Şimdi Ara

Sony Lcd monitör garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz garip bir soru olabilir öncelikle belirteyim.
    Şimdi benim bir Lcd monitörüm var elimdeki tüm belgeler ile gittim ama servisten bunlar garanti belgesi değil,faturanızı kabul edemiyoruz ürününüzü garantiye gönderemiyoruz cevabı aldım.Sony Lcd monitör kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlar söylesin lütfen bu mu değil mi garanti belgesi?
    Eğer değilse garanti belgesi temin edebiliyor muyuz bir yerden yoksa uçuyor mu?
    Elimdeki belge yaklaşık 25 sf dan oluşan bir belge 10 dilde felam yazılar var,ikinci sayfada ürün seri numarası alındığı tarih,kaşe,müşteri adı,fatura numarası girilmesi gereken alanlar var onun da resmini çektim.

• garanti belgesine bile gerek yok.faturanız zaten garanti belgesidir.ve tüketici yasalarına göre elektronik aletlerin minimum 2 yıl garantisi olmak zorunda.o resimdeki kitapçığı bile vermeniz gerekmiyor ki üzerinde zaten gsrsnti yazıyor.hiç uğraşmayın ,"alıyor musunuz,almıyormusunuz " diye bi kere sorun.almıyorlarsa tüketici hakem heyetine gidin,onlar gereken cevabı alırlar.bu arada sony alacaksanız garanti,servis olayını unutun.hayatımda so ny nin garanti-servisi kadar rezil bir yer görmedim.belki sadece bizim ülkeye özeldir.
  • ya işte ben dedim ben ilk kez böyle bişeye rastladım diye çünkü şimdiye kadar ne aldım ise faturam ile gittiğim zaman hallediyordum işlemleri sony de böyle dedi garanti belgesiz almıyoruz dedi anlamadım ya
  • maalesef sony faturayı garanti olayında tanımıyor. Aynı sıkıntı bende de var sony dijital fotograf makinası almıştım garanti belgesi yoktu fatura garanti yerine geçer dediler cihaz arızalandı servis faturayı kabul etmiyor. günlerdir garanti belgesini çıkartmaya çalışıyorum zor hakkaten
  • anladığım kadarıyla cihaz yurtdışı
    sony servisleri garantisiz işlem yapmıyor artık fatura+garanti belgesi olması şart
    tabi bide aurasia garantili olmalı buda garanti belgesini resmi tabi şimdikiler biraz ince elimde bu vardı bunu koydum

• peki acaba bu benim elimdeki ne ya kutudan bişe çıkmadı ürün yurtdışı da diil türkiye de bir firmadan aldım anlamadığım bu garanti belgesi diilse niye belgenin seri numarası var ve ürün seri numarası alınma tarihi felam doldurulması gereken alanlar var yahu bu kadar firma fatura ile çalışıyor koca sony niye böyle gıcıklık yapıyor
  • spot mağazadan aldın galiba normalde aurasia garanti belgesi çıkması lazım
    garanti belgesi istemesi içinde cevabım: kosakoca sony bırakta biraz fark olsunSeRviStEn!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHİLİPS Monitör Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.