Realde ps3 slim 120 gb 699 tl sizce iyi fiyat mı yoksa daha uygun bulabilirmiyim ??
quote:
Orijinalden alıntı: uq4l4
Realde ps3 slim 120 gb 699 tl sizce iyi fiyat mı yoksa daha uygun bulabilirmiyim ??
Dostum worldcard'ın varsa 69.9 wp da düşersen karlı sayılabilir. Ama bence çok daha güzel bir kampanya gelebilir haftasonuna...
atarimi alsam acaba tank falan oynayip nostalji yaparim
ya konuyla alakasiz ama, atarideki tabanca nin calisma prensibi ne allah askina tv dogru tutmazsan calismiyo, ordege dogru tutmazsanda vurmuyo cok gelismis bir alet sanirsam
Kutuların dışlarına da bant ile orjinal ps3 joystick yapıştırılmıştı toplam 2 joystick mi oluyor bilmiyorum girip de sormadım.
Eğer öyle ise yani tek kol standart kutunun içinde oluyorsa fiyat çok çok iyi bence.
Heralde 120 gb 'dır bu fiyata ona da dikkat etmedim.
İlgilenenler bi baksınlar bence
739TL tek başına iyi fiyat. Yanında kol da varsa kaçırılmaz bir fırsat olur. Yalnız ben Gold'un sitesinden baktım, 739'a sadece PS3 gösteriyor. Yanında kol belirtmemişler yani. Sadece o mağazaya özelse onu bilmiyorum, gören biri haberdar ederse seviniriz.
haftasonuna kadar bekleme kararı aldım. media marktta 600 mü bir bilgisi olan var mı
bana fiyat iyi gibi geldi DUALSHOCK hediye olduğundan..
bu morfare sadece internet sitesi mi var? , sony garantili mi ?
hocam morfare sony'nin yetkili saticisi ve tabiki sony garantili guvenerek alabilirsiniz.. Bende ya 120gb+2kol+infamous yada best buydan 250gb+ world cup alicam ayni fiyattalar hangisini alaym kararsizm
2 kol olması daha avantajlı oyunları internetten ucuza alabilirsin bence
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
haftasonuna kadar bekleme kararı aldım. media marktta 600 mü bir bilgisi olan var mı
yok hocam asparagas uc2 artı 1 ds3 120gb=844tl eğer sadece cihaz almak istersen 699... şu an için en iyisi realde world kartla almak. 700-70=630 tl ye geliyor
world kartım yok maalesef bimekste 650 olsa çok güzel olacak ama.
bi de bişey sormak istiyorum şimdi ben ocakta bimeksten 2500 a laptop aldım sonra laptopta sorun çıktı gidip yöneticlerle felan konuştum.Yani beni ordaki görevliler ve o mağazanın müdürü tanıyor.Ps3 konusunda sanmıyorum ama eğer alırsam oyun konusunda yardım ederler mi indirimli oyun hediye felan
Beyler ben bugün Caddebostan Teknosa'dan PS3 Slim 120GB + 2 DS3 + InFamous 869 liraya aldım. Teknosa'dan da arada iyi kampanyalar çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: masterm1nd Beyler ben bugün Caddebostan Teknosa'dan PS3 Slim 120GB + 2 DS3 + InFamous 869 liraya aldım. Teknosa'dan da arada iyi kampanyalar çıkıyor
hocam moralini bozmak gibi olmasin ama ayni paket 800liraya morfarede vardi..