Şimdi Ara

Sony Konferansında Hidoe Kojima:MGS4 PS3 Özeldir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi.ıgn ve xbox360 fanlarıortalığı kızışlaştırmak için MGGS 4 xobx360 çıkıcakmış,IGN %80 oren vermiş falan fişman...Ama MGS4 o harika video sundandan sonra Hideo Kojimanın sözyledikleri şu oldu:MGS4 PS3 özeldir.Tabiki bundan sona birçok PS3 fan sevinmiş bir çok xbox360 fanı üzülmüştür.ama bunun bçyle olacağını biliyorduk.Yani ne kadar çok MGS4 xbox360 gelcek deselerde MGS4 Xbox360 çıokmayacak...Zaten port edilmeye çalışsa bile ps3'ten çok daha düşük bir sistem olduğundan port tan dolayı çok kötü olur.Çünkü ps3 mgs4 için hazırlanmış gibi bir nex-gen...evet MGS4 ün PS3 özel olduğunu tam olarak öğrenmiş olduk

• quote:

Zaten port edilmeye çalışsa bile ps3'ten çok daha düşük bir sistem olduğundan port tan dolayı çok kötü olur

bu yorumun cok konusulcak bende sana katılıyorum ama xbox360 ın tek engeli bluray oLmaması bence...
    sende bi edit yap bence yaz gelmesin bazıları

edit: MGS PS nindir ve öyle kalacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.i.T.S -- 12 Temmuz 2007; 14:30:40 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_15754418/tm.htm

Mevcut konu bulunmaktadır.Konu açmadan önce araştırma yaparsak iyi olur
  • 360ın ps3den çok daha aşağı olan konfigürasyonu nedir?Lütfen o engin bilginle bana makinelerin spesifikasyonlarını karşılaştırır mısın? Ancak lütfen herhangi bir siteden alınma değil senin özgün karşılaştırman olsun.Bluray,hdmi,1080p gibi benim 15 yaşındaki kuzenim bildikleri dışında şeyler olursa sevinirim.
  • 360'ın en zayıf yönü CPU'su, Ps3'e nazaran.. MGS'nin grafikten çok cpu'ya abanacak bir oyun olma ihtimalini de göz önünde bulundurursak, port olması halinde bazı şeylerden feragat edilmesi gerekebileceği gerçeği çıkıyor myfranco
  • evet kojima kendisi demişti bunları zaten. ps3 deki bluray ile oyundaki hd kalitesindeki ara demoları uzun tutmak, sinematik bir oyun yapmayı istediğim için çok güzel bir fırsat oldu.

camo kıyafeti Cell olmadan başaramazdık da demişti oyunun yapımcısı kojima. ancak konami neye güvenerek bastırıyor orası mechul. belki kojimanın gönül bağı sebebi ile söylediği sözlerdir bunlar. oyun çıkmazsa x360 a asla bilemeyiz
  • Home,

Abicim aslında olay çok basit.. E3'te açıklananları falan biz yeni gördük. Ama sOny'ye oyun yapan şirketler PS3 içinde nelerin olupn bittiğini gayet iyi biliyorlardır. KZ2'yi bile görmüştür Kojima evelden, birbirlerini takip ediyorlar ve PS3'ün nereye doğru gittiğinin hesaplamasını evelden yapıyolardır. Şimdi KZ2, Infamous, Little Big Planet, UT3, Haze, Pes, GT5 gibi oyunların Ps3'e neler getireceklerini çok iyi biliyolar.. Sony Mart ya da nisan 2008'e kadar en az 11 milyon konsol satmış olmayı hedeflediğini açıkladı geçenlerde.. Bu adamlar için gayet yeterli, ilk etapta MGS4'ü ulaştırmaları için.. Neden kassın ki adam bir de 360 portu için uğraşsın. Zaten ara videolardan kısması demek MGS'nin MGS'likten çıkması demektir.. Onun için PS'daki satışlar haydi haydi yeter, yeter de artar bile.. Sırf bu oyun için bile 360'cıların Ps3 alacağını da eklersek olaya iş bitmiştir.

