Şimdi Ara

>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<< (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.345
Cevap
51
Favori
927.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @venom inceleme için teşekkürler. Yeni setin hayırlı olsun.

quote:

Tv ve Uydu için Analog Ses Girişi:
    Gövdenin arka kısmında kırmızı ve beyaz renkten oluşan analog iki kanal ses bağlantısı vardır bu bağlantı müzik setinizi tv veya uyduya bağlamanız için yapılmıştır bu sayede müzik setinizi hem pc hem de tv ye bağlayabilirsiniz.

Genel olarak sistemin video ve ses bağlantıları bu şekildedir. Müzik seti yeterli diyebileceğimiz bağlantılara sahip olmasına karşın çok büyük bir eksiği vardır o da dijital ses çıkışına sahip olmamasıdır. Eskiden (yaklaşık 6-7 sene öncesine kadar) Sony mini veya midi müzik seti ayırt etmeksizin hemen hemen tüm modellerine dijital bir ses bağlantısı koyardı genellikle optic bağlantı bulunurdu müzik setlerinde ama uzun zamandır ne en üst model midilere ne de en üst model mini sistemlere dijital ses bağlantısı göremiyoruz. Bu belki herkes için çok büyük bir eksiklik olmayabilir ama yine de dijital ses bağlantısı da olsa tam puan alabilirdi bu bölümden. Bağlantı terminalleri bölümünde müzik setimiz 4 puan alıyor ve geçiyoruz performans bölümüne

Optic girişi olmaması gerçekten çok büyük bir eksik. Bunun anlamı kendi deckine bir dvd takmadığınız sürece hiçbir kaynaktan gerçek 5.1 dts yada dd ses alamacak olmanız. Hepimiz pc kullanan insanlar olarak bizim için bu çok büyük bir eksi gerçekten.

Aktif subwoofer ve ondada manyetik koruma olması çok iyi. HIFI almak için çok parası olmayan ama hem müzik hemde film için bir arada makul performans verecek bir sistem kurmak isteyenler ve günümüz paket ve multimedia sistemlerinin oyuncak tarzında ufacık hoparlörlerinden çıkan ucuz ve teneke gibi sese katlanamayanlar için güzel bir sistem.

• quote:

Orjinalden alıntı: JakX

@venom inceleme için teşekkürler. Yeni setin hayırlı olsun.

quote:

Tv ve Uydu için Analog Ses Girişi:
    Gövdenin arka kısmında kırmızı ve beyaz renkten oluşan analog iki kanal ses bağlantısı vardır bu bağlantı müzik setinizi tv veya uyduya bağlamanız için yapılmıştır bu sayede müzik setinizi hem pc hem de tv ye bağlayabilirsiniz.

Genel olarak sistemin video ve ses bağlantıları bu şekildedir. Müzik seti yeterli diyebileceğimiz bağlantılara sahip olmasına karşın çok büyük bir eksiği vardır o da dijital ses çıkışına sahip olmamasıdır. Eskiden (yaklaşık 6-7 sene öncesine kadar) Sony mini veya midi müzik seti ayırt etmeksizin hemen hemen tüm modellerine dijital bir ses bağlantısı koyardı genellikle optic bağlantı bulunurdu müzik setlerinde ama uzun zamandır ne en üst model midilere ne de en üst model mini sistemlere dijital ses bağlantısı göremiyoruz. Bu belki herkes için çok büyük bir eksiklik olmayabilir ama yine de dijital ses bağlantısı da olsa tam puan alabilirdi bu bölümden. Bağlantı terminalleri bölümünde müzik setimiz 4 puan alıyor ve geçiyoruz performans bölümüne

Optic girişi olmaması gerçekten çok büyük bir eksik. Bunun anlamı kendi deckine bir dvd takmadığınız sürece hiçbir kaynaktan gerçek 5.1 dts yada dd ses alamacak olmanız. Hepimiz pc kullanan insanlar olarak bizim için bu çok büyük bir eksi gerçekten.

Aktif subwoofer ve ondada manyetik koruma olması çok iyi. HIFI almak için çok parası olmayan ama hem müzik hemde film için bir arada makul performans verecek bir sistem kurmak isteyenler ve günümüz paket ve multimedia sistemlerinin oyuncak tarzında ufacık hoparlörlerinden çıkan ucuz ve teneke gibi sese katlanamayanlar için güzel bir sistem.

