Şimdi Ara

Sony Hdr-AS50 Aksiyon Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony Hdr-as50 Aksiyon Kamerası bu sene çıkmış bir model. Fiyatı da gayet makul görünüyor. Kullanan deneyen var mı?
    http://www.herigo.com/Sony-Hdr-AS50-Aksiyon-Kamera-HD-1080P-Su-Alti-Kamera,PR-412.htmlSony Hdr-as50
     Sony Hdr-AS50 Aksiyon Kamera Sony Hdr-AS50 Aksiyon Kamera Sony Hdr-AS50 Aksiyon Kamera







  • arkadaşlar sony hdr-as50 aksiyon kamerası elime ulaştı yazacaklarım belki almaya düşünen arkadaşlara faydalı olabilir,

    Öncelikle kameranın görüntüsü nostaljik geldi bana biraz eski sony handy camera lar gibi rengi de plastik kaliteside, kalitesiz olduğunu söyleyemem fakat beğenmeyen arkadaşlar belki olabilir.

    kamera housing ile birlikte geliyor 60 metre derinlikte 30 dk kesintisiz çekim yapabileceğimiz kullanma klavuzunda yazıyor, aramızda 60 metre derinlikte kullanacak olan varmıdır bilemem ama sony kamera eski modellerine nazaran daha derinde çekim yapabilme fırsatı sunmuş bununla birlikte.

    gelir gelmez Micro sd kartımı makineye taktım dikkatli olmanız gereken husus sd kartı, bu konuda kullanma klavuzunu mutlaka okuyun arkadaşlar micro sd kartların hepsinde baskılı taraf üstte olacak şekilde takmanız gerekli. ( gösterge ekranı da üst konumda) eğer memory stick micro kullanıyorsanız tam tersi şekilde takmanız gerekecek.

    ürünün cep telefonları için uygulaması mevcut "PlayMemories" diye apple store ve google play den indirebilirsiniz.

    pil yuvasının kapağındaki qr kodu, uygulamayı indirdikten sonra tanıtırsanız telefon ve aksiyon kameranız otomatik olarak eşleşmiş oluyor. uygulama üzerinden bir çok kontrolü sağlayabiliyorsunuz çektiğiniz fotoğraflar direkt olarak telefonuza da düşüyor.

    çekim kalitesine gelecek olursak, kamera dış çekim gün ışığında çok başarılı renkler olsun kalite olsun hiç bir problem yok tertemiz çekim yapıyor, ofis içinde çok bayılmadım açıkçası ip6 kullanıyorum daha iyi çektiğini söyleyebilirim. Uygulamada anlık görüntünün kalitesine sakın aldanmayın cihaz ve telefon arasındaki aktarımın hızından dolayı sanırım, anlık görüntü kalitesi düşük, ilk gördüğünüz an oha böyle çekerse çok dandik falan diyebilirsiniz

    cihaz ile birlikte bir kaç ekipman daha aldım ben cama sabitlemek için tutacak ve çantama tutturabilmek için klips aldım. cihazı goPro ekipmanlarıyla kullanmak isterseniz eğer bir köprü aparatı almanız gerekecek o da bildiğimiz sitelerde falan 10 tl civarı.


    Sonuç olarak sony markasının kalitesine ve satış fiyatına bakarak bu cihazı almaya karar verdim gopro idi niyetimiz fakat bunda karar kıldık şimdilik pişmanlığımız yok bakalım bundan sonra herhangi bir sorunla karşılaşırsak buradan bildiririm.




  • Bilgiler için sağol. Karar aşamasında faydalı oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir takip ettiğim kamera. gg da indirimde şuanda(Satıcı MediaMarket) bakmanızda fayda var.

    http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/sony-hdras50b-e35-full-hd-wlan-aksiyon-kamera-238068869
  • arkadaşlar cihazı yurt dışı seyehatimde kullandım sizlere çektiklerim içinden bir kaç fotoğraf koyup almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmasını isterim.
     Sony Hdr-AS50 Aksiyon Kamera
     Sony Hdr-AS50 Aksiyon Kamera
     Sony Hdr-AS50 Aksiyon Kamera
     Sony Hdr-AS50 Aksiyon Kamera




