Şimdi Ara

Sony MDR-V55 vs ZX600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumu baştan aşağı hatim ettim ama 1 tane bile bu 2 kulaklık arasındaki farkı söyleyen -bırakın konuyu- bi yorum bile bulamadım. Allah rızası için şu kulaklıkları deneyen biri varsa farklarını söyleyebilir mi ? ikisinden birini alıcam. mdr-v55 e 200tl değer mi yoksa 200tl vereceğime zx600 mü alayım ? v-55 in malzemesi (oynar başlıklı kulaklıklar) kırılabilecek türden mi ? teknik özelliklerini biliyorum ama mid leri, basları fln nasıl ?

• Hiç cevap verilmemiş :( Arkadaşın sorularına soru ekleyeceğim kızmaz inşallah :)
    Valla aynen ben de çok merak ediyorum. Bass yüksek olmayan, tiz ve midleri daha iyi veren hangisi çok merak ediyorum. Bu hafta almayı düşünüyorum ama burada kulaklık deneyebileceğim mağaza yok. Ürünler hep kutuda.

Bir de Sony E-474 mp4 player ile verimli ses alabilir miyim?
  • Arkadaşım. Sony zx600 ü 1 hafta önce aldım. Ama biraz daha fazla paran varsa v55 öneririm. Gerçekten arasında fark var mid ve bass olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylaz1

Arkadaşım. Sony zx600 ü 1 hafta önce aldım. Ama biraz daha fazla paran varsa v55 öneririm. Gerçekten arasında fark var mid ve bass olarak

Hayırlı olsun. Dediğim gibi bas seven biri değilim. Yüksek sesle müzik dinlemeyi de sevmem. Evde film izlerken ya da sokakta yürürken dış sesleri engellemek için alacağım kulaklığı. Bas ne kadar az olursa o kadar iyi benim için. Bunlardan hangisinin bası düşükse onu alacağım. Hangisinin düşük?
  • zx600 ün bas ları daha düşük, izolasyonu daha yüksek
  • O zaman alacağım kulaklık belli oldu teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY MDR-EX110LPR İNCELEME..!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.