Bence mantık şu; müzik setleri genel itibari ile stereo oldukları için ne dts nede dolby digital kullanımına gerek yoktu.Venomda demiş zaten 5-6 yıldır optik giriş bulunmuyor ne midide nede minide.Zaten kaynak teyp,cd çalar ve radyodur müzik setinde.Eğer dvd bağlayıp dts istiyorsan zaten baştan müzik seti almaman lazım.Fakat hepsi bi arada olsun istiyorsan alınabilir.Bilmem anlatabildim mi.

Ayrıca inan bana optik girişli bir stereo sistem ile analog girişli bir sistemi dinle aradaki farkı anlayamıyacaksın.Çünkü önemli olan kaynak + anfi + kolonlardır.Aradakilerin etkisi %2-%5dir.Mesela monster kablo alırsın altın uçlu..Denersin ve aradaki farkı pek anlayamazsın.Sadece tizler birazcık daha net geliyor gibi gelir.Demek istediğim optik girişi kullanan bir kişi analogdan farkını gördüm diyorsan bence psikolojiktir.Optik girişde kayıp daha azdır fakat farkedilmeyecek bir özelliktir.Ve dolby digital veya dtsler içindir.Stereolar için hiçbişrşey farketmez.

• yha ne bu kadar ugrasıyorsunuz alin 2 tane Z-5500 bnm arkş gibi 10+2 yapın :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Velvet12

yha ne bu kadar ugrasıyorsunuz alin 2 tane Z-5500 bnm arkş gibi 10+2 yapın :P

bu iş göreceli bir kavramdır sewgili velvet o arkadaşın 20 tane z 5500 alsa burdaki çoğunun aradığı bulduğu sesi alamaz bu da benim düşüncem z 5500 den çıkan ses beni tatmin etse 5 aylık ev sony ev sinema sistemimi bırakıp mini hi-fi almazdım sanırım siz gerçek sesi dinlememişsiniz yoksa bunca emek verilip alınan ve gerçek sesi yakalayabilmek adına bu hobbyi ilerletmek adına herzaman arayış içinde olan bu kadar insana hatta üstadlara bu soruyu sormazdın

sayglar;
  • quote:

sony nere z5500 nere hocam ya uçmayın sizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: bowers wilkins

quote:

sony nere z5500 nere hocam ya uçmayın sizde

o uyduruk z5500le nasıl kıyaslarsınız anlamıyorum.Sesi %50den sonra distorsiyona giren bir sistemden ne beklenirki?
  • quote:

ne 5500 müş be arkadaş resmen efsane,nerde bir sistem var orada z5500,bir şey değil daha önce kullanmamış olsam ben de bu efsaneye inanacağım

• quote:

Orjinalden alıntı: imamen

quote:

ne 5500 müş be arkadaş resmen efsane,nerde bir sistem var orada z5500,bir şey değil daha önce kullanmamış olsam ben de bu efsaneye inanacağım

onların dünyasında efsane tabi hocam neden ? çünkü bir çok kişinin evine aldığı ilk set oluyo ve aldıkları seti müziklerin efendisi sanıyo başka bişey deil

• bende ne olursa olsun sony nın adını sevenlerdenim gerçi şu ana kadar hir bir üründe yamuk yapmadı. :D
  • Arkadaslar slmlar ;
    Benim sony lbt vr70 model bir setim var.Bu seti bilgisayara bağlamak istiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim ....
    Teşekkürler....
  • Bende bugüne kadar bir çok küçük büyük elektronik eşya aldım her markasından fakat bugüne kadar yetkili servisinin adresini bilmediğim tek marka sony oldu, şu anda da ev sinema sistemimin Anfisi STR-520(5.1) , ayrıca yaklaşık 15 sene önce aldığım sony TA-D607 marka stereo anfimi kıyıpta bir türlü satamadım bir çift hoparlör daha alıp müziği bu anfiden sinemayı 5.1 denmi dinlesem diye düşünüyorum ama evin her yeri hoparlör olacak İçişleri Bakanı(sevgili eşim)diye onu da yapamıyoruz, ama dur bakalım... ayrıca hem 5.1 hemde stereo anfi bir sviç yardımıyla bağlanabiliyormuş herhalde bu konu hakkında bilgisi olan varsa teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wollkyy

Arkadaslar slmlar ;
    Benim sony lbt vr70 model bir setim var.Bu seti bilgisayara bağlamak istiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim ....
    Teşekkürler....

