Şimdi Ara

sony nw2stf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 bit)

Anında Açılma Hızlı Web Erişimi
    Chipset
    Mobile Intel® PM45 Express Çip Seti
    Kapak rengi
    Kahverengi
    İşlemci Adı
    Intel® Core™2 Duo İşlemci P7450
    İşlemci Üreticisi Intel®
    İşlemci Hızı (GHz) 2.13
    L2 Önbelleği (MB) 3
    Ön Bölüm Veri Yolu (MHz) 1066
    Çekirdek Sayısı 2
    Hafıza Boyutu (GB) 4
    Hafıza Hızı (MHz) 800
    Hafıza Tipi DDR2 SDRAM (2x2GB)
    Desteklenen Maks. Bellek (GB) 8
    Maks. Bellek Açıklaması Kapasite 4GB veya daha yüksekse, sistem belleğinin 3GB'den sonraki kısmı 32 bit işletim sistemi tarafından kullanılamayabilir
    Sabit Disk Tipi
    Serial ATA
    Sabit Disk Kapasitesi (GB) 500
    Sabit Disk Sürücü Hızı (rpm) 5400
    Optik Sürücü Tipi DVD+-RW/+-R DL/RAM
    Optik Sürücü Bağlantısı Dahili
    Ekran Tipi
    X-black LCD
    Çapraz Boyut (inç) 15,5
    Çapraz Boyut (cm) 39,4
    En-Boy Oranı 16:9
    Çözünürlük 1366 x 768
    Çözünürlük Tipi WXGA
    Grafik Kartı Adı ATI Mobility Radeon™ HD 4570 Grafik Kartı
    Toplam Grafik Belleği 512 MB özel GDDR3 Video Belleği ile Yaklaşık 2280MB* toplam kullanılabilir grafik belleği
    Yorumlar * Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği, grafik belleğinin Windows® sınıflandırmasını gösterir. Bu, işletim koşullarına, aygıt sürücüsünün sürümüne ve sistem belleğinin boyutuna bağlı olarak değişir.
    4 Pin i.LINK™ (IEEE1394), 400 Mbps 1
    DC girişi 1
    Memory Stick™ Yuvası 1
    Memory Stick™ Yuvası Tipi Memory Stick™ Std / Duo, Memory Stick™ PRO Std / Duo, yüksek hızlı veri aktarımı
    SD Kart Yuvası 1
    Ses çıkışı 1
    Ses çıkışı Tipi Stereo Kulaklık/Hoparlör Jakı
    Mikrofon Jakı (Stereo) 1
    RJ-45 Doğrudan Bağlantı Noktası (Ağ) 1
    HDMI™ çıkışı 1
    USB Bağlantı Noktası (miktar) 3
    USB Sürümü 2,0
    USB Konnektör Tipi Wi-Fi®
    Monitör için VGA Konnektör 1
    Express Card Yuvası 1
    Express Card Tipi 34mm
    Dahili Kablosuz LAN VAR
    Kablosuz LAN Maks. Veri Hızı (Mbps) 300 (RX)/ 150 (TX)
    Kablosuz LAN Menzili (m) Maks. 100
    Kablosuz LAN Türü 802.11a/b/g Taslak n
    Ethernet ağı 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T
    Dahili Bluetooth™ (Sürüm) 2.1 + EDR
    Bluetooth™ Menzili (m) 10
    Intel® High Definition Audio uyumlu VAR
    Dahili Stereo Hoparlörler VAR
    3D Surround VAR
    Dahili 'Motion Eye' Dijital Kamera VAR
    Saniyedeki Kare Sayısı Maks. 30
    Görüntü Sensörü (Megapiksel) 0,3
    Hareketli Görüntü İşlevi VAR
    Harketli Görüntü maks. Çözünürlük (piksel) 640x480 (VGA)
    Özel Düğmeler
    Güç düğmesi, Kablosuz anahtarı, Sessiz düğmesi, WEB düğmesi, Ekran Kapatma düğmesi
    Otomatik Çözünürlük Bağla ve Görüntüle, HDMI Çözünürlük Ayarı Yapılandırması
    Kensigton Kilidi VAR
    Sağlanan Pil ve Sağlanan Sürücüyle birlikte Ağırlık (kg) 2,7
    Pil Tipi
    Lityum İyon pil (VGP-BPS13)
    Pil Ömrü (dak) 260
    Pil Şarj Süresi (dak) 200

sizce nasıldır?

