Şimdi Ara

Sony NW-A 1000 kullanmaktayım tavsiye pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yıldan fazla süredir Sony NW-A1000 kullanıyorum.Tasarımından fln memnunum.Müziksiz yapamıyorum ve sadece kulaklıkla müzik dinliyorum.Böyle olunca da mp3 playerımı cebimden eksik etmiyorum.Burada forumlarda NW-A1000 ile ilgili postlara baktım ama kullanan arkadaşlardan bazı konularda yardım istiyorum.
    1 - Kullanmış olduğum 1 yıllık fln sürede 6 kulaklık aldım hepsinin tek tarafı gitti.Sağlam kulaklık önerileriniz?
    2 - Melodic death metal/metal-core/thrash metal vb. müzik tarzı dinliyorum.IEM kulaklık almayı düşünüyorum.Ve aklımda SENNHEISER CX-300 modeli var.Rock ve metal müzik için hangi kulaklığı önerirsiniz?(Shure markasının kulaklıkları olmasın da :))
    3 - Benm mp3 player yazılımı 3.0 bildiğiniz gibi 6 bant -3 ve +3 aralığında equalizer war.Metal müzik için equalizer değerleri ne olmalı?
    4 - Kayseri'de NW-A1000 için kılıf bulamadım.Ama almak istiorum.Alsam ii olur mu ?
    ...
    Hepinize şimdiden teşekkürler.Ulen ii ki bulmuşum şu donanimhaber. 321789356218 tane derdime çare buldum.Buna da bulurum inşallah

• valla kardeş kulaklık konusunda cx-300 güzel ürün. bende ondan kullanıyorum ve gayet memnunum. alıcaksan tabiki de güvenilir siteden orjinalini al.
    zaten kendi kalitesini fazlasıyla ispatlamış bir model.

equalizer derğerlerini bilmiyorum. ben sürekli değiştiriyorum. müziğe göre hangisi daha uygun geliyosa onu ayarlıyorum.
    ama genelde sağ taraf son 2 yi 2 seviye artırıyorum.

kılıftan bende dertliyim. bulamıyorum. arkadaşım bulursan bana da haber versen? yok mu kılıf satan bir internet sitesi ya da bir şahıs?
  • Kılıf konusu gerçekten dert. Ben şansıma buldum. Alalı baya zaman oldu. O yüzden şimdi nerede vardır bilemicem ama kılıfı oldukça güzel.

Equalizer değerlerinde de genelde bass kısmını yükseltiyorum ben sol kısımları ama bu değerler kulaklıktan kulaklığa çok değişiyor bir de müzik zevkine göre de değişiklik gösteriyor. O yüzden en iyisi kendin ayarlayıp kulağına en hoş geleni seçmendir bence =) .

Bu arada kulaklık olarak da orjinal kulaklıklarını kullanıyodum alalı 2 sene oldu yaklaşık walkmani ama ufak bi kaza sonucu bozuldular =( ben de sony nin MDR-EX81SL kulaklıklarını aldım ve de almamla birlikte hayran kaldım ses kalitesi çok güzel
    Ama Sennheiser cx 300 hakkında pek bilgim yok onu da belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuSo_NuSo -- 7 Aralık 2007; 23:59:54 >
  • geçenlerde elmasaepetinde cx-300 kulaklık 49 ytl idi. ama ne yazıkki kaçırdım bir tane de hediye olarak arkadaşıma alırdım sonradan gördüm indirim olduğunu
  • kılıf konusunda ise bende orjinal deri kılıfı var bi sony dükkanlarını arayın belki bulursunuz ben oradan buldum
  • hemen hemen aynı tür müzik dinliyoruz, ben ekolayzırda V yapıyorum, kenarları artırıp orta aşagıda kalıyor, en uygun değeri deneyerek bulabilirsin kendine göre..
  • ses az geliyorsa ana menüye girerek sesi artırabilirsniz ileride eklicem nasıl yapıldığını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

ses az geliyorsa ana menüye girerek sesi artırabilirsniz ileride eklicem nasıl yapıldığını