O Modeli bilmiyorum ama mutlaka arkasında RCA giriş vardır (MD in veya AUX in şeklinde yazan). Sana aşağıdaki adresteki kablodan lazım (1 ucu 3.5 mm jack, diğer ucu 2 li RCA). Bununla rahatlıkla bağlayabilirsin. Bağladıktan sonra, senin sette hangi seçenek uygunsa (bende MD diye geçiyor, AUX da olabilir), o seçeneğe aldığında işlem tamamlanıyor.

Not: Daha ucuzlarını da bulabilirsin elbette. Hatta 2 TL'ye bile satılabiliyor (Bu kadarını da önermem tabi).

• Sevgili venom800 öncelikle setin hayırlı olsun diyorum, bir süre forumda yoktum, yeni geldim sayılır.
    Sana soracaklarım var yanıtlarsan sevinirim.
    1) ''Ürünün dijital bir ses çıkışı olmadığı için müzik setini pc veya bir dvd oynatıcıya bağlayamıyorsunuz''
    demişsin. Yani şimdi aldığın müzik setinde PC'ye bağlantı girişi yok mu? Eğer böyle bir durum yoksa
    bu benim için kötü olur. Çünkü ben sadece PC'ye bağlantı yaparak kullanmak istiyordum. PC'ye
    bağlantı yaparım, PC'deki mp3'lerimi bu şekilde dinlerim diyordum. Ama heralde böyle bi durum yok.
    Artı sen gerek kalmadıkça mp3 değil de daha kaliteli kayıtlar dinleyin demişsin, heralde en aşağı
    ses kalitesi 320 kbs olmalı.. Hadi bu çok önemli değil de bu bağlantı olayı nasıl halledilecek?

2) Heralde sen şu anda bilgisayarda DVD izlemeyi bıraktın ya salona geçtin, salondaki büyük ekran
    LCD televizyonda izlemeye başladın ve kolonları ona göre dizdin. Tabi o şekilde kullanmak daha iyi..
    Ancak ben filmlerimi şu anda 22 inç lcd pc monitörümde izleyeceğim, yani bilgisayarda..
    Ayrıca DVD, Divx gibi filmleri PC'de izleyeceğim için senin aldığın müzik setinde yer alan dahili bir
    DVD oynatıcıya ihtiyacım olmayacak. Bu durumda benim için bu setteki dahili DVD oynatıcı gereksiz
    olmaz mı?

3) Bana şu anda bilgisayarda müzik dinlemek için kaliteli bir sistem gerekiyor. Yani her ne alırsam
    alayım, muhakkak bilgisayara bağlantı yaparak kullanmam gerekiyor. Ne alayım sence?
    X-fi Titanium ses kartı+ sonyss- f6000 iki kolon+amfi şeklinde bir çözüme mi gideyim yoksa daha profesyonel çözüme mi? Yani iyi bir ses kartı + iki veya 5+1 kolon+amfi şeklinde bir düzenek mi yoksa üst seviye bir Sony mi? Mesela LBT-ZX100D veya LBT-ZUX10D (hangisi?) gibi nihai bir çözüm mü? Ama ne olursa olsun PC'ye bağlantı yaparak kullanmam gerekiyor. Bu durumda önerin nedir?

4) Doğubanka gidip Zirve Elektronikteki arkadaşlarla konuştun mu? LBT-ZX100D veya LBT-ZUX10D
    modelini getirme ihtimalleri var mı? Sipariş olursa getiririz diyorlar mı? Son durum nedir?
    Sen aldın kurtuldun. Ben ise ne alacağıma karar veremedim. Yardımlar için teşekkürler ...

• Uzun zamandır bu bölüme uğramıyordum bazı sorular gelmiş yanıtlamaya çalışayım.

@lion_koc subwoofer ın önündeki panel seyyar bir yapıya sahip değil yani bir kapakcık gibi istenildiğinde çıkartılmıyor. Vidalarla sabitlenmiş ve vida kısımlarından geriye doğru giden uzantı kabine doğru giriyor yani vidalar açılsa bile o panel oradan çıkmıyor. Ön kısımda daha önce incelememde de söylediğim gibi subwoofer için derinlik ayarı var ama o panelin bas seslere ne gibi bir etkisi var bende bulamadım. Kitapcığı iyice araştırdım ama bir bilgiye rastlamadım tekrar inceleyeceğim belki kaçırdığım bir yer olabilir. Onun dışında Sony'nin sitesine de bu panelin sese olan etkisini soru biçiminde yönelttim bende merak ediyordum çünkü. Hala cevap vermediler bir de yabancı siteye soracağım bakalım sonuç ne olacak.

