Şimdi Ara

Sony PS Vita satışları 1.2 milyona ulaştı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moon5

cihazın oyunları ve hafıza kartları servet istiyor...ps3 çok daha mantıklı +büyük ekran.

Halk otobüsünün içine ps3+jeneratör+büyük ekran televizyonunu sokup oynadığığın zamaaaann...hımmmm...evet daha mantıklı görünüyor gerçekten..Byle birşey aklıma daha önce neden gelmemiş şu an çok şaşırdım ..hemde büyük ekran hemde pes 2012 var hemde hemde hemde hemde!!?!?!?&&%/}{adgfsdxewzwxsas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janparey -- 1 Mart 2012; 1:29:12 >
  • Affedersiniz ama halk otobüslerinde oynanmaz bununla yanınızda ki zaten ister istemez gözü kayıyor rahatsız oluyor insan da ister istemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Ürün bence de çok güzel ama malesef HDMI çıkış, Java desteği ve Medya desteği gelmediği sürece dönüpte bakmam bile ama yukarıda yazdıklarım gelirse bu fiyata gidip rahatlıkla alırım ;)

medya desteği yok mu ? Biraz açarmısın konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Ürün bence de çok güzel ama malesef HDMI çıkış, Java desteği ve Medya desteği gelmediği sürece dönüpte bakmam bile ama yukarıda yazdıklarım gelirse bu fiyata gidip rahatlıkla alırım ;)

Ya mkv, flac filan desteğinden bahsediyorum
  • arkadaşlar merhaba, amerikadan abim getirecek inşallah ama 3g türkiyede çalışırmı bu modeli alsam?bilginiz varmıdır?
    Saygılar
  • Bir bluray filmden para kazanan sony'nin mkv desteğinin vermesi çok zor...Hdmi bağlantısıda zaten el konsolunun olmazsa olmazlarından değil bence.
  • quote:

quote:

quote:

onlar yoksa ne anladık ki , ben sadece oyun için almıyorum ki bu cihazı. Sony yine yapacağını yapmış yakındır Ps Vita movie diye kart çıkarıp saçmalamaları.

• quote:

quote:

quote:

quote:

onlar yoksa ne anladık ki , ben sadece oyun için almıyorum ki bu cihazı. Sony yine yapacağını yapmış yakındır Ps Vita movie diye kart çıkarıp saçmalamaları.

Ya mkv filan desteği belli olmaz bir FW a bakar ama HDMI çıkışı eninde sonunda ekliyecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya mkv filan desteği belli olmaz bir FW a bakar ama HDMI çıkışı eninde sonunda ekliyecek

Sony Pictures diye bir firmaları olduğu sürece, Ps platformunda film izleme olayı hep yalan olacak gibi geliyor. Ama adamların gözü kara külahlarını önüne alıp düşünme ihtiyacı duymuyorlar Galaxy 2 ile iPhone un olağanüstü satışlarını bile sallamıyor adamlar yine aynen devam. Ps vita ile karşılaştırmıyorum yanlış anlaşılma olmasın sadece mobil cihazlarda nato kafa nato mermer Sony, mp3 de bile yeni yeni jeton düştü android walkman yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charue2

İnsanlık nere gidiyor. orda burda 1 saatlik zevk için verilen paralara bakın. çok yazık.

Arkadaş geneleve gitmiyoruz psp alıyoruz :D ne bir ssatlik zevki, psp oyunları konsol kalitesinde oyunlar ve süreleri gayet tatminkar.
  • anavatanında tokat yemiş.
  • Sevgili aptal arkadaşlar,

Bu cihaz bir oyun konsolu tabi ki de cihaz alındıktan sonra oyun vs alınacak.3ds'te de aynıydı,Ds'te de,Psp'de de.Hayatınız boyunca hep 'Konsolu alalım,kırdırırız, bedava oyun oynarız' mantığıyla ilerlemiş kişiler burada gelip son derece iyi yapılmış bir cihazı kötülüyor.Fiyatı da hiç yüksek değil,250 dolar.He, diyeceksiniz ki 'sanki biz o parayı veriyoruz onu versek bile razıyız' o parayı verememenizin sebebi ülkemizde bulunan son derece garip vergi uygulaması.İlla diyorsanız ki ben cihaza para veririm başka daha para vermem,gidin telefon alın,2,3 oyun oynarsınız sonra ah,vah niye Psvita almadım dersiniz.
  • Kriz teget gecti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Sevgili aptal arkadaşlar,

