Şimdi Ara

Sony LT29i Hayabusa'nın fotoğrafları ve fotoğraf örnekleri paylaşıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
38.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • örnek resimlerin sonunda sony hayabusa ile çekilmiş fotolar süper... fotoğraf kalitesi tartışılmaz olmuş

• Bu esinlenme-kopyalama davasının konusu bile mevcut:http://forum.donanimhaber.com/m_63886373/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 31 Temmuz 2012; 10:36:45 >
  • güzel güzel kamerada süper olmuş
  • Hayabusa ne alaka ya suzukiden mı calmıslar onuda :) bir K. ZX 636 pilotu olarak rezilliğin daniskası diyorum

• Telefonun tasarımı çok hoş, özellikle beyaz rengi ayrı bir güzel.

Sony LT29i Hayabusa'nın fotoğrafları ve fotoğraf örnekleri paylaşıldı

Yalnız telefonun güç/kilit açma butonu ters tarafta olmamış mı
  • Bu cihaz bence fake sony ericsson diye bişeymi kaldı.
    Eski arşivden heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: ErknOzyurt

Hayabusa ne alaka ya suzukiden mı calmıslar onuda :) bir K. ZX 636 pilotu olarak rezilliğin daniskası diyorum

benimde aklima suzuki geliyor ama hayabusa nin anlami onemli olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 köşeli bi şeyden tasarım olarak ne bekliyosunuz
    3 köşesimi olsun binlerce android cihaz var mecbur benziyecek ama aplenin şunun şürasında 5 cihazı var onuda sonyden çalmış

• qualcomm'un 4 çekirdek işlemcisi ve adreno 320 ile gelecek olan sony ne oldu

• Yok abi yok Arc-Arc S'ten sonra ben Sony'den tasarım namına birşey göremedim.Resmen Samsung'un üst seviye telefonlarına benzemeye başlamışlar.O kadar eleştirdim ama S3'ün yuvarlak hatlarla gelmesinin ne kadar iyi olduğunu şimdi anlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: realwest

Bu cihaz bence fake sony ericsson diye bişeymi kaldı.
    Eski arşivden heralde

FAKE DEGİL , xperia s te tanıtılırken sony ericsson yazıyordu daha sonra sony oldu , bunda da öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Bildiğim kadarıyla Sony artık SonyEricsson ismini telefonlarına basmak ve kullanmak zorunda değil. Neden halâ daha Ericsson'da yazıyor telefonda?
    Yanlış anlaşılma olmasın, ben SonyEricsson yazması taraftarıyım. Ericsson'u GA628'den beri kullanırım. Sadece lisanslarını tamamen üstüne geçirip geçirmediğini merak ettim.

geçen sene üretilmiştir prototype ondandır
  • @se(dd)at

Tam tahmin ettiğim gibi.
  • fotolar bildiğin çamur gibi.50 tane SE kullanmış biri olarak söyleyim k850 ve c905 daha iyi foto çekiyordu.
  • Kamera merceğinin çıkıntısına bakın, telefonu düz bir zemine koyulduğunda zeminle temas edecek ilk yer orası ve o cam çizilecek, çizildiği zamanda fotoğraflar da çizikler kabak gibi gözükecek. Yılların kamera ustası Sony bunu nasıl göz ardı etmiş inanılır gibi değil. O çıkıntı benim telefonu almama sebebim olabilir ama kılıfla kullanacaklar için sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Kamera merceğinin çıkıntısına bakın, telefonu düz bir zemine koyulduğunda zeminle temas edecek ilk yer orası ve o cam çizilecek, çizildiği zamanda fotoğraflar da çizikler kabak gibi gözükecek. Yılların kamera ustası Sony bunu nasıl göz ardı etmiş inanılır gibi değil. O çıkıntı benim telefonu almama sebebim olabilir ama kılıfla kullanacaklar için sıkıntı yok.

Hayır çizilmez. Xperialarda arka kapak lensten birkaç milim önde duruyor. Masaya ilk değen kapak olacak yani. Yalnız fotoğraflarda sony'nin eski kalitesi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm en güzel Sony telefon. Sony'nin genelde rakiplerinden daha pahalı olduğu savıyla 2500 tl civarı fiyat bekliyorum.

• Sony nın telefonları zaten ılk cıktıgından berı fotograf konusunda en ıyısıydı hala oyleler.

• "Timescape UI" ozelligi anlamadim yardimci olurmusunuz?
  • Hayabusa motor markası değil mi ya? Başka isim mi yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.