@electronica uzun zamandır yoktunuz tekrar hoşgeldiniz diyeyim. Sorularınızı yanıtlamaya çalışayım.

1- Cümlem sanırım biraz eksik olmuş doğrusu şöyle olackatı müzik setinde dijital bir ses bağlantısı olmadığı için pc veya dvd oynatıcıya dijital bağlantı yapmak mümkün değil. Ama analog bağlantı imkanı var yani iki kanal stereo modunda analog bir bağlantı ile müzik setini pc nize bağlayabilirsiniz. Bunu Mhc Gn 1200-D incelememde bağlantı terminalleri bölümünde açıkladım zaten. Ses formatlarına gelince sistem kalitesi ne kadar yüksek olursa kayıplı formatlarla müzik dinlemek o kadar rahatsız edici olur Sony Mhc Gn 1200-D de mp3 formatında ki müzikleri dinlemek rahatsız edici olabiliyor. Cihazın müzik cd lerinde verdiğim ses performansı çok iyi o nedenle kayıplı bir format olan mp3 de ses kulağınızı tırmalayabiliyor. Bende zaten burada müzik dinleme olayını pc den bağımsız hale getirmeye çalışıyordum ki Sony müzik setini alınca istediğim oldu. Yazlıkta kitaplık tipi hi-fi stereo sistem kullanıyorum 10 senelik Panasonic marka cd çalarım ve Tannoy Mx-1 modelinde ki hoparlörlerimde müziği dinliyorum ama İstanbul'a gelince müziği pc de dinlemek zorunda kalıyorum ve bana büyük bir acı veriyor. Sonunda muradıma erdim ve istediğim müzik sisteminde müzik cd lerimi doyasıya dinleyebiliyorum. Bu tarz cihazlar ile kesinlikle müzik cd leri dinlenmesini öneriyorum her ne kadar popüler teknolojileri desteklese de (divx ve mp3 gibi...) kayıplı olmayan formatlar her zaman için daha kaliteli bir dinleti yapmamızı sağlıyor.

2- Ben film izleme işini aynı müzik dinleme de de olduğu gibi pc den bağımsız yapmak istiyordum çünkü pc de dvd filmleri izlemek için kullandığım yazılımların hiçbirinden görüntü anlamında tatmin olmuyordum müzik setini alınca hoparlör dizilimini yine pc me göre ayarladım yani salonda ki büyük ekran tüplü tv ye göre bir ayarlama yapmadım bende de Samsung marka 22" 226Bw modelinde Lcd monitör var ve bu monitörde film izlemekten çok memnunum bunun haricinde bir adet harici tv kartım var ve bu tv kartında bulunan komponent bağlantı sayesinde müzik setimi tv kartıma bağladım tv kartımdan da monitörüme görüntüyü aktardım dvd film izlerken pc yi açmıyorum sadece müzik setini, monitörü ve tv kartımı açıyorum ve sessiz sedasız yanlızca filmin sesini duyarak (böyle söylüyorum çünkü sesli çalışan bir pc ye sahibim) dvd lerimi izleyebiliyorum. Sizin tercihinize gelirsek film izleme işini pc de yapacağınızı söylüyorsunuz bu durumda elbette müzik setinde ki dvd sürücü sizin için gereksiz oluyor.