Bu cihaz bir oyun konsolu tabi ki de cihaz alındıktan sonra oyun vs alınacak.3ds'te de aynıydı,Ds'te de,Psp'de de.Hayatınız boyunca hep 'Konsolu alalım,kırdırırız, bedava oyun oynarız' mantığıyla ilerlemiş kişiler burada gelip son derece iyi yapılmış bir cihazı kötülüyor.Fiyatı da hiç yüksek değil,250 dolar.He, diyeceksiniz ki 'sanki biz o parayı veriyoruz onu versek bile razıyız' o parayı verememenizin sebebi ülkemizde bulunan son derece garip vergi uygulaması.İlla diyorsanız ki ben cihaza para veririm başka daha para vermem,gidin telefon alın,2,3 oyun oynarsınız sonra ah,vah niye Psvita almadım dersiniz.

1992 den beri oyun oynarım, hayatımın vazgeçilmez parçasıdır oyun (Yaş31) . Telefonda oyun oynayan milyonlarca insan var. Hatta bu rakam ps3, xbox ve vita sahiplerinnden bile daha çok, yani inanılmaz bir casual kitle var. Bu kitle kesinlikle hardcore değil ve casual olan 1000lerce oyun var. Telefon platformunu küçümsemeyelim, ama kalite itibari ile Vita nın yanından bile geçemez, herkesin ayılıp bayıldığı Modern Combat ı en tırt oyunu ile avucunu doldurur Vita.

Şuan için aynı kalitede oyun imkanı sunacak başka bir handheld konsol yok. Ama benim gibi yaşı ilerlemiş insanlar ps3 çıktığında da bu oldu (Blu ray player olarak alan milyon kişi oldu), vita da oluyor. Mobil medya desteği (matroşka, mov, avi, wmv, flac, waw) ihtiyaç duyuyor.

Çok basitçe biri çıkıp şunu diyebilir . euehehehe git telefon al, eheauhauhee oyun oynamak için bu cihaz bu bir konsol yada Cfw gelir her türlü uygulama çalıştırırsın vs. vs. vs. ,

Ne kırdırma taraftarıyım ne de telefon alma taraftarı. Mobil çeşitlilikte oyun, medya ve browser desteğini eksiksiz sunsun, bu cihaz kral olur. 100 milyon bile satar kimbilir. Ama Sony nato kafa nato mermer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 2 Mart 2012; 9:05:20 >

• quote:

quote:

1992 den beri oyun oynarım, hayatımın vazgeçilmez parçasıdır oyun (Yaş31) . Telefonda oyun oynayan milyonlarca insan var. Hatta bu rakam ps3, xbox ve vita sahiplerinnden bile daha çok, yani inanılmaz bir casual kitle var. Bu kitle kesinlikle hardcore değil ve casual olan 1000lerce oyun var. Telefon platformunu küçümsemeyelim, ama kalite itibari ile Vita nın yanından bile geçemez, herkesin ayılıp bayıldığı Modern Combat ı en tırt oyunu ile avucunu doldurur Vita.

Şuan için aynı kalitede oyun imkanı sunacak başka bir handheld konsol yok. Ama benim gibi yaşı ilerlemiş insanlar ps3 çıktığında da bu oldu (Blu ray player olarak alan milyon kişi oldu), vita da oluyor. Mobil medya desteği (matroşka, mov, avi, wmv, flac, waw) ihtiyaç duyuyor.

Çok basitçe biri çıkıp şunu diyebilir . euehehehe git telefon al, eheauhauhee oyun oynamak için bu cihaz bu bir konsol yada Cfw gelir her türlü uygulama çalıştırırsın vs. vs. vs. ,

Ne kırdırma taraftarıyım ne de telefon alma taraftarı. Mobil çeşitlilikte oyun, medya ve browser desteğini eksiksiz sunsun, bu cihaz kral olur. 100 milyon bile satar kimbilir. Ama Sony nato kafa nato mermer.

