Selam 7 ay once sony NW E 507 1 gb mp3 player aldım cok memnunum ama 1 hafta once ekranin icerisinde su benzeri bir sıvı vardı ama dısarıya sızmıyordu ekranin altında hareket ediyordu daha sonra yavas yavas buharlastı ve ekranın tam ortasında iz bırakarak kayboldu cihaz calısıyor son derece memnunum ama hic bir darbe gormedi suya maruz kalmadı servisine gittim garanti kapsamı dısında dedi adamlarla baya bir tartıstım ama nafile ise yaramadı o kadar para bayıldık sorunu cozemiyoruz bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardım lutfen cok acil en azından ne oldugunu bilmek acısından !!!!!!!
selam.. yaklaşık 4-5 aydır kullanıorum nw e-507 yi.. eğer ses konusunda bi sıkıntı olmadıysa ve malesef garanti kapsamı dışında ise olay dediin gibi fazla takma derim ben.. ztn gün ışığında görünmüyor ekran... ama çözüm önerim şu olabilir: kullanma kılavuzunda aletin bertaraf edilmesi diye bi bölüm var :D bertaraf etmek deişik bi söylem tabi mp3 player için. o bölümde aleti bataryasına kadar sökebileceğin yazıyor. ben denemedim dolayısıyla sökerken ön panel çıkıyor mu bilmiyorum.. ama çıkıyorsa eğer içten silerek izi çıkartabileceğin kanısındayım. onun dışında birşey gelmio.. gelirse paylaşırım.. saygılar.. düzeltebilirsin umarım.. bu arada yanında gelen kulaklıkları mı kullanıyorsun? eğer başka bi kulaklık kullanıyorsan hangisi?