Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36.251
Cevap
641
Favori
2.784.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Realde ps3 slim 120 gb 699 tl sizce iyi fiyat mı yoksa daha uygun bulabilirmiyim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: uq4l4

Realde ps3 slim 120 gb 699 tl sizce iyi fiyat mı yoksa daha uygun bulabilirmiyim ??

Dostum worldcard'ın varsa 69.9 wp da düşersen karlı sayılabilir. Ama bence çok daha güzel bir kampanya gelebilir haftasonuna...
  • atarimi alsam acaba tank falan oynayip nostalji yaparim

ya konuyla alakasiz ama, atarideki tabanca nin calisma prensibi ne allah askina tv dogru tutmazsan calismiyo, ordege dogru tutmazsanda vurmuyo cok gelismis bir alet sanirsam
  • Bonusa 739 tl 10 taksitli satılıyor altunizade gold mağazasında.

Kutuların dışlarına da bant ile orjinal ps3 joystick yapıştırılmıştı toplam 2 joystick mi oluyor bilmiyorum girip de sormadım.

Eğer öyle ise yani tek kol standart kutunun içinde oluyorsa fiyat çok çok iyi bence.

Heralde 120 gb 'dır bu fiyata ona da dikkat etmedim.

İlgilenenler bi baksınlar bence
  • 739TL tek başına iyi fiyat. Yanında kol da varsa kaçırılmaz bir fırsat olur. Yalnız ben Gold'un sitesinden baktım, 739'a sadece PS3 gösteriyor. Yanında kol belirtmemişler yani. Sadece o mağazaya özelse onu bilmiyorum, gören biri haberdar ederse seviniriz.
  • haftasonuna kadar bekleme kararı aldım.
    media marktta 600 mü bir bilgisi olan var mı

• bana fiyat iyi gibi geldi DUALSHOCK hediye olduğundan..
  • arkadasım aradı benide bende bilmiyorum gidip bakamdım hafta sonu bursa media markt ta gidicem..olursa hemen size msj atarım pm den...

okullar kapandı die bi karne hediyesi kampanyası cıksada alsak biran önce sarı ısıklı makinamı sattım...
  • Capacity elektroworld de 120gb 729TL pek sıcak değil ama yinede yazayım.
  • pm'i bosver, bi firsat olursa yazin iste buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

bana fiyat iyi gibi geldi DUALSHOCK hediye olduğundan..

bu morfare sadece internet sitesi mi var? , sony garantili mi ?

• Düşünen varsa 500 liraya ps3 satıyorum, daha 16 ay garantisi var. Yanında direksyon seti + 2 adet kablolu kol var ekstradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

bana fiyat iyi gibi geldi DUALSHOCK hediye olduğundan..

bu morfare sadece internet sitesi mi var? , sony garantili mi ?

hocam morfare sony'nin yetkili saticisi ve tabiki sony garantili guvenerek alabilirsiniz.. Bende ya 120gb+2kol+infamous yada best buydan 250gb+ world cup alicam ayni fiyattalar hangisini alaym kararsizm

• 2 kol olması daha avantajlı oyunları internetten ucuza alabilirsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

haftasonuna kadar bekleme kararı aldım.
    media marktta 600 mü bir bilgisi olan var mı

yok hocam asparagas
    uc2 artı 1 ds3 120gb=844tl
    eğer sadece cihaz almak istersen 699...
    şu an için en iyisi realde world kartla almak. 700-70=630 tl ye geliyor
  • world kartım yok maalesef bimekste 650 olsa çok güzel olacak ama.

bi de bişey sormak istiyorum şimdi ben ocakta bimeksten 2500 a laptop aldım sonra laptopta sorun çıktı gidip yöneticlerle felan konuştum.Yani beni ordaki görevliler ve o mağazanın müdürü tanıyor.Ps3 konusunda sanmıyorum ama eğer alırsam oyun konusunda yardım ederler mi indirimli oyun hediye felan
  • Beyler ben bugün Caddebostan Teknosa'dan PS3 Slim 120GB + 2 DS3 + InFamous 869 liraya aldım. Teknosa'dan da arada iyi kampanyalar çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd
    Beyler ben bugün Caddebostan Teknosa'dan PS3 Slim 120GB + 2 DS3 + InFamous 869 liraya aldım. Teknosa'dan da arada iyi kampanyalar çıkıyor

hocam moralini bozmak gibi olmasin ama ayni paket 800liraya morfarede vardi..
  • şimdi en ucuz media marktta mı 700 tl ile
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.