Şimdi Ara

Sony PS4 Gold Wireless Headset Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir takip ediyordum hepsi sony ilanı açmıştı fakat detay vermemişti tahmin ettiğim gibiymiş stoklarada girmiş.

Havale ile 320 normalde 330 tl fiyatı var.Artık yurtdışı ürünler uçuk fiyatta olmaz.

http://www.hepsisony.com/?urun-7096-sony-ps4-wireless-headset

• Amazon'da 270 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Amazon'da 270 TL

50 lira için garantisiz ürün ve meşakatli gelecektir ilk defa alış-veriş yapanlara, 320 TL iyi fiyat yinede amazonla kıyaslayınca 400 beklerdim valla, yok vergi ayağına sokuyolar.
  • Mal iyi :D
  • Beyler bu kulaklığı takınca TV den aldığımız sesden ne gibi farklılıklarla karşılaşıyoruz ? Yani oyunun içindemi oluyoruz

Daha önce Game kulaklığı kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Beyler bu kulaklığı takınca TV den aldığımız sesden ne gibi farklılıklarla karşılaşıyoruz ? Yani oyunun içindemi oluyoruz

"Oyunun içinde olmak ne kelime, eğer bir FPS oyunu oynuyorsanız ölünce korku ve heyecanla sanki bedeninize bir zarar vermiş gibi hissediyorsunuz, adam öldürünce de gaza gelip ölmemek için bolca saklanıyorsunuz."

şaka la şaka üstttekini ben uydurdum bildiğin kulaklık işte dostum fazlası değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

quote:

Beyler bu kulaklığı takınca TV den aldığımız sesden ne gibi farklılıklarla karşılaşıyoruz ? Yani oyunun içindemi oluyoruz

"Oyunun içinde olmak ne kelime, eğer bir FPS oyunu oynuyorsanız ölünce korku ve heyecanla sanki bedeninize bir zarar vermiş gibi hissediyorsunuz, adam öldürünce de gaza gelip ölmemek için bolca saklanıyorsunuz."

şaka la şaka üstttekini ben uydurdum bildiğin kulaklık işte dostum fazlası değil

Vay be trollendik iyi mi

Bildiğimiz kulaklığa niye 300 tl verelim o zaman hocam. vardır bir güzelliği bunun FPS oynarken sağdan bir eleman bize koşuyorsa sağ taraftan ses geliyordu mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu kullaklığın kablosuda var değilmi ? Telefondada kullanabiliriz heralde:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oyuncu kulaklığı sana oyundaki karakterin kulağını senin kulağın yapma görevi görür hocam bu üründe testlerde geçer not almış bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

Arkadaşlar bu kullaklığın kablosuda var değilmi ? Telefondada kullanabiliriz heralde:)

Icinden kablolar da cikiyor evet telefonda da calisiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Vay be trollendik iyi mi

Bildiğimiz kulaklığa niye 300 tl verelim o zaman hocam. vardır bir güzelliği bunun FPS oynarken sağdan bir eleman bize koşuyorsa sağ taraftan ses geliyordu mesela

Dostum ses kalitesini çok iyi alıyosuntabiki,fpsde sporda çok zevk verir orjinal olması dahada cazip kılıyor Sony sonuçta :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Vay be trollendik iyi mi

bozdurabilırsin kuyumcuda

• sonradan fiyatında ucuzlama olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amator ruhlu

sonradan fiyatında ucuzlama olur mu acaba?

Hocam ürünün amerika fiyatı zaten 100 dolar.Vergisi komisyonu eklenince hadi diyelim düşse düşse 300 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amator ruhlu

sonradan fiyatında ucuzlama olur mu acaba?

Yükselme olma ihtimali daha yüksek
  • merhaba arkadaslar

Gold Wireless Stereo Headset

yurtdisinda sattilan kulaklikla

turkiyede sony urun ayni mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

merhaba arkadaslar

Gold Wireless Stereo Headset

yurtdisinda sattilan kulaklikla

turkiyede sony urun ayni mi

Aynı

• Acaba bu kulakligi bilgisayarda da kablosuz olarak kullanabiliyormuyuz? Yoksa kablolu olarak mi bağlamamiz gerekiyor

• Kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa güzel olur aslında. Ps4 dışında kullanım alanları nasıldır. Telefonda olsun pc de olsun. Laptoplardaki mikrofon çıkışına bağlanıyor mu illa. Kablosuz kullanmak için usb bağlantısı şart mı. Tv ye kulaklık girişinden hoparlör bağlamıştım aynı yere bu kulaklığı bağlasam sadece kablolu olarak mı kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata771

Acaba bu kulakligi bilgisayarda da kablosuz olarak kullanabiliyormuyuz? Yoksa kablolu olarak mi bağlamamiz gerekiyor

mac mini bilgisayarımda kablosuz olarak yanındaki dongle ı usb ye takıp tak çalıştır gibi hiçbir ayar yapmadan kullanabiliyorum. windows'da da farklı değildir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.