3- Şimdi film ve müzik uygulamalarını pc nizde yapmak isteğiniz müzik setini bana göre gereksiz kılıyor. Benim durumumda olsaydınız yani film ve müziği pc den bağımsız bir şekilde kullanmak istiyorum deseydiniz size gönül rahatlığıyla benim kullandığım Sony müzik setini önerebilirdim ama bu durumda bu müzik seti ve diğer tüm midi, mini sistemler sizin için gereksiz oluyor. Tek avantajları müzikte kalite olabilir ama o durumda da bir handikap var siz müzik cd si dinlemeyeceğinizi belirtiyorsunuz yani dinleyeceğiniz format mp3 olacak bu durumda pc için üretilmiş kaliteli çok parçalı hoparlör sistemleri daha avantajlı ve ekonomik olabilir tabi her seçenek de ekonomik değil malesef. Çoğu mağazada hala 1000 tl civarında satılan Creative Gigaworks S750 gibi bir örnek var karşımızda ve fiyatını kesinlikle haketmeyen bir sistem bana göre. Ama onun kardeşi olan Gigaworks G500 çok daha ekonomik bir fiyata sahip 450-500 tl civarında piyasada bulmak mümkün. Hem müzikalitesi hem de film ve oyun performansı ile göz dolduran bir üründür tabi bu modelde de dijital bir bağlantı yok yani sistem analog bir yapıda, dijital bağlantıya sahip yüksek performanslı bir ürün olan Logitech Z-5500 var alternatif olarak ama bu sistem de müzik alanında başarısız malesef. Uzun yıllar kullanmış olduğum bir sistemdir film ve oyun performansı çok iyidir fiyatı da performansına göre uygun sayılabilir ama işin içinde müzik varsa Z-5500 kesinlikle sizi tatmin etmez. Toparlayacak olursak eğer müzik ve film alanında pc ye bağımlı kalacağım diyorsanız Sony mini-midi sistemler veya hi-fi hoparlör ve 5.1 ev sinema amfileri gibi kombinasyonlardan uzak durmanızı önereceğim çünkü paranızın tam karşılığını asla alamazsınız. Bu tür sistemler birebir pc için üretilmediklerinden onların teknik üstünlüklerinden tam olarak yararlanamayacaksınız ve boşuna fazladan para vermiş olacaksınız. Eğer film ve müzik uygulamalarında pc den vazgeçemem diyorsanız kaliteli üst seviye pc ses sistemlerine bakmanızı önereceğim.

4- Şu an kullanmakta olduğum müzik setini zaten Zirve Elektronik'ten aldım ve midi sistemler ile ilgili soracaklarmı da sordum bana toplu talep üzerine ürün getirmediklerini söylediler bahsettiğiniz midi modelleri de başka yollarla getirmek malesef çok güç. Tabi mini ve midi sistemler arasında ki ses kalitesi artık eskisi gibi çok farklı değil şu an Sony'nin çıkarmış olduğu en üst model midi sistemde kullanılan amfi ile en üst model mini de kullanılan amfi aynı, ayrıca kullanılan tiz sürücüleri de aynı teknolojiye ve yapıya sahip. Benim gözlemlerime göre son model mini ve midi sistemler arasında elektronik müzik için gerekli olan efektler, ses gücü, malzeme kalitesi ve z-groove dışında bir fark yok. Tabi yukarıda saydığım nedenlerden dolayı sizin bir müzik seti almanızı ben önermiyorum çünkü aldığınız sistemde ki bir çok parçayı kullanmayacaksınız. Kaset çalar, dvd oynatıcı ve cd çalar kısmı, radyo, görüntü bağlantıları, (s-video, kompozit, komponent.) sistemin kendi dvd oynatıcısını kullanmayacağınız için dolby dijital ve dts kodlu filmleri çözemeyeceksiniz yani müzik seti pc ye analog bağlı olduğundan dvd filmleri gerçek 5.1 modunda duyamayacaksınız anca Sony'nin müzik setine eklediği dolby pro logic, dpl II movie ve Sony'nin patentli ses teknolojisi olan dijital cinema sound system ile filmlerden çoklu ses alabileceksiniz bu da gerçek dolby digital ve dts gibi olmayacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: chef1119

yapmayın arkadaşlar bu kadarda abartmayın sony i.genel olarak bakıldığı zaman sony ürünlerinin werdiği ses kötü,kaliteden uzak kalıyor

allah aşkına kardeşim yapma bole ya sen sony dinlemedin galiba... hangi ses sistemin de kötü bir solermisin?telefon da bile ses kalitesini değiştirmiyorlar adamlar daha ne yapsınlar kalite hala sony kalitesi
  • müzik sistemi dedinnmi sony ve de aiwadan başka kalite aramam diğerleri de kaliteli ama sony ve aiwa bir başka
  • quote:

Orjinalden alıntı: vitex

quote:

Orjinalden alıntı: wollkyy

Arkadaslar slmlar ;
    Teşekkürler....

O Modeli bilmiyorum ama mutlaka arkasında RCA giriş vardır (MD in veya AUX in şeklinde yazan). Sana aşağıdaki adresteki kablodan lazım (1 ucu 3.5 mm jack, diğer ucu 2 li RCA). Bununla rahatlıkla bağlayabilirsin. Bağladıktan sonra, senin sette hangi seçenek uygunsa (bende MD diye geçiyor, AUX da olabilir), o seçeneğe aldığında işlem tamamlanıyor.