Karar doğru yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

360ın ps3den çok daha aşağı olan konfigürasyonu nedir?Lütfen o engin bilginle bana makinelerin spesifikasyonlarını karşılaştırır mısın? Ancak lütfen herhangi bir siteden alınma değil senin özgün karşılaştırman olsun.Bluray,hdmi,1080p gibi benim 15 yaşındaki kuzenim bildikleri dışında şeyler olursa sevinirim.

varya bence o kadar boş bi cümleler topluluğuki şu yazdıkların yok bi yerden alıntı yapma yok kendi biLgin olsun sanki sen bi yerlerden okuyarak öğrenmedin xbox360 ı tasarlayanlardansın da bişeyee ihtiayc duymadan biliyorsun.... senin 15 yasındaki kuzeninde sende bende baskalarıda bi yrlerden okuyarak ögrendik sanırım

• Cevap yok galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Cevap yok galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

360ın ps3den çok daha aşağı olan konfigürasyonu nedir?Lütfen o engin bilginle bana makinelerin spesifikasyonlarını karşılaştırır mısın? Ancak lütfen herhangi bir siteden alınma değil senin özgün karşılaştırman olsun.Bluray,hdmi,1080p gibi benim 15 yaşındaki kuzenim bildikleri dışında şeyler olursa sevinirim.

franco

blu ray'ı soyleme demissin ama soylemek durumundayız. soyle bir durum var mesela metal gear solid 4, blu ray olarak cikacak ama cift katmanlı blu ray olacak. 25gb + 25gb =50 gb toplam hacim.

x360 bu kadar buyuk hacimde bir oyunu okutacak okuyucuya sahip degil. o yuzden mgs istense de 360'ta cikamaz. ciksada o efsane animasyonlarında kısıtlama olur. birde icindeki 7 tane cell islemci sayesinde oyunlar cok fazla interaktif olabiliyor, cevre ile etkilesim vs uzerinde etkisi cok buyuk. mgs de bunların hepsini gorecegiz.

• X360 boyu ne çapı ne zaten...PS3 e kafa tutması sadece vede sadece şu 2-3 su bulanıkken geçerli...Sular bi durulsun.... O zaman hepsi susacak...biraz daha sabır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARTAGON99

X360 boyu ne çapı ne zaten...PS3 e kafa tutması sadece vede sadece şu 2-3 su bulanıkken geçerli...Sular bi durulsun.... O zaman hepsi susacak...biraz daha sabır

+1907
    biraz ağır olmus asLında ama hak veriyorum kısmen fakat ben ps3 sahibi ve playstation hastası olmama rağmen xbox360 ın o kadar küçümsencek bişi olduugunu düşünmüyorumm..
    sonucta aralarında en göe batan fark DVD ---- BLURAY olayı.... bide işte 3kırmızı muhabbeti varya o o aletin önündeki en büyük engel bence ama biz bunlar yüzünden burda gerilcegimize tadını cıkarsak daha iii olur

• bu oyun x360 ıksaydı ps3 gözümden düşerdi forever ps3
    haber için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackhedgehog

Zaten port edilmeye çalışsa bile ps3'ten çok daha düşük bir sistem olduğundan port tan dolayı çok kötü olur.:(]

Hakikaten bu cümlenden dolayı vatan haini olarak itham edilebilirsin bazı yetişkin ayaklarına yatan 360 fanları tarafından

Sorunlu alet de, tasaım faciası de, dış tasarımı donanımından daha önce yapıldı de

ama PS3 ten DÜŞÜK deme, alınırlar yoksa, bak oldumu şimdi

• forumdaki kimse xbox 360 satıslarından para kazanmıyo firmayla baglantısı yok sadece oyuncu gercekci olmak lazım

birisi 3 cekirdek birisi 8 cekirdek
    birininin ramler herhalde 800 mhz di digerinin 3.2 ghz
    ..
    ..
    .
    .
    .

böyle liste uzuyo donanım olarak düşük bir alet ben de xbox360 kullanıyorum ps3 de var 2 side yanyana durdumu ps3 arkasında asırı sıcak bi hava atıyo (iyi soguttugu için ısıyı atıyo) xbox da bişi cıktıgı yok sonra 3 kırmızı verir alet ben bi 8 cm lik bide 12 cm lik fan taktım alete biraz ugrasıp anca soguyo

ama su an xbox360 oynuyorum ps3 duruyo cünki xbox 360 daha cazip oyun bakımından
  • E3'de gösterilen yeni veya oyun içi bir MGS4 videosu var mı?
  • Ps3 exclusive'dir diyecek tabi.
    200 tane sony fanının arasında not exclusive deseydi ne olurdu orada sizce?
    Canlı çıkabilir miydi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Ps3 exclusive'dir diyecek tabi.
    200 tane sony fanının arasında not exclusive deseydi ne olurdu orada sizce?
    Canlı çıkabilir miydi ?

Aynı şey Microsoft için de geçerli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.