Sony'nin yaptığı bir patent başvurusu gelecekte bizi bekleyen PS4 için de fikir vermeye başladı...
Sony patent application reveals universal, LCD-based game controller
Well, here's a bit of an odd one. A recent patent application from Sony has not only revealed an LCD-based game controller (which would be notable enough in itself), but an LCD-based, universal game controller that's designed to work with more than one game console. As you can see above, the touchscreen would be able to accommodate various buttons and layouts for different consoles -- Sony even curiously mentions consoles like the Amiga CD-32 and Atari Jaguar (for emulation, perhaps?), in addition to Microsoft and Nintendo -- and the screen itself would be housed in what Sony describes as a "game controller skin." Of course, this is still just an application for a patent, and we're pretty sure Sony is focused on another controller at the moment.
bi zamanlar bir başlıkta ben bahsetmiştim belki hatırlayanlar olur,ps3 joystici çağın gerisinde şöyle lcd ekranlı,daha teknolojik bi joystick yapsalardı dahada yakışırdı sonye demiştim ama millet oha daha neler fazla uçtun felan gibisinden cevaplar yazmıştı şimdi gerçek oluyor demekki
ben kırarım aga o gamepad i
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
bi zamanlar bir başlıkta ben bahsetmiştim belki hatırlayanlar olur,ps3 joystici çağın gerisinde şöyle lcd ekranlı,daha teknolojik bi joystick yapsalardı dahada yakışırdı sonye demiştim ama millet oha daha neler fazla uçtun felan gibisinden cevaplar yazmıştı şimdi gerçek oluyor demekki
oha daha neler fazla uçtun
Olabilir Fikir Güzel... Düşünsene LCD ekranında Mesela Fifa da Golleri Atan oyuncuları , Skoru vs. Gösterse veya MW2 dea Kaç Kill Attın Kaç Kere Öldün , Kaçıncı KS tesin ..
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk