Şimdi Ara

sony-kd-55x8505c o paraya değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • piyasa da 4k adı altında satılıp trt nin 4k yayınını açmayan modeller dolu.sony de böyle bir problem yokmuş.bu fiyata değer mi ? ne dersiniz.

http://www.btsony.com/sony-kd-55x8505c-4k-ultra-hd-android-tv

• montaj34 kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum memnunum... sormak istediğini tam anlayamadım ama. 4k ya mı gerek varmı? sony mi gerek varmı? yani mutlaka 4k olsun ama diğer markalarla mı kıyaslıyorsun yoksa sony nin fhd modeli ile mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerakcakaya

ben kullanıyorum memnunum... sormak istediğini tam anlayamadım ama. 4k ya mı gerek varmı? sony mi gerek varmı? yani mutlaka 4k olsun ama diğer markalarla mı kıyaslıyorsun yoksa sony nin fhd modeli ile mi?

Yani genel olarak memnunmusunuz.Ben 40 metrekarelik salonda kullanacağım,sizce uygunmudur ? wifi bağlantısı,smart özellikleri sizce nasıl. Ben sony markasını çok sevdiğim için öbür televizyonlar cazip gelmese de bu kadar para vereceksem iyi bir şey olsun istiyorum.Kendim 8 senedir sony bravia 37p3000 kullanıyorum,hala ilk günkü gibi sıfır problem çalışıyor..teşekkürler.
    walla hocam ben 25 m2 salonda 55" kullanıyorum. bütçeniz doğrultusunda daha büyüğünü alın derim ben :) tabi şöyle bir durum var. izleme mesafesi önemli.. salon kare ise farklı dikdörtgen ise farklı izleme mesafeniz oluyor. benim yaklaşık 4m gibi izleme mesafem var ve memnunum.

wifi bağlantısı internet smart özelliklerini ben pek beğenmedim. çokta kullanmam. en fazla youtube dan video izlerim onda da sorun yok zaten. lg ve samsungların bu konuda daha başarılı olduğu söyleyenler var. kullanmadım yorum yapamam ama genel kanı bu. gerçi daha önce lg nin 2 sene önceki modelini kullandım onda da aman aman bir smart özelliği rahatlığı görmedim aşağı yukarı aynı idi. zaten çok kullanmam dediğim gibi.

diğer bir genel görüş ise sony lerin görüntü kalitesi anlamında rakiplerinden bir adım önde olduğu. bu benim de görüşüm. tv alırken açıkçası önce lg almaya gittim. sonra görüntüleri görünce vazgeçtim. samsungları genel anlamda hiçbir zaman beğenmemişimdir. görüntüler bana yapay geliyor ve kasa kalite anlamında da bence yeterli değiller. sony ise kesinlikler görüntü anlamında çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. birde lg nin oledleri çok güzel ama fiyatları beni aştı.

sonuç olarak bütçeniz doğrultusunda hareket edin. bu konuda rahatsanız oled lerede bakabilirsiniz. önceliğiniz smart özellikse zaten lg leri samsungları mutlaka inceleyin.

• bütçem bu bile çok zor,sony sevdasına yapıcaz artık bir şeyler.cevaplarınız için teşekkkür ederim.
    4k olmazsa olmazınız değilse 55w805c ye de bakın derim. normal yayında çok bişey farketmez. bende fhd alacaktım ama son anda 4k ya karar verdim.
  • Bütçeniz uygun ise bin lira farka fazlasıyla değerhttp://www.btsony.com/sony-kd-55x9005c-4k-ultra-hd-android-tv
    Bir ay önce bu fiyatı hayal bile edemiyorduk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi günler oturma odam 16 m2 55 inç çok mu büyük olur. 55 in altı 4k olmuyor deniliyor teknik olarak. Ne tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, muratua58

Odanızın metrekaresinden ziyade izleme mesafeniz önemli ...

https://store.donanimhaber.com/07/47/55/0747550db6d7ba2c7962c084675862a2.png
    Bu mesaja eklenen görseller:

[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Hardware -- 3 Mart 2016; 17:13:43 >

• Bu tabloda 480p,720p,1080p ve UHD ( 4K ) için hazırlanmış ...

https://store.donanimhaber.com/e4/1b/dc/e41bdcdea0131dfd0654afc5f6307dc6.png
    Bu mesaja eklenen görseller:

55" Televizyonda 4K yayın izlemek için en az 1 - 1,2 m mesafeye ihtiyacınız olacaktır 4K yayın şu anda sadece TRT 4K Test yayınıdır,
    55" de SD yayınlar için 4,7 m , HD 720p yayınlar için 3,2 m , Full HD 1080p (bluray) için 2,2 m izleme mesafesine ihtiyacınız var ...

Digiturk ve Dsmart HD kanallarda 1080i, SD kanallarda 576i yayın yapmaktadır.

Cüneyt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Hardware -- 5 Mart 2016; 0:12:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.