Şimdi Ara

sony mdr-ex50lpw 14,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony mdr-ex50lpw kulaklık panora kipa mağazasında 14,90 TL beyaz renk sadece. bence çok iyi fırsat zamanında 50 TL ye almıştım. kulaklığa ihtiyacı olanlar kaçırmasın!

• Güzel fırsat. Acaba Armada'daki Kipa'da da var mıdır?

Ayrıca, bu ürünün de sıcak fırsat başlığı açılmıştı, bir kaç gün sonra stokta kalmamıştı ürün. Şu an tekrar alınabilir halde. Siyah tercih etmek isteyenler için mantıklı olabilir fakat ses kalitesi olarak aradaki farkı merak ediyorum, eğer ikisini de kullanmış birileri varsa fikirlerini alabiliriz.

Ek: EX10LP için kliksa stok sayısını yeni gördüm şu an, 1 adet kalmış :) İadeden gelmiştir büyük ihtimal kime kısmet olursa artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuS.TeR -- 29 Temmuz 2014; 12:31:53 >

• Bursa Korupark Kipa'da kalan son 3 taneyi ben aldım,haber verdiğiniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbr

Bursa Korupark Kipa'da kalan son 3 taneyi ben aldım,haber verdiğiniz için teşekkürler.

artık 3 taneyi birbirine bağlayıp halat yaparsın
  • Bundan daha dahiyane fikir verebilecek kimse yoktur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

quote:

Bursa Korupark Kipa'da kalan son 3 taneyi ben aldım,haber verdiğiniz için teşekkürler.

Gece gece iyi güldürdün :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Sesli güldüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

quote:

Laf soktuğunu sanıyosun değil mi? Peki çocukça duyguların tatmin oldu mu?
  • HuS.TeR kullanıcısına yanıt
    şu zamana kadar açılan kipa konularında hep armada'ya gittim. bir defa bile faydalanabildiğimi hatırlamıyorum. ya da ben aramasını bilmiyorum. yine de zannetmem olacağını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmutlu38

şu zamana kadar açılan kipa konularında hep armada'ya gittim. bir defa bile faydalanabildiğimi hatırlamıyorum. ya da ben aramasını bilmiyorum. yine de zannetmem olacağını.

ilk mesajımı dikkatli okursan PANARA KİPA yazıyor. Bu sefer büyük harflerle yazdım...
  • nuada kullanıcısına yanıt
    Bu mesajımı size ithafen yazmadım. Konudaki ikinci mesajda arkadaş Armada Kipa'da var mıdır diye sormuş Ona yardımcı olmak istedim. Siz de iyi okursanız görebilirsiniz.
  • bana da yakın armada ama armada kipanın elektronik bölümü dağınık düzensiz bence, olsada bulamazdınız.
    hiç beğenmiyorum düzenini
    başka bir kipa ya bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmutlu38

Bu mesajımı size ithafen yazmadım. Konudaki ikinci mesajda arkadaş Armada Kipa'da var mıdır diye sormuş Ona yardımcı olmak istedim. Siz de iyi okursanız görebilirsiniz.

Evet arkadaş bir talihsizlik yaşamış orada :)

Armada'ya ben de gittim dediğiniz gibi göremedim kulaklığı.
    Sonra Taurus AVM'deki Kipa'ya gittim. Orada vardı, 1 adet aldım denemek için, EX10LP modeli için bas var fakat tizler ve midler zayıf deniyordu. Bu kulaklıkta tam tersini gördüm, tizler ön planda midler yerinde ve baslar arka planda kalıyordu. Yada beni tatmin etmedi öyle diyelim. Bu tür müzik tercihi olanlar EX50LP yi alabilirler rahat rahat. Boyutları da küçük. Fakat kablosunu biraz çelimsiz buldum, yoğun veya özensiz kullanımda 1.5 yılı görse iyidir. Ses yüksekliği için de çok olumlu konuşamayacağım. En nihayetinde 15 lıralık kulaklık. Bence tercih edilebilir.

Bu arada, Armada Kipa 3K olarak, Taurus Kipa 3.5K , Panora Kipa ise 7K olarak geçiyor. Dolayısıyla Armada'da daha zor olabiliyor ürün bulmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuS.TeR -- 1 Ağustos 2014; 12:35:03 >

• Kulaklığı birkaç gündür test ediyorum aynı zamanda Orjinal Ex300 sahibi olarak diyebilirim ki 15 Lira'ya çok iyi tabi birde yaklaşık 40-50 saat burn in olmasını beklemek lazım.
  • HuS.TeR kullanıcısına yanıt
    ex10lp , logitech ses sistemeri gibi, gümbü gümbür bas, ama tiz vs hak getire. kliksadan 15 lira diye aldım ama kimseye önermem.
  • Armada ve panorada kalmamış arkadaşlar. Biraz önce baktım. Ama taurus kipada istemediğiniz kadar çok var
     sony mdr-ex50lpw 14,90 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.