Şimdi Ara

SONY KABLOSUZ BLUETOOTH KULAKLIK ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amerikadan aldım çok memnunum bluetoothu olan her aletle kullanılabiliyor.ses kalitesi süper ötesi, şarzlı herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 20 Mayıs 2011; 21:11:31 >

• iyi günlürde kullan, SONY sonuçta iyi olmama şansı yokki
  • teşekkür ederim...
  • Kaça aldın hangi yöntemle aldın?
    PC denemelerini yazar mısın?
    Filmde müzikte ses nasıl..?
    Çalışma mesafesi kaç MT?

Ben de PC to LCD ye film aktararak izlemek için almak istiyorum
  • bu siteden aldım kredi kartıyla.arkadaşım amerikada yaşıyor ona gitti o birileriyle yoılladı...

ben aldıgımda kampanya vardı 80 dolardı...

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665844790#additionalImage1"

herşeyle deneme yaptım süper ötesi.... valla bizim evden en uzak iki oda arasında deneme yaptım 20 metre falan hiç kesilmeden dinledim daha nereye kadar gider bilemiyorum.....
    üzerinde ipod ve iphonelarda bluetooth olmadıgı için onlardada dinlensin die bi aparat vermişler küçük onu iphona takınca iphonelada kullanılıo.....

bu arada ipod iphone adaptörünü istemezsen 79 dolarada satılıo aynı model....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 6 Haziran 2010; 19:49:25 >

• İyide ipod ve iphone da bluetooth var (1g hariç)

Edit: Bütün iPod modelleriyle uyumluymuş, nano classic vs. dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno92 -- 7 Haziran 2010; 21:12:39 >
  • çok şık duruyor toplam ne kadara mal oldu bu arada gizli mikrofonu falan da oolsa süper olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth kulaklık
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bugun Rogadis BSH02B stereo aldım
    Bimeks 49 TL cok iyi oldu Hem PC hem tel ile eşleşti.
    PC de müzik ve film sesi kulaklıktan geliyor..
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amore_slx

çok şık duruyor toplam ne kadara mal oldu bu arada gizli mikrofonu falan da oolsa süper olurdu

mikrofonu var hocam... cep telefonuylada kullanabiliyorsun... tel aç kapa tuşlarıda var...
  • Amazonda 40 dolar bu kulaklık haberiniz olsun
  • hocam 40 dolar olan daha farklı benimkinin aynısı ipod modellesi 68 dolar + o ipod aparatınıda alınca altta görürsünüz 116 dolar oluyor.. ipodu iphonu olmayan tabiki almasın sadece kulaklık 68 dolar güzel......

http://www.amazon.com/Sony-DRBT101iK-Blutooth-Headset/dp/B001QXDSNG/ref=sr_1_28?ie=UTF8&s=electronics&qid=1275991859&sr=8-28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 8 Haziran 2010; 13:23:58 >
  • İki model arasında ne fark var peki?
  • Item added on June 8, 2010

Sony DRBT101/BLK Over-the-Head Style Stereo Bluetooth Headset - Sony
    Condition: New
    In Stock

Eligible for FREE Super Saver Shipping

Add gift-wrap/note (Learn more)
    $44.99
    You Save:
    $35.00 (44%)

Item added on June 8, 2010

Sony DRBT101iK Blutooth Headset - Sony
    Condition: New
    In Stock
    Shipped from: DependableResource

Add gift-wrap/note (Learn more)
    $68.89
    You Save:
    $61.10 (47%)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkos

quote:

Orijinalden alıntı: Amore_slx

çok şık duruyor toplam ne kadara mal oldu bu arada gizli mikrofonu falan da oolsa süper olurdu

mikrofonu var hocam... cep telefonuylada kullanabiliyorsun... tel aç kapa tuşlarıda var...

Süpermiş türkiye ye ne zaman gelcek
  • bilmiyorum vallahi.. ama yurt dışından amazon veya ebaydan alabilirsin gümrüge takılmaz 200 euro altı eşyalardan vergi alınmıyor direk evine gelir kullanırsın.....
  • uppppppppp
  • arkadaşlar,
    ps3 te oyun oynarken kullanılmak üzere bt kulaklık arıyorum... uygun fiyatlı ve performans alınabilecek ne ürün tavsiye edersiniz ?
    elimde jabra kulaklık var ama , çok da iyi değil gibi performansı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.