Şimdi Ara

Sony'nin Kişisel Üç Boyutlu gözlüğünü inceledik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
40.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hahah 1.58 deki adam nasıl bakıyo dh ekibine .d.DDD
  • zeki müren'de bizi görecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

undefined

Sony yapıyor. Belki sadece Ps3 e uyumlu yaparlar. Adamlar çakal :)
  • otobüslerdeki tvlerin yerini alır anca
  • Bence yerini kesinlikle alabilir.
  • sony yapmış.....

teşekkürler...
  • Sony güzel şeyler yapıyor.
  • Tvlerin yerini almaz ama oyun tutkunları için tam isabet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

incele için teşekkürler... gerçekten güzel bi ürün bence görüntü kalitesini çok merak ediyorum ben sadece :) tek göze 720p vererek toplam 1080p mi yoksa iki gözede 1080p mi veriyo acep :)))

Görüntü 1 yerde 1080p oluşturuluyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis xvier

Tek olumsuz yanı tek bir kullanıcıya destek vermesi yani TV lerin yerini rahatlıkla alabilir ama tek bir sorun çıkar tv karşısına geçtiğimizde 10 15 +++ kişi izleyebiliyor ancak bunda her kişiye bir tane gerekli buda maliyeti artırır ancak kesinlikle oluru var ilerleyen zamanlarda çok güzel hale gelir taşınabilir olması en büyük avantaj otobüste giderken tak hdmi ile telefonuna film izle oyun oyna vs ancak daha zaman var zira bunu şimdi toplumda kullansan baya bir dalga geçerler ancak evde kullanım özellikle de oyunlar için çok güzel bir cihaz heyecanla bekliyoruz...

10-15 kisi nerde izliyor tv yi? Nufus patlamasi olan Dogu dami? Yoksa mac yayinlari icin kahvehanede toplanan insanlardan mi bahsediyorsun? Bu urun tuketici elektronigi, elma ile armutu karistirma!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

Orijinalden alıntı: sis xvierTek olumsuz yanı tek bir kullanıcıya destek vermesi yani TV lerin yerini rahatlıkla alabilir ama tek bir sorun çıkar tv karşısına geçtiğimizde 10 15 +++ kişi izleyebiliyor ancak bunda her kişiye bir tane gerekli buda maliyeti artırır ancak kesinlikle oluru var ilerleyen zamanlarda çok güzel hale gelir taşınabilir olması en büyük avantaj otobüste giderken tak hdmi ile telefonuna film izle oyun oyna vs ancak daha zaman var zira bunu şimdi toplumda kullansan baya bir dalga geçerler ancak evde kullanım özellikle de oyunlar için çok güzel bir cihaz heyecanla bekliyoruz...
    10-15 kisi nerde izliyor tv yi? Nufus patlamasi olan Dogu dami? Yoksa mac yayinlari icin kahvehanede toplanan insanlardan mi bahsediyorsun? Bu urun tuketici elektronigi, elma ile armutu karistirma!

adam haklı beyler

• insanın gözünü bozar bu :D
  • Bunların dandik versiyonlar uzun zamandır piyasada aslında. İncelemede o oled ekranlaın çözünürlüğü hakkında bilgi verilmedi,
  • FPS oyunlarda falan mükemmel olur.
  • 3d olmadan kullanılabilir mi peki bu teknoloji. Monitör olarak alıp denemeyi çok isterim açıkçası...
  • Protip : Reklamı geç butonunun sağına tıklayın.
  • Fiyatı ne kadar olacak acaba ???
  • aynen bende de sorun var opera, mozilla gibi tarayicilarla izleyemiyorum. İE den izliyorum bir tek
  • konsol oynamak bunla feci sarar
  • Bu gözlük benim filmlerde ve dizilerde sanal gerçeklik simulasyonunu hatırlatıyor. Gözlüğü takıyorsun ve başka bir dünyadasın. Bunu hep hayal etmişimdir. Bence 10 ila 20 yıl sonra böyle bir şey olacak.

Not: Çok aşırı derecede yer ister dediklerim olursa :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.