Şimdi Ara

sony kdl-32bx300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 32' bir lcd tv almayı düşünüyorum. Aklımdan geçen marka Sony. Bu iş için bütçem max. 1200 tl. Geçen hafta sony mağazasında baktığım modellerden bana 32bx300'ü tavsiye ettiler. Birçok özellik saydılar ama açıkçası ben çok fazla bu işten anlamadığım için çoğunu anlamadım. Görevli arkadaş bana özellikle bu modelin ilerde geçilecek olan karasal yayınlar için çok uygun olduğunu ve onun için gerekli olacak alıcıya ihtiyaç olmayacağını, (cihazın içinde olduğunu) söyledi. Fiyat olarak 1250 tl taksitli. (Extra olarak duvara askı aparatı veriyor.?) Bu fiyat iyimi? Daha doğrusu bunu mu alsam yoksa daha uygun fiyata başka marka mı? (Samsung, LG , Toshıba Vs.) Bu iş derya deniz bir şeymiş. bir kere alıyoruz ama bütçe malum.Bu konuda gerçekten işi bilen arkadaşlarım var bu sitede. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.

• Ben bu tv den dün Starcity-Teknosa'dan aldım yarın kurmaya gelecekler.İnceledim baya almadan önce,en hoşuma giden özelliği USB'den Divx oynatabiliyior.Zarif bir görüntüsüde var..kurulumdan sonra daha detaylı bilgi verebilirim
  • İzlenimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca fiyat olarak nedir? Burada Sony mağazasında 1250 tl 12 taksit.
  • 1250 TL pahalı. 1100 e bulunuyor. SD yayın kalitesini test edebildiniz mi ?
  • Arkadaslar bu televizyonu ben de almak istiyorum. Açıkcası odada kullanılacak
    Uydu yayını ile kullanacağım kullanan arkadaslardan görüntü kalitesi ile ilgili bilgi verirlerse sevinirim ,, Teşekkurler
  • ben aldım kurdurdum usb bellkten film müzik resim vb. işlerinizi rahatlıkla gorebiliorsunuz.3 scart 4 hdmı girişi bence alınası bir cihaz
  • bx 300 ile ex-301-302 arasında ne fark var acaba

özellikler aynı gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG 40D6500
    13 yıl önce açıldı
    Sony HX400v
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kdl-32bx300 aldim, bugun kurdular.

8 gb flash bellegi gordu, divx filmleri oynatiyor, fakat altyazilari gostermiyor (yurtdisindaki kullanicilar da sikayet etmis bu konuda, bir cozumu var mi arastiriyorum)

320 gb harici 2,5" western digitali gormedi.

Kablo tv'ye bagladim, odadaki kablo biraz sorunlu, duzeltmeden SD kalitesi hakkinda yorum yapmam adaletsiz olur. Sadece kanal gecislerinde yavaslik oldugunu soyleyebilirim; kablo tv yayininda gecis hizi neredeyse uydu receiver'daki kanal gecisleri ile ayni.

Genel olarak sikayetim yok, sonucta ne kadar ekmek o kadar kofte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayrisafi -- 6 Temmuz 2010; 19:12:25 >
  • Kullanıcıların yorumlarını bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.