Şimdi Ara

Sony Playstation 3'e Özel Oyunlar Listesi!!! (Devamlı Güncell) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
34.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu AFRIKA ne muhabbet ya.. videosunu izledimde.. maşallah gerçek belgesel gibi.. ama biz burda ne oynicaz onu anlamadım
    Serhan UYGUR PS5 - Meta Quest 3 - Samsung UE55NU8000 4K - Samsung UE43NU7120 4K , PC&Ps5
    Tek Aşk BEŞİKTAŞK - Psn:GodPower XLiveID; serhanuygur
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Veysel abi, Killzone 3 yazmışsın? Ne iş ?

Düzelttim....Allah söyletti, demek 3. de gelecek.

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Bu AFRIKA ne muhabbet ya.. videosunu izledimde.. maşallah gerçek belgesel gibi.. ama biz burda ne oynicaz onu anlamadım

Sanırım aslan olup ceylan avına çıkacağız, yeri gelecek sırtlan olup leş yiyicilik yapacağız, akbaba olup korku saçacağız....vs....Bu tip olacak gibi.

• Değişik bir şey olacak gibi. Videosu güzeldi belgesel tadındaydı ama pek bir şey beklemiyorum açıkçası. Sarmaz beni.

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.
  • Benide.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sfredlord

Beyler Warhammer Online Ps3'e kesin gelicek mi?

İngilizcen varsa Warhammer'ın ps3'teki akıbeti aşağıda yazıyor, ingilizce yoksa ben yardımcı olurum yine

http://ps3.ign.com/articles/708/708429p1.html

Orjinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orjinalden alıntı: sfredlord

Beyler Warhammer Online Ps3'e kesin gelicek mi?

İngilizcen varsa Warhammer'ın ps3'teki akıbeti aşağıda yazıyor, ingilizce yoksa ben yardımcı olurum yine

http://ps3.ign.com/articles/708/708429p1.html

Eyvallah kardeş sağol okudum ama yaklaşık 1 sene öncesine ait bir yazı olduğu için.. neyse görücez :)

• Daha yeni bir bilgi yok dostum olursa yine bendensin....
  • Güzel çalışma Veysel, eline sağlık
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • Afiyet olsun.
  • afrika oyununu izledim ve bana göre belgesel oyuu olacak(böyle bir tür de yeni çıkıyor galiba)...oyunda hayvanların yaşamlarını en iyi şekilde görüntülemeye çalışacağız...doğumlarından avlanmalarına kadar,çeşit çeişit hayvanları kameralarımıza alacağız...ayrıca en iyi görüntüleri çektiklerini düşünen arkadaşlar ps network ü üzerinden diğer ps3 sahiplerinin de bu görüntüleri izlemesine imkan tanıyabilir...hatta benim tahminim yapılan en iyi çekimler sayesinde en iyi 3 kişiye gerçek bir safari turu hediye edilebilir..

Belgeselcilerde aynı yöntemi uyguluyor zembral'arın yanına yaklaşmak kolay olmasa gerek.. yada gergedan'ların...

Eğer böyle bir imkan sunulursa oyun içinde gercekten güzel olur.

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Bu AFRIKA ne muhabbet ya.. videosunu izledimde.. maşallah gerçek belgesel gibi.. ama biz burda ne oynicaz onu anlamadım

Ya sürüye katılıp yaşayacaksın,yada sürüdekileri avlayacaksın
    akşam bekliyorum resmi ona göre

• Afrikanın çıkış tarihi nedir?
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • Belli değil Mehmet.
    Xbox Live® Gamertag: OTACON TR | Xbox 360 NTSC-U | LG L194WT-SF 19"

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.