Şimdi Ara

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.006 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
30
Favori
108.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    OPTIONS tuşu / En altta Sistem bilgisi / Yazılım sürümü ne yazıyor? 304EUA mı? Daha mı yüksek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 23 Ekim 2015; 1:18:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

OPTIONS tuşu / En altta Sistem bilgisi / Yazılım sürümü ne yazıyor? 304EUA mı? Daha mı yüksek?

Akşam bakarım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    evet güncelleme geldi ama pek bir değişiklik yok gibi. sanırım performans güncellemesi. yazılım sürümü PKG.601EU
    https://www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-dwnl/prd-tvhc/bravia-kdlw-firmware-update-v2601/KDL-42W805B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayyyam -- 25 Ekim 2015; 2:04:11 >
    hocam 43w805c de deniyorum, "bağlı usb cihazda saklanan program listesi geçersiz.saklanan program listesinin ülkesi, tv dekinin ülkesinden farklı." yazıyor. sistem ayarları diye bir seçenek de yok sadece dil var.
  • navek N kullanıcısına yanıt
    Bölge ayarları falan yok mu ayarlarda. Kurcalayın iyice. Bölge Türkiye olacak. Olmazsa sony müşteri hizmetlerini arayın bunun bölge ayarını nasıl değiştiriyoruz deyin.

Bilemiyorum şimdi sizin menünüz nasıl, ne nerede.

• navek N kullanıcısına yanıt
    Alıntı yaptığınız mesajdaki listede de 43w805c yok zaten. Uymuyordur belki.

yok maalesef aradım taradım her yeri. 2 gündür halledemedim. ben kanal listesinin yedeklenebildiğini bilseydim alırdım usb ye önceden. yavaş yavaş da sıralıyordum listeyi. bu tv yi kullanan biri eklese süper olur.yapamazsa tarif ederiz.
  • Merhaba arkadaşlar..

Bu tv de son izlediğin kanala tek tuşla dönme özelliği yok mu acaba? Bir türlü bulamadım..

Birde aynı anda iki farklı tv kanalı izlenemiyor sanırım? Ekranı ikiye böldüğümüzde, ekranın sol tarafında tv kanalı varken (dahili uydu alıcısı) diğerinde başka bir giriş olmak zorunda sanırım (hdmı vs..)..

Teşekkürler..
  • xmonte kullanıcısına yanıt
    Tek tuşla geri dönme yok bildiğim kadarı ile diğer konu hakkında bilgim yok denemedim hiç.
  • xmonte kullanıcısına yanıt
    Son izlenen kanala dönme özelliği var da kumandada tuşu yok. Bende bir sony tv daha var, onun kumandasında o tuş var, bu televizyona denedim oldu.

Bu tv için olan, sonradan satın alınan dokunmatik kumandada var mı o tuş bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Kasım 2015; 12:48:11 >
  • güzel bir paylaşım olmuş. bende de 55w805b var. bu kanal listeleri sanırım bana da uyar.
    bu arada televizyonuna modül takan oldumu? ben d-smart fix i almayı düşünüyorum. bu konuda tecrübesi olan arkadaş var mı?
  • ZDF 87. Sırada. (Hotbird) Bazen şampiyonlar ligi maçları yayınlanıyor.
  • Trendmicro setedit sony yazılımında 3 adet virüs buldu. sıkıntı olabilirmi?
  • yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    Rahat olun...

www.seteditfiles.de/SetEditSony/SetEditSony_installation_en.exe

Dosya: SetEditSony_installation_en.exe
    CRC-32: f2cbf0ca
    MD4: 32e69806be74f430460198a0b211e9bd
    MD5: 3a42924fb6899e33385a54ba8ae82d69
    SHA-1: ee8c4e93acda209aa35632725aa82a5501613a66

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Bende Sony KDL-X8005C modeli Android sistemli bir cihaz var. Receiver olarak D-fix taktırttım ve memnunum fakat bir türlü D-Smart'ın orijinal listesine geri dönüş yapamıyorum tv bir şekilde benim yaptığım özel liste ayarlarını
    hafızasına almış bunları sıfırlayamıyorum uydu sıfırlama vs. tekrar taratma hepsini denedim özel bir çözümü varsa bilen arkadaşlara rica ediyorum lütfen bir yardımcı olabilir misiniz?
  • barokt B kullanıcısına yanıt
    dijital kurulumda yeni ayarlardan bir yere girdim şimdi tam hatırlayamadım ama onu seçince tüm kanal vs. kaybolacaktır gibi bir msj geldi. onu yaptıktan sonra tekrar ilk kurulumda dsmartı seçtim ve sıralama geldi. gerçi bende hala d-smart fix yok ama sıralama tamam :) inşallah ben de yakın zamanda modüle geçicemm
  • Merhaba,

Ben usb den kanal listesi yüklüyorum kanalların isimleri çıkıyor,ancak sinyal yok uyarısı alıyorum ve kanalların hiç biirini izliyemiyorum.

Evde digitürk kullanıyorum ve bağlantı türüm Eutelsat,bu yüzden mi sinyal problemi yaşıyorum?

Eutelsat kurulum için bir dosya mevcut mudur?
  • circumciser C kullanıcısına yanıt
    Televizyona Türksat'a çevrili bir antenden kablo geliyor mu? Bağlı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 23 Kasım 2015; 21:47:48 >
    Sadece Digiturk antenden gelen Eutelsat var,turksat bağlantı gelmiyor.
  • circumciser C kullanıcısına yanıt
    Digiturk antenden gelen kablo direkt televizyona mı bağlı? Yoksa kutuya mı? Kutudan da televizyona?

Türksat anteniniz var mı ayrı olarak? Eve Türksat antenden gelen kablo?

Digitürk kanal listesi yok maalesef bende.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.