinalden alıntı: Kasatka

zaten mesajdada yazdim bu durumu cok kez bahsettigimi,yani bundan bir sey cikarmayin,öyle bir tarz yapim yok eger bu durumu farkli yönden sizi rahatsiz ettiyse özür dilerim ama hava atacak ne bir yapidayim nede konumda saygilar.....

Hava attiginizi dusunmedim,
    Efendi birine benziyorsunuz ama cok tekrarlanan seyler bende degil ama cogu kiside yanlis anlasilma etkisi yapabilir,
    Benim hafiza biraz rahatsix hocam bu durumlarla alakali istem disi mesajlarin cogu kafamda kalici olarak kaliyor belki de ben hava atmaya calidiyorumdur bakin bende ne hafiza var gibisinden :?)
    Saka bir yana guzel konular ve mesajlar paylasiyorsunuz ki bu gunlerde dh da nadir gorunen seyler bunlar.
    Sorun yok yani,

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsu*

Peh , PS4 Hindistan pazarına giriyor bizim MS'de Turkiye gibi bir pazara gireceğine Japonyayla uğraşıyor.

aynen.MS Türkiye,Tamer bey göreve hadi.
  • Orijinalden alıntı: Kasatka

Orijinalden alıntı: Kasatka

Hava attiginizi dusunmedim,
    Efendi birine benziyorsunuz ama cok tekrarlanan seyler bende degil ama cogu kiside yanlis anlasilma etkisi yapabilir,
    Benim hafiza biraz rahatsix hocam bu durumlarla alakali istem disi mesajlarin cogu kafamda kalici olarak kaliyor belki de ben hava atmaya calidiyorumdur bakin bende ne hafiza var gibisinden :?)
    Saka bir yana guzel konular ve mesajlar paylasiyorsunuz ki bu gunlerde dh da nadir gorunen seyler bunlar.
    Sorun yok yani,

ben cok korkarim hocam böyle seylerden, gösterisden,alaydan,kucuk görmekten yani ödüm kopuyor böyle seylerden yanlis anlasilmaktan cok dikkat ederim,birazda kIt Türkcem bazen yanlis anlasilmalar oluyor,yinede sürcü lisan ettiysem özür diliyorum saygilar hocam güzel sözlerin icin......

• Almanyada miydiniz hocam siz.
    Eger oyle ise bende yan komsunuzum :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.