Şimdi Ara

sony maduriyetim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok çaresiz madur kaldım sizlere danışmak içim üye oldum.Kasım ayında sony c5 ultra cep telefonumun şarjı bitip kapandı.Şarj edip açmaya çalıştığımda açılıştaki ekranda takılı kaldı telefon açılmadı. Trabzon KVK yetkili servise gönderdim.Telefonun darbe aldığını kullanıcı hatası olduğunu yapamayacaklarını söylediler ama telefonun arızasını tam olarak söylemediler.Benden 2.065 lira gönderirsem yeni cihaz yollayacaklarını söylediler.Bende teklifi kabul etmedim telefonumu göndermelerini istedim.Sonra tüketici hakları hakem heyetine başvurdum. Hakem heyeti bilir kişi raporunda telefonda kullanıcı hatası olmadığını yazılımsal hata olduğunu telefonun yenisiyle değiştirilmesini söylemiş. Hakem heyeti raporunun üzerinden bir kaç gün geçtikten sonra bimeks beni aradı.(Telefonu bimeksten almıştım.) Yeni cihaz yollanacağını benimle iletişime geçeceklerini söylediler.Bir kaç gün geçti arayan soran yok ben bimeksi aradım.İflas ettiğini mağazalarını kapattığını öğrendim.Bende geçen hafta yani 16 Şubatta icra takibi başlattım.Sonra da üretici firma sonyi aradım.Benden hakem heyeti kararını mail atmamı istediler.Attım onlardan da cevap alamadım.2 kez aradım hukuk danışmanıyla süreci takip edin dediler ama düzgün bilgi vermediler.Ben onlara sony nin bu durumda yapabileceği bir şey var mı diye soruyorum net cevap alamıyorum.Gerçekten ordan oraya koşturmaktan çok yoruldum.Hatam sony almak mıydı?Aylardır bir sonuca ulaşamıyorum artık pes etme aşamasına geldim.İlk defa başıma böyle bir durum geliyor.İcra takibi ne kadar sürer?Benim yapabileceğim bir şey var mı? Lütfen tavsiyelerinizi,başınızdan geçen benzer durumları paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizyoterapistbus -- 27 Şubat 2018; 13:33:46 >

• Kimsenin fikri yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapacağın herşeyi yapmışın yapacak bir sey yok 1 sene sonra anca alirsin borcunu icra davasi uzun sürer sana sira gelene kadar.. ama alirsin paranı no problem

sony telefon verir yada yaparsa icrayi geri çek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 28 Şubat 2018; 8:46:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.