Şimdi Ara

Sony'nin yeni girişimi açığa çıkıyor: Katlanabilir telefon yolda olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Apple katlanan telefon çıkardı mı da paraya para demiyorlar :D

  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    Boş yapıyorsunuz. Piyasadaki en iyi TV'leri Sony üretiyor. Millet "Aynasız gamara bohöhöhyy" derken Sony yıllardır piyasaya ambargo koydu. Mobil kamera sensörlerinde Sony'den daha iyisi sadece Sony'nin daha yenisi oluyor. Çıkardıkları telefonlar tam takım hala 3.5mm kulaklık girişi vb. gibi kullanıcıyı düşünen unsurlarla piyasaya çıkıyor. Şu an eski formlarında olmasalar bile çıkardıkları alanlardaki en iyi cihazları üretirler.

  • khanstern kullanıcısına yanıt
    Japon inadı diye bir şey vardır, sadece sony'de değil bu inat bütün japonlarda var zaten bu yüzden çoğu japon elektronik devi son kullanıcı pazarında çekildiler. Nedir bu inat? Tasarım konusunda rakiplerinin çok gerisinde kaldılar çünkü tasarım onlar için bir maliyet unsuruydu, tasarıma ne gerek var al sağlam cihaz kullan işte kafasındaydılar. Adamlar kendi ülkesi hariç diğer ülkelerde ki son kullanıcıların isteklerine hep kulak tıkadılar japonlar neyi seviyorsa ona göre yaptılar, 2000 li yıllarda kendi iç pazarında piyasaya çıkardığı sony ericsson, nec, sharp, fujitsu, mitsubihsi, toshiba, kyocera, panasonic ve hitachi cep telefonlarını kendi ağlarına göre üretiyordu ve bunlar japonya dışında çalışmazdı. Adamların şebekesi bile farklıydı biz gsm kullanırken onlar pdc ve foma denilen kendi ağlarını kullanırdı ama dönemin çok ötesinde cihazları vardı mesela sharp'ın 2006 da sadece japonyada çıkardığı bir modelinde retina ekran ve 400ppi ekran çözünürlüğü vardı. Kısacası japonlar inatları yüzünden bugün tüketiciği elektroniği tarafnda yoklar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Diktatör58 kullanıcısına yanıt
    O şebeke sorunu maalesef mtk işlemciden kaynaklıydı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xperia U xperia L faciaydı kullandım donma nedir bana öğreten cihazlardı

  • Samsung katlanan telefonu yapmış

  • Diktatör58 kullanıcısına yanıt
    Xperia C4 kullandım, sim kart kesik olduğu için şebeke arayıp sarjı tüketiyordu. Tabi mediatek işlemcinin de verimsizliği cabası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.