Şimdi Ara

Sony MDR-HW700DS DTS-HD TrueHD Wireless 3D 4K 9.1ch Kulaklık (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.877
Cevap
46
Favori
85.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paraya kıydık Sony Tv aldık, ses de çok önemli. Büyük ihtimalle HW700DS alırım hocam o zaman. Amazondan vs bakayım uygun bi şey. Yalnız benim ekran kartında tek HDMI var, o da monitöre bağlı.
    Vardır heral bir yolu pc den de 7.1 ses almanın?

Yalnız şu da var: refurbished 114 dolar
    http://www.sony.co.uk/electronics/headband-headphones/mdr-ds6500#product_details_default

fakat üründe optic giriş olmasına rağmen 7.1 ses açıklaması var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vegetto7 -- 25 Mayıs 2016; 16:32:05 >
  • Vegetto7 V kullanıcısına yanıt
    Bir tane daha hdmi kablo alıp pc den gelen kabloyu monitörden söküp kulaklığın dekoderine takacaksın.Diğer aldığın kabloyu dekoderin çıkışından monitöre bağlayacaksın.Aynı anda HDMI üzerinden üç aygıt bağlaya bilirsin.Optik giriş ile 4 aygıt yapıyor.Bu kulaklıkların hepsi sanal,sanal olarak kendi sesi 7+1 yapıyor.HW700ds sesin kaynağına göre 5+1,6+1,7+1,9+1 şeklinde kendi ayarlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 25 Mayıs 2016; 16:57:59 >
  • fTeşekkürler hocam, fazla kablo var, öyle yapacam :)
    Bir sorum kaldı: Hw700DS de mikrofon yok. Ps4 Gold Wireless headset kullanıyorum, chat yapabiliyorum oyun oynarken.
    Hw700 u alınca gold u satacam. Peki chat olayını nasıl yapıyoruz hw700 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vegetto7 -- 27 Mayıs 2016; 9:07:16 >
  • Arkadaşlar SONY MDR-DS7500 veya SONY MDR-HW700DS kulaklık satmayı düşünen varsa iletişime geçerse memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegetto7

fTeşekkürler hocam, fazla kablo var, öyle yapacam :)
    Bir sorum kaldı: Hw700DS de mikrofon yok. Ps4 Gold Wireless headset kullanıyorum, chat yapabiliyorum oyun oynarken.

hw700 ile chat yapazsiniz..

oncelikle alan arkadaslar bu kulakligin oyuncu kulakligi olmadigini tekrar belirtmek isterim..bu konu ile ilgili cok soru geliyor bana sizin vasitaniz ile genel bir cevap vermis olayim hocam..ayrica hw700mu ds7500 mu tarzindaki sorulara ise ses cipi ayni hw700 gelecege yonelik teknolojik bir kulaklik ama ds7500 kullanimi daha kolay daha rahat surroundu bir tik ilerde bir kulaklik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,

O zaman PS4 Gold Wireless ile devam edeyim. PS4 oyun ve PS4 Blu Ray de işimi fazlasıyla görüyor.
    PC için G230 la devam edebilirim.

Şimdi bana TV (Sony 55x850c) için fiyat/performans bir kablosuz kulaklık önerir misiniz. Direk TV den usb/harddik vasıtasıyla film ve TV yayın izlemek için. Hep TV ye takılı olacak.
  • quote:

Teşekkürler hocam,

O zaman PS4 Gold Wireless ile devam edeyim. PS4 oyun ve PS4 Blu Ray de işimi fazlasıyla görüyor.
    PC için G230 la devam edebilirim.

Şimdi bana TV (Sony 55x850c) için fiyat/performans bir kablosuz kulaklık önerir misiniz. Direk TV den usb/harddik vasıtasıyla film ve TV yayın izlemek için. Hep TV ye takılı olacak.

bu is icin ekstra bir kulakliga gerek yok hocam hw700 ile bunlari yapabilirsiniz zaten

• quote:

fTeşekkürler hocam, fazla kablo var, öyle yapacam :)

ps4 kameranız varsa onun mikrofonu ve sony kulaklık kullanılabiliyor ben eskiden öyle yapıyordum
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Hocam hw700 yok ki, alacaktım ama vazgeçtim gibi. 1350 Tl ye geliyor kargo, gümrük vs.