Not: Daha ucuzlarını da bulabilirsin elbette. Hatta 2 TL'ye bile satılabiliyor (Bu kadarını da önermem tabi).

Çok teşekkürler vitex .... Gerçekten çok yardımcı oldun dostum sagol

• Sevgili @venom 800 ilgin ve değerli yorumların için teşekkür ederim.
    ''Eğer film ve müzik uygulamalarında pc den vazgeçemem diyorsanız kaliteli üst seviye pc ses sistemlerine bakmanızı önereceğim.'' demişsin. İşte burada senden yardım istiyorum dostum. Bana örnekler verebilir misin? ''Kaliteli üst seviye PC Ses sistemi'' derken hangi ürünü veya ürünleri kasdediyorsun? Diyebilir misin bana senin yerinde olsam önce şu ses kartını alırım sonra şunu şunu alırım diye?

Mesela forumda müzik için Z5500 tavsiye edilmiyor. Müzik stereo 2.0 dinlenir deniyor.
    2.0 olarak Solo 7 tavsiye ediliyor. Ama bassız olmaz diyor biri. Öteki arkadaş da Solo 7'de eksik olan
    bass olayının Z2300 ile kapatılması yönünde görüş bildiriyor. Tüm bunlardan hareketle ben Z5500 ve Solo 7 ikilisini ve X-fi Titanium ses kartı alsam sence uygun olur mu uyum ve nitelikli ses açısından? Forumda bu konudaki yazıları okumaya devam ediyorum. Önerilerin için teşekkürler ...

• quote:

Orjinalden alıntı: electronica

Sevgili @venom 800 ilgin ve değerli yorumların için teşekkür ederim.
    ''Eğer film ve müzik uygulamalarında pc den vazgeçemem diyorsanız kaliteli üst seviye pc ses sistemlerine bakmanızı önereceğim.'' demişsin. İşte burada senden yardım istiyorum dostum. Bana örnekler verebilir misin? ''Kaliteli üst seviye PC Ses sistemi'' derken hangi ürünü veya ürünleri kasdediyorsun? Diyebilir misin bana senin yerinde olsam önce şu ses kartını alırım sonra şunu şunu alırım diye?

Mesela forumda müzik için Z5500 tavsiye edilmiyor. Müzik stereo 2.0 dinlenir deniyor.
    2.0 olarak Solo 7 tavsiye ediliyor. Ama bassız olmaz diyor biri. Öteki arkadaş da Solo 7'de eksik olan
    bass olayının Z2300 ile kapatılması yönünde görüş bildiriyor. Tüm bunlardan hareketle ben Z5500 ve Solo 7 ikilisini ve X-fi Titanium ses kartı alsam sence uygun olur mu uyum ve nitelikli ses açısından? Forumda bu konudaki yazıları okumaya devam ediyorum. Önerilerin için teşekkürler ...

Benim düşüncem z5500 ile cambridge thx550 kolonlarıyla iyi bir uyum sağlanacağı yönünde solo7 ile z5500 uyumlu olamayacağı kanaatindeyim ...
    Bu arada thx 5500 kolonları müzikal yönden gerek teknolojisi gerek kalitesi olsun üst seviyededir klasik creative kolonlarından daha üstündür .

• @DIESEL öncelikle yorumun için teşekkürler..
    Yazdığını tam olarak anlayamadım. Biraz daha açıklayıcı bilgi verebilir misin?
    Z 5500 ve Megaworks THX550 ikilisini aynı anda kullan mı diyorsun?
    Megaworks THX550 ve Solo 7 ikilisini mi ayna anda kullan diyorsun?
    Yoksa sadece Megaworks THX550 yeter mi diyorsun? Ses kartı önerini unutma ...

Müzikal açıdan Megaworks THX550 ile ilgili hiçbir tecrübe ve bilgim yok.
    Sadece Z5500 ismini daha çok duyuyoruz. Belki bunun altında kayboluyor.
    Müzik için önerdiğin Megaworks THX550 ürününü unutmayacağım. Bu ürünün Z5500 'den farkı nedir?
    Bilgisayarımda kaliteli müzik dinlemek, 720p film izlemek istiyorum. Öneriler için teşekkürler ...
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.