Servis ayarlarından bahsediyorsunuz sanırım baya ses farkediyor dB açısından ben yaptım
  • tuşlara basarak oluyo karışık biraz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4764535/mpage_1/key_/tm.htm

bu başlıkta a1000 ve a3000e dair her türlü bilgi var, cliffburnstein'in bahsettigi volume limiter i kaldırma yöntemi de yazıyor..
  • abi ben senın verdiin link te bişi bulamadım ya ben bu cihazı yeni aldım ama kopyala-yapıştır hesabı olmuo prog. ile müzik atılıomuş cihazla bereber kutunun içinde sony connect player diye bi cd cıktı o prog. ile de müzik atamadım

ya abi ben acemiyim cihaz cok guzel ama sesını duymak nasip olmadı...:(
    bana acilen yardım edebilirmisin lütfen abi ben içim içimi yiyor deli oldum yaaa acil lütfen

İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM......
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Kullanan arkadaşlara buradan ses limiti kırmayı anlatayım.Ben kırdım ii oldu ama hala istediğim sesi alamıyorum.Belki de yetinmeyi bilmiyorum.
    Sony NW-A1000/3000 ses limiti kırma :
    1.HOLD tuşuna basılı tutarak HOLD ON konumuna getirin.
    2.Yandaki LINK tuşuna basılı tutarak 3.aşamadaki tuş kombinasyonunu sırası ile tuşlayın.
    3.YUKARI,AŞAĞI,OPTION,YUKARI,AŞAĞI,SAĞ,SOL,SAĞ,SOL,SOL,PLAY,OPTION
    4.Sonra HOLD tuşuna basılı tutarak HOLD OFF yapın.
    5.Bir süre bekledikten sonra aletinizin servis menüsüne girmiş olursunuz.
    6.Daha sonra SAĞ'a basarak display menüsüne girin.
    7.Buradayken AŞAĞI-YUKARI yaparak OTHERS menüsünü görene kadar dolaşın.
    8.OTHERS'ta iken tekrar SAĞ tuşuna basarak bu menünün içeriğine girin
    9.Yine AŞAĞI-YUKARI tuşlarını kullanarak SP SET menüsüne girin.
    10.SP SET'te PLAY tuşuna basın ve OPTION tuşuna basarak ON olanı OFF yapın.
    11.Tekrar PLAY tuşuna basarak seçiminizi aktif hale getirin.
    12.BACK tuşuna bu menüden çıkana kadar basılı tutun.
    13.Bu işlemlerden sonra alet bir kaç saniye bekler.Sonra daha yüksek ses ile kullana bilirsiniz aletinizi...

• Arkadaşlar kılıf mevzuunu nası halledicez ben de bilmiorum.Ben Kayseri'deyim ve burada 4.tane yetkili SONY bayisi var.Adamlara sordum bu alet için üretilmiş bi kılıf olduğunu bile bilmiyorlar.İnternette gördüm.Kahverengi ve siyah derisüet kılıflar vardı.Ama bunlar aleti tamamen kapatıyo.Şarkı fln değiştirmek istediğinizde kılıfı açmanız gerekiyo.O yüzden pek kullanışlı bulmadım.
    Ya ben size bişey daha sorucam.Ben CONNECT Player yazılımı kullanıorum.Aleti aldığım yer şarkıları atarken bu yazılımın otomatik olarak ATRAC formatına çevirdiğini söyledi.Aletin içinde 2 tane ilk alındığında olan şarkı war.Onlar ATRAC formatında ve ses kalitesi benm attığım mp3lerde çok ii.CONNECT PLAYER'ın içinde ATRAC'a çevirmek için bişeyler mi yapılıyor?Bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin pls

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.