Yillardir hep aklimdaydi ve hep erteliyordum. Artik zamani geldi diyerek LP koleksiyonu yapmayi planliyorum. Dogal olarak bir pikap almak istiyorum ancak 500 lira civarinda bir rakam ayirmak istiyorum. Biliyorum cok model var, cesitli fiyatlar var. Ancak bu isin sonu da yok her elektronikte oldugu gibi. 500 yerine 700 ver su olsun, 700 vermisken 1000 liraya su var derken rakam ucup gidiyor. Sony PS-LX300USB 350-400 arasinda bir fiyatla satiliyor. Genel yorumlar yeterli, idare eder tarzinda.
neden olmasın hem anfiye tak müzik dinle hem bilgisayara tak yazılım üzerinden müzik dinle plaklarıda mp3 formatı ile bilgisayarında arşivle elim düzelsin bende düşünüyorum hayırlı olsun.
neden olmasın hem anfiye tak müzik dinle hem bilgisayara tak yazılım üzerinden müzik dinle plaklarıda mp3 formatı ile bilgisayarında arşivle elim düzelsin bende düşünüyorum hayırlı olsun.
@bayipram Cok cabuk karar degistirip Pioneer PL-990 aldim. mp3 ihtiyaci olmadigi icin usb onemsiz dedim ve Pioneer'a yoneldim. Karsilastiramam ama pl990'dan memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: canolum
@bayipram Cok cabuk karar degistirip Pioneer PL-990 aldim. mp3 ihtiyaci olmadigi icin usb onemsiz dedim ve Pioneer'a yoneldim. Karsilastiramam ama pl990'dan memnunum.
peki onu kaça aldınız? z5500'e bağlıyacağım bir pikap için pioner'mı sony'mi???
@Buzmavili Sanirim 425 liraya almistim yazin.Bu adreste 461 lira gorunuyor ama sanirim yuzyuze pazarlik imkaniniz olursa daha ucuza alabilirsiniz. Salonda film icin z5500 kullaniyorum ve pioneer ile test etmistim. Tavsiye edebilirim.
bende z5500 ile kullanmak üzere pikap almayı planlıyorum bu PL-990 ya da sonynin bu modelini aldıgımda ekstra başka bir donanım almam gerekir mi ?