Aslinda bu cihazi Psp'nin 1006 versiyonu olarak degerlendirebiliriz.Sony bundan sonra cok daha iyi versiyonlar yapacaktir bence.Ya da bu cihazi gelistirecektir.

• Ya simdi ben hepsini okudum fiyat cok fazla doğrudur ama bu ps vita baska bi seri gibi ilk ps3 ler çıktımı insanlar 1000tl verip aldılar. bundan sonra da ps vita ucuzlar tıpkı ps3 teki gibi ama sen dersen ki benim hemen ihtiyacım var alırsın psp3004 ps vita ile olan fiyat farkını da oyunlarla bitirsin yada alır jailbreak yaptırırsın mis gibi bi hafıza kartı alırsın iş bitercok abartmayın
  • quote:

alkış.
  • Ps3 daha ucuzqa geliyor diyenler size soruyorum. Ps3'ü tüplü tv'de mi oynuyorsunuz? Ps3 aldınız diye senelerce kullandığınız sağlam tüplü tv'ler den vazgeçmedinizmi? E lcd tv fiyatınıda ekleyince kaça geliyor o ucuz dediğiniz ps3?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

Ps3 daha ucuzqa geliyor diyenler size soruyorum. Ps3'ü tüplü tv'de mi oynuyorsunuz? Ps3 aldınız diye senelerce kullandığınız sağlam tüplü tv'ler den vazgeçmedinizmi? E lcd tv fiyatınıda ekleyince kaça geliyor o ucuz dediğiniz ps3?

Kisiden kisiye degisir sirf ps3 aldi diye isteyen televizyonunu birak an biri in tabikide bunu demeye Hakki yoktur.cunku fiyata lcdde eklemistir eski televizyonu isledigi halde AMA benim Gibi cihazdan once lcdsi olan insanlarin bu yorumu yapmasi normaldir cunku sadece cihaza para vermis oluyoruz oyunlarda ayni fiyat ps3 ile yani Daha once LCD alanlar diyebilir cunku sirf ps3 icin degistirmis olmuyorlar ki bu insanlarda ps3 icin degil genel izlemedi kalitesini arttirmak istediginden ps3 den once degistirmis oluyorlar yani ordada amac sadece izleyebilmek degil kalite isteyen kisiler AMA sadece ps3 icin yapmadiklari icin cihaz fiyati baza aliniyor ki bir el konsolu oldugundan vita yerlesik bir konsolun bu gerektirileriyle karsilastirilmasi bence sacma.

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: hougras

Ps3 daha ucuzqa geliyor diyenler size soruyorum. Ps3'ü tüplü tv'de mi oynuyorsunuz? Ps3 aldınız diye senelerce kullandığınız sağlam tüplü tv'ler den vazgeçmedinizmi? E lcd tv fiyatınıda ekleyince kaça geliyor o ucuz dediğiniz ps3?

Kisiden kisiye degisir sirf ps3 aldi diye isteyen televizyonunu birak an biri in tabikide bunu demeye Hakki yoktur.cunku fiyata lcdde eklemistir eski televizyonu isledigi halde AMA benim Gibi cihazdan once lcdsi olan insanlarin bu yorumu yapmasi normaldir cunku sadece cihaza para vermis oluyoruz oyunlarda ayni fiyat ps3 ile yani Daha once LCD alanlar diyebilir cunku sirf ps3 icin degistirmis olmuyorlar ki bu insanlarda ps3 icin degil genel izlemedi kalitesini arttirmak istediginden ps3 den once degistirmis oluyorlar yani ordada amac sadece izleyebilmek degil kalite isteyen kisiler AMA sadece ps3 icin yapmadiklari icin cihaz fiyati baza aliniyor ki bir el konsolu oldugundan vita yerlesik bir konsolun bu gerektirileriyle karsilastirilmasi bence sacma.

Valla arkadasim ben ps3 u 2007'de. Aldigim icin lcd tv'dealmak zoru dakaldim. Bu kadar yaygindegidiozamanlar lcd tvler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.