  • murtycan kullanıcısına yanıt
    merhabalar. üründen memnun musunuz ? video için ne kadar süre tanıyor. O süreyi sitesinde de bulamadım.
  • Hamdi0555 H kullanıcısına yanıt
    merhaba, üründen gerçekten çok memnunum, her gittiğim yerde dikkat çeken ve merak uyandıran bir cihaz, çekim kalitesiyle de herkeste şaşkınlık uyandırıyor, etrafımda benden sonra almaya niyetlenen bir çok kişi oldu. gündüz çekimleri çok harika fakat gece ve loş ortamlarda mükemmellik beklemek zor. zaten kameranın doğası gereği dış çekimlere uygun, gün ışığında nefis fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz. video boyutu olayına gelince ise, çekeceğiniz video sizinde bildiğiniz üzere takacağınız sd kartın kapasitesine bağlı olarak değişiyor. ben 32 gb lık bir sd kullanıyorum ve boş durumdayken yaklaşık olarak 4 saatlik bir süre veriyor çekim için.
  • murtycan kullanıcısına yanıt
    merhaba bende bugün as50 ama çekimler balık gözü oluyor bunun için bir ayar var mı? yoksa hep böylemi çekiyor tşkler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pimbo -- 31 Aralık 2016; 19:44:45 >
  • Ubdullah.. duyan duymayan gören görmeyen herkesin fikirlerinizi bekliyozzz
  • play memories home arayüzü neden türkçe yok anlamadım varda ben mı bulamadım cihazı yenı aldım bence markasından dolayı iş yapar
  • murtycan kullanıcısına yanıt
    Hocam selam pil süresi ne kadar gidiyor video kayıtlarında ?
    Acil bilgi verirsen bugün indirimden almayı düşünüyorum.
  • pimbo kullanıcısına yanıt
    merhaba, öncelikle güle güle kullanın. büyük ihtimal kameraya alışmış ve çözmüşsünüz fakat ben yine de sorunuzu cevaplayayım. kameranın lensi kendinden balık gözü formunda olduğundan dolayı çekimleriniz kameranın tutuş açınıza göre ya düz ya da bombeli bir şekilde çıkacak. kamerayı manzara çekerken aşağı doğru tutarsanız iç bükey, yukarı tutarsanız dış bükey formunda fotoğraflar çekeceksiniz. aksiyon kameralarının geneli bu şekilde.
  • krach55 kullanıcısına yanıt
    video formatında pil süresiyle ilgili kesin birşey söyleyemem fakat şunu belirteyim 32gb lık bir hafıza kartı kullanıyorum ve 1 haftalık yurtdışı seyahatim süresince toplamda 3 defa şarj ettim, 1500-2000 arası fotoğraf ve parça parça toplam 30-40 dk lık video çekimi yaptım. şarj konusunda kesinlikle sizi üzmeyecek bir cihaz. zaten artık hemen hemen hepimiz yanımızda powerbank ile dolaşıyoruz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtycan -- 26 Ocak 2017; 14:40:2 >
  • Kamerayı mediamarkt kampanyasında 500 e aldım çekimleri çok iyi tavsiye ederim. Pil konusunda gayet başaralı :)
  • harici mikrofon çıkışı yok galiba bunun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free642 -- 25 Mart 2017; 17:57:36 >
  • sony hdr as 50 su altı çekimi
    https://www.youtube.com/watch?v=7Aetf67KaPA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 23 Mayıs 2017; 13:34:4 >
  • Arkadaşlar bu kameranın aparatlarını daha uygun fiyatlı olarak yurtdısı sitelerden bulmak mümkün mü? Kask yan bağlantı aparatı almak istiyorum ama 120 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoPro ya uyumlu bir sürü ekipman var uygun fiyatlı, ufak bir bağlantı çevirici yardımıyla sorunsuz bir şekilde onları kullanabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murtycan kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, bu video kameradan almayı düşünüyorum, sorum şu; video kaydındayken şarj oluyor mu ve power banktan şarj olmaya uyumlu mu? teşekkürler.

    Bonus; ses kayıt kalitesi nasıldır acaba?
  • beneoushtatic B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ses kalitesi konusunda bana göre cihaz başarılı fakat kimine göre az gelebilir GoPro3 ile aynı olduğunu kesinlikle söyleyebilirim, cihaz şarj esnasında kullanılıyor herhangi bir problem yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.