Şimdi Ara

Sony M4 Aqua açılış problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazılım onarmadan düzelttim. Cihazın çalışmasında problem yok kasma yok.

Fakat açılış biraz uğraştırıyor. Bazen açma tuşuna tek seferde basınca çalışırken bazen hiç tepki vermiyor.

En garanti çözüm bataryayı söküp takmak oluyor..

Bu problem 3 senelik batayadan kaynaklanabilir mi?

• Batarya sök tak la düzeliyorsa büyük ihtimal ondan olabilir ama açma kapama tuşuna toz da kaçmış olabilir orayı da bir temizle hocam. Zaten günümüz android telefonlarında bir batarya için 3 sene oldukça fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Batarya sök tak la düzeliyorsa büyük ihtimal ondan olabilir ama açma kapama tuşuna toz da kaçmış olabilir orayı da bir temizle hocam. Zaten günümüz android telefonlarında bir batarya için 3 sene oldukça fazla.
    Bu problem bir çok sony de var zaten. Bataryayı değiştirdim. Ama sorun devam ediyor. Ultrastamina da biraz daha iyi açılıyor.

Bu sorun işlemci pinlerinin aşırı sıcaklıktan dolayı, BGA lehimlerin kopmasından kaynaklanıyormuş..

Çözüm işlemci sıcaklığını daha iyi dağıtmak. Veya lehimleri tazeleyecek bir yer bulmak..
  • stresstest kullanıcısına yanıt
    Valla z5 bile kullandım hocam hani meşhur ısınma sorunlu 810 işlemcili bir ci ha z ama hiç bu soruna denk gelmedim. Eğer öyle bir yer lazımsa sevgigsm i bir dene istersen baya tecrübelidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Saol hocam. Ben zaten Huawei p20 lite kullanıyorum. Sony düzgün çalışırsa annem kullanacak..
  • stresstest kullanıcısına yanıt
    Umarım çalışır hocam olmadı sahibinden e bak ucuza anakart denk gelirse onu alırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.