• Yorum yapabilmek için kullanım amacı, bütçe, beklenti vs. bilmek gerekir

Mary Engelbreit
  • Ben 3 gün önce bu modeli aldım. Çok memnunum ısınma çok çok az ve ses neredeyse hiç yok. Içinde piyasa değeri 1000 dolar olan programlar var. Benim çok hoşuma gitti. Daha hiç oyun kurmadın açıkçası oyun oynamayı seven biri değilim ama oyunlarda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sistem 64 bit geliyor ama şimdiye kadar kuramadığım bir program olmadı. Ekran kalitesi mükemmel çok lambalı yani görüntü çok net. Sonyin bence en mükemmel bilgisayarı alacaksan acele et yoksa stok problemi çekersin Türkiyeye fazla gelmeyecekmis
  • NW ler Ns serisinin bir üst serisidir.LCD ekran çok lambalı değil X-Black LCD dir.Ayrıca Sony Vaio nun en iyi değil giriş seviyesi bilgisayarıdır.
    Multimediatik olarak, ekran çift lamba ,ekran kartı gücü ( ATI HD 4650) blu ray gibi komplike özellikler FW serisinin 2500 TL- 4000Tl arasında değişen 5 serisinde mevcuttur.

Orijinalden alıntı: oyunbazz
    ben bu bilgisayarı aldım ama fan sesi hiç durmuyor... yani bunun bir yolu yok mu?
    ayrıca bluetooth olmaması beni sinir etti? hiç beklemiyordum sony den bunu . farketsem zaten almazdım...

Yanlışın görmüşsün laptopda bluetooth var hemde 2.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

quote:

Orijinalden alıntı: oyunbazz
    ben bu bilgisayarı aldım ama fan sesi hiç durmuyor... yani bunun bir yolu yok mu?
    ayrıca bluetooth olmaması beni sinir etti? hiç beklemiyordum sony den bunu . farketsem zaten almazdım...

Yanlışın görmüşsün laptopda bluetooth var hemde 2.1

evet kahverengi olanda var ancak NW2MTF modeli var bende, gri olan onda yok ne yazık ki :(
    14 yıl önce açıldı
    Sony Vaio SVF152A29W Driver
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır bu mümkün değil. nereden aldınız acaba?
  • tek kelimeyle süper cihaz adını ve kalitesini belli ettiriyor ya HP gibi teknik servis rezaleti yaşayan bi ürün aldım hata ettim 4 aydr paramı alamıyorum onun üstüne SONY kalitesi bana yetti de arttı bile
  • bugun aldım cok memnunum bisey sorucam ya sarjdan cekince ekran parıltısı gidiyor.nasıl düzelir bilen ozel msj olarak yazarsa cok sevinirim.

------------------------------------------------

Beyler bende bu sony nw2stf modelini kullanıyorum.Gerçekten tasarım,işçilik ve de kalite olarak süper bi alet.Aldığınızda karşınıza diğer bazı üreticilerde olduğu gibi reklamlarla dolu bir klavye ya da ekran karşılamıyor.(yok !gb ekran kartıymış,...firmanın hoparlör sistemi kullanılmış vs) Gerçekten bu fiyata bulunabilinecek en iyi performans veren sony ürünü.Sakın olaki ürünün özelliklerine bakıp zayıf bir performans vereceğini sanmayın.Ekran kartı gddr3 tür ayrıca 8 gb a kadar ram yükseltebilirsiniz ve de 64 bit w7 işletim sistemi ile gerçekten süper performans sağlıyor.Konuya ürünün W7 puanlarını ve de ürünün özelliklerine ulaşabileceğiniz sayfanın linkini ekleyeyim.

sony nw2stf

Ürünün özelliklerine ulaşabileceğiniz link burda;
    http://www.sony.com.tr/product/vn-nw-series/vgn-nw2stf-t

Kısaca ürünün + ları;
    Müthiş tasarım,işçilik,kasa oldukça sağlam
    Klavye tasarımı eğer çok yazı yazan chatleşen biriyseniz çok hoşunuza gidecek
    Hızlı web özelliği,gerçekten de çok hızlı yaklaşık 7 sn
    W7 64 bit sistem

Kısaca ürünün - leri;
    Aslında - si yok gibi ama eger multimedia ve dokunmatik tuşlardan hoşlanıyorsanız bu üründe bu özellikler yok.

Oyun performansına gelecek olursak;laptopu almadan önce araştırmıştım ati 4570 ekran kartı hernekadar düşük seviye bir kart olarak gözlense de sonynin kullandığı gddr3 bellek ciddi bi performans artşı sağlıyor.
    Denediğim oyunlara gelecek olursak;
    Pes 2010 High da yaklaşık 65 fps
    Need for speed shift en yüksek çözünürlükte,grafiklerin hepsi full de aa kapalı 16 fps,grafikler medium ve high karışık yaklaşık 25 fps (kısaca medum ayarlarda sorunsuz yaklaşık 32 fps)
    Silent Hill homecoming sorunsuz en yüksek ayarlarda
    Resident Evil 5 aa kapalı onun dışında herşey high, çözünürlük 1280x720 oyunun kendi benchmark testinde rank B ( yaklaşık 29 fps)
    İsteyen olursa oyunlarda caps alıp bu sonuçları ekleyebilirim.

