Şimdi Ara

Sony NW-HD3 ten Mp3 Kopyalama sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony NW-HD3 kullanıyorum yalnız şöyle bir sorunum var...
    sonic sagate ile mp3 leri HD3 e attım , daha sonra format attım ve tekrar kurdum herşeyi
    şimdi HD3 deki mp3 lerimi tekrar Harddiskime atmayı istiyorum ama farklı bilgisayar diyo ve hata veriyo atmıyo..

daha önce duymuştum farklı bilgisayara mp3 atılamadığını ama bunun bir yolu yokmu?
    bütün mp3 lerim HD3 demi kaldı şimdi????

kafayı yicem bunun bi yolu olmalı yaaaa......... biri yardım etsin lütfeeennnnn

• bilemiyorum ama mp3 çalarada format at düzelir mp3leri yeniden yükemek işkence olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

Arkadaşlar Sony NW-HD3 kullanıyorum yalnız şöyle bir sorunum var...
    sonic sagate ile mp3 leri HD3 e attım , daha sonra format attım ve tekrar kurdum herşeyi
    şimdi HD3 deki mp3 lerimi tekrar Harddiskime atmayı istiyorum ama farklı bilgisayar diyo ve hata veriyo atmıyo..

daha önce duymuştum farklı bilgisayara mp3 atılamadığını ama bunun bir yolu yokmu?
    bütün mp3 lerim HD3 demi kaldı şimdi????

kafayı yicem bunun bi yolu olmalı yaaaa......... biri yardım etsin lütfeeennnnn

arkadaşım bunun bir yolu yok maalesef ben de kullanıyorum aynı walkmanı ama yolunu bulamadım ama şunu deneyebilirsin mp3 playerin içindeki OMGAUDIO dosyasını bilgisayarına kopyala ve bu dosyanın içindeki .omg uzantılı dosyaları import yoluyla sonic stage programına tanıtmayı deneyebilirsin
    olursa şansına
    BOL ŞANS :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoptrik -- 19 Haziran 2006; 19:27:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COWON D2+ Film Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.