Şimdi Ara

sony KDL47W805 KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/119961208/sony-kdl47w805abae2-dvb-s-fhd-smart-led-lcd-tv-tek

ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE KULLANICILAR NASIL BİR TV LGLA860 A GÖRE NASIL BİLGİ VEREBİLECEK ARKADAŞLARA TEŞÜKKÜR EDERİM

• bu televizyon içimde uhte olarak kalacak çok isterdim almayı kısmet değilmiş, Lg alma arkadaşım niyetin bu tv ise
    bence karar çok doğru, ben bi hata yaptım kararımı Lg den yana kullandım. Sony iyidir, Japon candır can şaşma paran varsa
    al bu tv yi.
  • lostangel kullanıcısına yanıt
    walla bende çok karasızım o yüzden kullnıcılar bi şeyler dese direk gidip bunu alacağım
  • dostum bugün w805 bağlandı evime. sana şu kadarını söyliyim sony incik boncuk ıvır zıvır şeyler koymamış. tam kararında, şık ve stabil bir tv üretmiş. görüntü kalitesi senin tatmin olma düzeyine kalmış birşey. oha falan oldum bir görüntüsü yok gerçi film falan deneyemedim daha. hangi tv uzmanına sorsam sony al kafan rahat olsun dediler. lg zaten forumu ağlattı. philips desen kasıntıdan ölecek harcamışlar güzelim tvyi. uzun lafın kısası kalite olsun, rahat menüsü olsun, ayarında görüntü olsun ve input lag olayı tam olsun istiyorsan al kardeşim. varsa paran w905 al bu kadar. :)
  • juzak J kullanıcısına yanıt
    kardeşim mümkünse 3d browser falan dener misin benim en çok korktugum sey şu banding miydi çizgi çıkması maç esnasında çok oluyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

kardeşim mümkünse 3d browser falan dener misin benim en çok korktugum sey şu banding miydi çizgi çıkması maç esnasında çok oluyormuş

Usta SONY bu sorun yaşayacağını sanmam
    walla artık hiç bir şeye güvenemiyorum forumda öyle şeyler okuyorum ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    usta tvyi tamamiyle test etme imkanı buldum. banding manding bişi görmedim ben. trt hdyi açıyorum maç özetleri izledim canavar gibi sıkıntı yok. sd yayınlar malum yani pütür pütür oluyor yapacak bişi yok keşke bütün yayınlar hd olsa tadından yenmez :) browser hızı güzet tatmin edici ama flash olmadığı için video olayınz yok. uygulamalarda işe yarayan sadece youtube. dlna, wi-fi direct olayı güzel. 3dye gelince bence o kadar efsane bişi yok ortada. kötü değil ama çok iyi de değil.. orta seviye diyelim. içim gidiyor w905'leri görünce ama yapacak bir şey yok çok pahalı..
    Bence smart filan hikaye led tv nin once televizyon olarak görevini tam yapmasi gerekir benim Lg ye şikayet mail i yazarken odak noktam bu oldu zaten ben mac izleyrmiyorum smarto neyapayim dedim onlarda üzerine bir bardak soğuk su ic dediler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklisin dostum. 3d ve smart tamamen oyun. aslolan goruntu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende smarta çok takılmış değilim ama özellikle maç ve film için alıyorum o yüzden yok buluntlanma yok banding falan o zaman param çöpe gidecek
    hocam daha fazla yorum fikir istiyorum mümkünse. lg ye karar vermiştim ama bugün teknosa da eleman la konuştum adam da dedi vertical banding çıkar diye. bulunma kesin olur falan dedi zaten forum da doğruluyo bunu. çok kazık bir durum doğrusu.

sizin şikayetiniz varmı hd maçlarda görüntü nasıl. herhangi bir panel sıkıntısı na rastladınız mıyorumlarınızı bekliyorum.
  • lg lerin çoğunda vertical banding sorunu var hocam,özellikle maç izlerken belli oluyor ki çok can sıkıcı bir durum,ayrıca lg bunu sorun olarak kabul bile etmiyor,göz göre göre lg alıp hata yapma derim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.