Şimdi Ara

Sony HT-Z9F vs Sony HTG700 vs Samsung HW-Q800T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    sizce hem fiyat hem performans açından da değerlendirirken hangisi alınmalıdır? ve lütfen neden? sadece şunu al diyip geçmeyip sebep de yazarsanız sevinirim.


    Sony z9f daha pahalı biliyorum ancak değecek kadar fark varsa o fiyata kadar da çıkabilirim.


    Rtings'e göre bunlardan en iyis samsunq800t ancak sony- zf9'dan daha ucuz. bu nasıl oluyor onu da anlamadım.


    Salonum cok geniş değil 20 25 m2 civarı max. TV mesafem 2.5 m. Arkaya hoparlör konacak yer de yok.




  • bilen yok mu ?:)

  • ilgili konularda her soundbarla ilgili farklı farklı yorumlar mevcut ancak herkes şu konuda net arka hoparlörler olmadan film deneyimi eksik kalıyor. Arka hoparlörleri almayı da düşünerek bir seçim yapmanızı tavsiye ederim . LG SN11R bekliyorum fiyat olarak 6 bin TL civarı gelmesi bekleniyordu ancak uzun süredir ne gelen var ne giden, sizin arasında kaldıklarınıza kalıyorum bende arka hoparlörle birlikte Sony HT-Z9F düşünüyorum tok bir sesi var beğenmiştim LG SN11R'den de daha iyi olduğunu düşünüyorum ancak arka hoparlör işi falan uğraşmak istemediğim için paket çözüm olarak düşünmüştüm. Kulak hassasiyeti ve isteği farklı olabiliyor dinleyin 3 ünü de ona göre seçim yapın şahsi görüşüm. NOT; apartmanda oturuyor ve ses izolasyonu düşükse en uygun fiyatlısını alın sesi açmak zaten sorun oluşturacak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilianie -- 5 Ocak 2021; 21:53:49 >
  • çok doğru bu ses izolasyonu ve apartmanda kullanım hakkında dedikleriniz. çok pahalı bir şey almadım. samsung hw800t aldım. bu cihazların farkını anlamak için sesi biraz açmak lazım ki o da apartmanda mümkün olmuyor. Yani aslında apartmanda yaşayan insan için tamamen gereksiz bir harcama ses sistemi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.