Şimdi Ara

Sony KDL40BX420 PS3 İLE UYUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar ps3 cafe açmayı düşünüyorum.Bu tv yi 1,150 liraya alıcam.Tavsiye edermisiniz?Yada önerebileceğiniz modeller.

• Arkadaslar bilsi olan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alig48

Arkadaslar bilsi olan yokmu?

saniyedeki kare sayısı çok düşük (50 HZ) rahat oynayamazsın en az 100 olmalı.3 boyutluda çok sıkıntı olur.benim model bu ama eski buna benzer birşey alabilirsin.http://www.sony.com.tr/product/tv-102-40-lcd/kdl-40ex500#/Overview

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony redgrave -- 31 Temmuz 2012; 10:38:18 >
  • Hocam sadece pes ve mortal kombat oynanacak konsollarda.
  • Ne kadar sermaye ile giriyorsun işe?
  • Ya hala 100hz lazım diyenler var PS3 İÇİN 50 HZ YETER.Zaten bu tvler 60hz oynatabiliyor ps3te 60hz oynatıyor.PS3 için alacaksan almanda hiç bir sıkıntı yok.Yalnız bu fiyata media marktta vardı diye biliyorum almaya gittiğimde teşhir ürünüymüş bu fiyata olanlar.Bende almaktan vazgeçtim.
  • Sana önerim sony TV koyma PS3 Kafeye... LG filan al . Görselliğe ne kadar önem verirseniz o kadar çok müşteri çekersiniz Sony'e bu fiyatı vereceğine 150 TL daha koy çok daha iyisini satın al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tv kaç ms teknik özelliklerinde yazmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Ne kadar sermaye ile giriyorsun işe?

25,000 lira hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Ya hala 100hz lazım diyenler var PS3 İÇİN 50 HZ YETER.Zaten bu tvler 60hz oynatabiliyor ps3te 60hz oynatıyor.PS3 için alacaksan almanda hiç bir sıkıntı yok.Yalnız bu fiyata media marktta vardı diye biliyorum almaya gittiğimde teşhir ürünüymüş bu fiyata olanlar.Bende almaktan vazgeçtim.

Araştırmalarıma göre 3 boyutlu oyun oynanmayacaksa 50 hz tv lerde sorun olmuyormuş.Ben gold dan almayı düşünüyorum tv leri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Sana önerim sony TV koyma PS3 Kafeye... LG filan al . Görselliğe ne kadar önem verirseniz o kadar çok müşteri çekersiniz Sony'e bu fiyatı vereceğine 150 TL daha koy çok daha iyisini satın al

LG nin hangi modelini önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Ya hala 100hz lazım diyenler var PS3 İÇİN 50 HZ YETER.Zaten bu tvler 60hz oynatabiliyor ps3te 60hz oynatıyor.PS3 için alacaksan almanda hiç bir sıkıntı yok.Yalnız bu fiyata media marktta vardı diye biliyorum almaya gittiğimde teşhir ürünüymüş bu fiyata olanlar.Bende almaktan vazgeçtim.

lazım diyen yok 100 hz alırsa daha rahat eder diyen var.

hocam genelde lg ve samsung var cafelerde.40 inch den aşağısını alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony redgrave -- 31 Temmuz 2012; 17:41:06 >
  • 100 Hz özelliği PS3 bağlandığında iptal oluyor ve 60Hz e düşüyor.Neden rahat etsin bu özelliğe sahip televizyon alınca açıklar mısın? Yanlış bilgilendirmeyin insanları.Boşa fazla para vermesin

Hocam LG yerine Sony daha kullanışlı bence Sony tercih edin.Bende LG32LS5600 var işimi görüyor ama renkler çok canlı değil.Sony kadar güzel değil.1100 lira bu televizyon için normal ve güzel bir fiyat.Ms değerlerine bakmanıza gerek yok Sonylerde böyle bir sorun yaşayan görmedim daha.Zaten oyun modu var hepsinin

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-42ls5600-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,33766.html#TabPanelStart

Bunu da alabilirsiniz ya da 10 televizyonda 2000 lira kadar fark eder.Daha büyük ve ince bir televizyon almış olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 31 Temmuz 2012; 17:52:49 >

• şimdi anladım hocam sağolun oyun anca 100 fps de olursa faydası oluyor 100 hz olmasının.zaten öyle bi oyunda yok.benim bildiğim bir Rage var oda 60 fps de.50 hz yeterde artar cafe için.Sony çok kaliteli 2 senedir kullanıyorum.tavsiye ederim
  • Arkadaslar bilgileriniz icin tesekkurler ;)Aliyorum tvleri.GOLD da ps3 160 gb slimleri tanesi 535 liradan alicam.Fiyat nasil sizce?
  • quote:

Arkadaslar bilgileriniz icin tesekkurler ;)Aliyorum tvleri.GOLD da ps3 160 gb slimleri tanesi 535 liradan alicam.Fiyat nasil sizce?

gold'da satılanlar spot mu yoksa distrübütör ithalatı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Arkadaslar bilgileriniz icin tesekkurler ;)Aliyorum tvleri.GOLD da ps3 160 gb slimleri tanesi 535 liradan alicam.Fiyat nasil sizce?

gold'da satılanlar spot mu yoksa distrübütör ithalatı mı?

2 yil garantili cihazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.