Onun yerine diyorum eldeki PS4 Gold Wireless ile devam edeyim. PS4 oyun ve PS4 Blu Ray de işimi fazlasıyla görüyor.

PC için G230 ile devam edebilirim ya da G35, G930 lar da uygun artık alabilirim.

Direk TV den usb/harddik vasıtasıyla film ve TV yayın izlemek için Sony 55x850c TV ile uyumlu fiyat/performans bir kablosuz kulaklık önerebilir misiniz?
  • quote:

Hocam hw700 yok ki, alacaktım ama vazgeçtim gibi. 1350 Tl ye geliyor kargo, gümrük vs.

Onun yerine diyorum eldeki PS4 Gold Wireless ile devam edeyim. PS4 oyun ve PS4 Blu Ray de işimi fazlasıyla görüyor.

PC için G230 ile devam edebilirim ya da G35, G930 lar da uygun artık alabilirim.

Direk TV den usb/harddik vasıtasıyla film ve TV yayın izlemek için Sony 55x850c TV ile uyumlu fiyat/performans bir kablosuz kulaklık önerebilir misiniz?

hocam acikcasi bu zamana kadar tv ye usb ile baglanabilen bir kulaklik kullanmadim yani tv tanirmi bilmiyorum..ben daha cok oyun kulakliklari ve sinema kulakligi kullandim buzamana kadar kullandigim kullakliklar;

sony wireless 7.1
    sony pulse
    sony gold wireless
    turtle beach px5
    turtle beach p500
    sharkoon xtatic digital
    sharkoon xtatic digital v2
    sharkoon xtatic digital v3
    sharkoon xtatic digital pro
    astro a40
    astro a50
    sony mdr ds7500
    sony mdr hw700ds

bunlari kullandim oyuncu kulakliklari hakkinda bilgi oneri isterseniz ozaman yardimci olabilirim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 2 Haziran 2016; 17:23:37 >

• Vegetto7 V kullanıcısına yanıt
    Şöyle Sony nin ucuz bir tane ürünü var.Kullanmadığım için bir şey söyleyemem istersen araştıra bilirsin.SONY MDR-RF811RK Türkiye de bulmak mümkün en ucuzunu mediamarkt da gördüm 130tl.

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 3 Haziran 2016; 19:06:47 >

• arkadaşlar hw700ds kulaklığım satılıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wodka_ -- 9 Haziran 2016; 21:36:13 >
  • Teşekkürler, güzel kulaklıkmış hocam.
    amazon uk de £44.56. mediamrkt fiyatı baya cazip
  • quote:

Orijinalden alıntı: wodka_

arkadaşlar hw700ds kulaklığım satılıktır

satılmıştır

• Arkadaşlar yurtdışından en uygun fiyata nereden alabiliriz?

• Belki bu cihazla kiyaslanmaz ama tritton ac720 kullanan varmı ben tvye bagliycam dts destegi yok ama dolby digital veriyomuş. Sonucta hepsi yazilimsal veriyor.kullanan varmı fiyatı uygunhttp://m.aliexpress.com/item/1795562325.html?productId=1795562325&productSubject=100-Original-Saitek-Mad-Catz-TRITTON-AX-720-Dolby-5-1-True-Surround-Stereo-Gaming-Headphones&spm=2114.40010508.4.2.TQjaZf&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

• tilki1234 T kullanıcısına yanıt
    Bekle dostum biraz, temmuzda tritton katana modeli gelecek. Yanılmıyorsam onda dts de var. Amazon da 200$ fiyat var şu an.

Bu arada bahsettiğiniz diğer ax 720 kulaklığın 80$ fiyata satılması imkansız, hiç gerçekçi gelmedi bana dikkatli olun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDUIN1 -- 19 Haziran 2016; 11:20:18 >
  • ANDUIN1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Türkiyedede satışı olacakmı.bu fiyatlar cok yuksek nedir bunun gerekçesi anlamadım. Bekleyelim üstat zaten daha dort dortluk kulaklık yok daha
  • Turkiye de satılır illaki, 3 e alıp 5 e satan arkadaşlar tarafindan
    Temmuz da kulaklık çıksın incelemelere göz at muhakkak. Hemen alayım diye bir hata yapma dostum sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDUIN1 -- 19 Haziran 2016; 13:36:17 >
  • Arkadaşlar SONY MDR-DS7500 veya SONY MDR-HW700DS kulaklık satmayı düşünen varsa iletişime geçerse memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.