Sonuç olarak sorunsuz bir laptop arıyorsanız;ısınma,ses,kararsız çalışma vs bu ürünü kesinlikle tavsiye ederim.Bence laptop alırken ürünün özellikleri,markanın ve kalitenin önüne geçmemeli.Bu yüzden sony her zaman tavsiyedir.
    İsteyen google translate kullanarak aşağıdaki linkten ürünün performansını inceleyebilirsiniz.
    http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Notebooki_Sony_Vaio_CW_i_NW_z_Windows_7-2454/strona/7259.html
    Üstteki siteden bikaç çarpıcı caps eklersek;
     sony nw2stf

sony nw2stf

Görüldüğü üzere yüksek işlemcili diğer ürünlere göre oldukça performanslı.

• arkadaşlar paylaşılan bilgiler için teşekkürler.

SONY VAIO VGN-NW2STF/T

SONY VAIO VPC-CW18FX/B

Hangisini tercih edersiniz peki yardımcı olabilecek var mı?????

• VGN-NW2STF/T modelini yeni aldım bugün elime ulaştı.. Diğer modeli ise şirketim adına almıştım.. Kendi pcmi hepsisonyden cw modelini ise ist bilişimden aldım.. Eğer illaki küçük ekran istiyorsan cw modeli ancak tasarımı daha hoş olsun, özellikleri neredeyse başabaş olsun, en önemliside aldığım firma konusunda içim rahat olsun garantisi de sonyden olsun diyorsanız benim aldığım modeli tavsiye ederim :) Yani nw2stf/t modelini..

VGN-NW2STF Linki

• arkadaşlar bende bi vaio satın almanın arefesindeyim. ist blşm düşünüyorum ,bütcem 1900 tl yi geçmemeli. düşündüğüm 4 tane model var,çok kararsız kaldım yardımcı olursanız çok memnun olurum

ilk tercihim,FW510 sersi,tasarımı ve ekren görüntüsü dehşet verici güzellikte. ama beni düşündüren olay kasanın çok ince olması. tamam magnezyum kasa ama bana pek güven vermedi. parmağım değer değmez ekranın arkasına,monitorde renk hemen bulanıyor. diğer konu ise bu işlemcinin eski bi seri olduğunu savunanlar var. sizce 2.2 ye mi bakmalıyım direk,yoksa serisinin eski yada yeni olması performansı çok etkilermi

işlemci: core 2 duo 2.2ghz, 800 mhz, 3 mb cache
    500gb hd
    4gb,800 mhz ddr2 ram
    ati 4650 max 2287 ekran kartı

2. düşündüğüm model,aynı serinin fw-518 modeli.

işlemci: p7450 montevina 1066mhz, 2.13ghz, 3mb cache
    4gb ,800mhz ddr2 ram
    500gb harddisk
    ati 4650 ( 512mb mb paylaşımsız)

bu modelde ise işlemci nasıl bşydir hakkında pek bilgim yok,bildiğim tek şey 1066 hızının iyi olduğu. ama 2.13 işlemci hızı şu anki oyunlarda orta düzey bi kalite verirmi? amacaım sadece oyun değil tabiki,en azından orta düzeyde çalıştırsın izlenimindeyim

3.cw-147x1b

core2 duo 2.2 , 800 mhz, 2 mb cache, t6600
    4 gb DDR3 ,1066
    320 gb hd
    nvdia gt 230m max 2278 (512 paylaşımsız )

bu modelde de tek düşüncem T6600 seri işlemcinin bu bilgisayara zayıf kalacağı

4.NW2stf

P7450 2.13ghz,1066mhz- 3mb cache
    15.5 inch
    ati 4570(512 paylaşımsız)
    4 gb 800 mhz ddr2
    500 gb harddisk

fw serisi hariç dmodeller fiyat-performans olarak daha iyi görüntü versede anladığım kadarıyla led ekran FW serisindeki x-black ekran kalitesinin yakınından bile geçememekte. o yüzden sizlerden yardım rica ediyorum. pazar günü ist. mağazaya gidip direk almak istiyorum.
    şimdiden Allah razı olsun...

• Uzun araştırmalarım sonunda bütçeme uygun olan NW2STF cihazını aldım.

Vatan bilgisasyardan aldım.

Geçen arkadaşların yayınladığı akraba evliliği tuş takımını gördükten sonra kesinlikle İstanbul Bilişim düşünemezdim.
  • bende nw2etf modeli var. ekran görüş açısından memnun değilim. bluetooh yok, street fighter açınca acayıp ısınıyo ve fan sesi çıkıyor. Ayrıca pes 2008 kurdum şu an minimum ayarlarda çalışıyor , açılırken uyarı veriyor minimum sistem yeterli değil diye. ekran kartını oyun 64mb görüyor. Eğer oyunu güzel bi şekilde açabilirsem dünyalar benim olacak .
  • 1 hafta kadar önce nw2stf modelinden aldım ancak pili pc masada açık dururken bile 2 saat 20 dakika sürüyor.. Nw2stf kullanan arkadaşlar pil sürelerini yazabilirlermi benim pil süresi normalmi ne dersiniz?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.