Şimdi Ara

Sony MDR-EX15LPL Kulakiçi Mavi Kulaklık (23,03 TL KARGO BEDAVA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
2.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar değildir sanırım. Gerçi ben de tam anlamıyorum.

• siyahını uzun süre kullandım, çok güzel kulaklık ama baslar yüksek tizler biraz düşük kalıyor. bu tarz müzik dinleyen için süper.

23 liraya alınacak her kulaklıktan iyidir diye düşünmekteyim.

ama almışken 5 tl daha verip mikrofonlusu tercih edilmeli:http://www.hepsiburada.com/sony-mdr-ex15apl-kulakici-mavi-kulaklik-p-BD501211

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 7 Ocak 2017; 1:35:10 >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    HPM-78 kullanmışmıydınız?

• Satıcının Hepsiburada olduğu tüm Sony marka kulaklıklarda %30 indirim ve ücretsiz kargo mevcut. İhtiyacım olsa kaçırmazdım. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Şu an kullanıyorum bu kulaklığı. Beyaz modeli var. Bass'ları ve midleri gayet iyi. Tizler ise tatmin edici. Bu fiyat bandında daha iyisini bulamazsınız. Ben 6 ay önce 30 TL ye almıştım.

Bu arada kablosu biraz kötü. Soğukta kaskatı kesiliyor, bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruvale

Şu an kullanıyorum bu kulaklığı. Beyaz modeli var. Bass'ları ve midleri gayet iyi. Tizler ise tatmin edici. Bu fiyat bandında daha iyisini bulamazsınız. Ben 6 ay önce 30 TL ye almıştım.

Bu arada kablosu biraz kötü. Soğukta kaskatı kesiliyor, bilginize

Bass'lar 20 Hz'e inebiliyor mu hocam?

• onu alacağınız a ustune 30 lira daha koyunhttp://www.hepsiburada.com/sony-mdr-ex110apb-siyah-kulakici-kulaklik-p-BD501474 bunu alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartlebyandco -- 7 Ocak 2017; 2:07:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde beğenmezsek iade olur mu acaba kulaklık?

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Hocam sayısal veri veremem ama şunu diyeyim; bundan önce Creative Ep630 kullandım -ki f/p efsanesi bir kulaklıktır- bass konusunda neredeyse başa baş götürürler. Hatta tizlerde Sony bir adım önde diyebilirim. Ep630 50 TL bandında iken Sony 30 TL bandı ile fiyatına göre de 1 adım öndeydi. Ben Ep630 bulamadığımdan Sony'i deneme kararı aldım ve pişman olmadım, zaten Sony enstrümental aygıtlarda kendini kanıtlamış bir firma.

Ama şunu da belirtmeden geçmeyeyim, her insan farklı duyar, farklı tonlardan farklı hazlar alır. Keşke deneyerek alma şansımız olsa, fakat genellikle hijyen açısından kulaklık iadesi kabul görmüyor. Yine de almadan önce satıcı ile iletişime geçip bilgi almakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruvale -- 7 Ocak 2017; 2:25:14 >
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    Bunu aldim 46 liraya iade ettim, lanet bi kulaklik
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Olur amma duzgun acin kutuyu
  • Lg quatbeat 3 le karsilastirilabilirmi beyler yksa dahami kotudur
  • Bu kulakligin beyaz olanını 2014'de 30 liraya aldım hala indirimsiz fiyatının değişmemesi ilginç.

Gel gelelim kalitesine: bu kulakligi aldıktan 7 ay sonra bozuldu garantiye verdim yenisiyle değiştirdiler. Sonra sinavlar falan derken kulaklığı az kullandım 1 yıl falan dayandı ve yine bozuldu ve yine değiştirdiler. Şuan bu kulaklığı kullanıyorum. Tizleri kötü bence hatta felaket diyebilirim ama baslar benim için yeterli. Benim gibi bütçeniz yoksa 23 lira harika bir fiyat kesinlikle alın.
  • xiaomi piston 2 ye kıyasla nasıldır acaba ?
  • CarrefourSA, 18 TL'den satıyordu :)
  • M.Y.D kullanıcısına yanıt
    Ne zaman hocam? Devam ediyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jestercat

Bu kulakligin beyaz olanını 2014'de 30 liraya aldım hala indirimsiz fiyatının değişmemesi ilginç.

Gel gelelim kalitesine: bu kulakligi aldıktan 7 ay sonra bozuldu garantiye verdim yenisiyle değiştirdiler. Sonra sinavlar falan derken kulaklığı az kullandım 1 yıl falan dayandı ve yine bozuldu ve yine değiştirdiler. Şuan bu kulaklığı kullanıyorum. Tizleri kötü bence hatta felaket diyebilirim ama baslar benim için yeterli. Benim gibi bütçeniz yoksa 23 lira harika bir fiyat kesinlikle alın.

Rock metal için tizler yetersiz diyebilir miyiz?

• Fiyatı dolayısıyla kız arkadaşıma aldım bir tane mikrofonludan kalitesi iyi veya kötü idare etsin artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.