Şimdi Ara

Sony Harddisk kamera hangisini Almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba yakında evlenıcem balayına gittiğimde orada çekim yapmak için sony harddiskli kamera almak istiyorum kararımı vermiştim sony sr55e 40 gb alıcaktım ama şimdide sony sr37e 60 gb diye bır ürün çıkarmış hangisini almalıyım hıç anlamam kameraların özelliklerinden lütfen yardım edin.sony sr37 900-1000 tl arası sony sr55e 1000-1100 arası daha ucuza bulunabulır ama genelde fiyatı bu aşağıdaki linkte karşılaştırmalı var ikiside bır göz atarmısınız

http://www.sony.com.tr/product/CompareProducts.action?site=odw_tr_TR&pcReturnUrl=%2Fproduct%2FProductComparisonWizard.action%3FmodelName%3DDCR-SR37E%26site%3Dodw_tr_TR%26sectiontype%3DProduct&models=DCR-SR37E&models=DCR-SR55E

Tşk..

• DCR-SR37E daha üstün nitelik ve işleve sahip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BM Mançoloji

DCR-SR37E daha üstün nitelik ve işleve sahip.

şu üstün özelliklerini yazsanız bi arkadaş.1/8 sensörmü? bürüt 800k pikselmi?diğerlerini yazmaya gerek yok,60x zoom ile 60gb hdd ilemi üstün.doğru zoomda ve hdd de üstün kaliteli kameralarda acaba neden 12x zoom u geçmiyor hiç düşündünüzmü
  • quote:

Orjinalden alıntı: BM Mançoloji

DCR-SR37E daha üstün nitelik ve işleve sahip.

hangi özellikleri üstün öğrenebılırmıyım hafıza ve fiyat dışında zoom zaten pek önemli değil zoom yaptıkça görüntü kalitesi düşüyor
  • optik zoom da kalite çok düşmesede geniş açı olmuyor ve yüksek zoomda tripod gerekli zoom 10/12x geçtimi görüntü sabitlemeniz zor olur tabi bu durumda çekilen video ve resim bulanık titremiş olarak çıkar 40/60x zoomda çekeceğin nesne kuş böcek olmalıki kadraja sığsın bu oranda zoomda bunları tripodsuz görme imakanı zor diyorum.ama dürbün olarak kullanabilirsin
  • neden başka kımse yorum yapmıyor sony kamera sen olmasan kımse yazmıyor valla başka kımse fikirini söylemıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanjk

neden başka kımse yorum yapmıyor sony kamera sen olmasan kımse yazmıyor valla başka kımse fikirini söylemıyor

bu sayfaya giren yoktur da ondan isterseniz bu kanularda uzman diğer arkadaşlara yazın aklıma gelen isimler forumnik,cemele,graptech bunlarla görüşün pm ile.dikkat ederseniz bu kişiler burada çoktandır yorum yapmıyor bu sayfaya girmiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yolladım kısmet bakalım yazacaklarmı
  • İyi de bu kameranın özelliklerinde 800.000 piksel yazmıyor ki..
    Film Kalitesi: HQ (9Mbps) / SP (6Mbps) / LP (3Mbps)

bu yazıyor.. Bu da 9 milyon piksel yapmaz mı ? Yani bu kameranın süper olduğu anlamı çıkmaz mı ?

Yanlışsam düzeltin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakanizm

İyi de bu kameranın özelliklerinde 800.000 piksel yazmıyor ki..
    Film Kalitesi: HQ (9Mbps) / SP (6Mbps) / LP (3Mbps)

bu yazıyor.. Bu da 9 milyon piksel yapmaz mı ? Yani bu kameranın süper olduğu anlamı çıkmaz mı ?

Yanlışsam düzeltin lütfen.

hangi kameradan bahsediyorsunuz.mbps bildiğim kadarı ile video veri hızıdır kasetli olanlara bakınız birde Sony Sabit Disk Sürücü kaydedicileri 15Mbps hızında kayıt yapmanıza imkan tanır. Böylece, 9Mbps hızında kayıt yapan DVD-Video biçiminden daha yüksek kaliteli resim kayıtları yapabilirsiniz.HQ+, AVCHD DVD Handycam'ler için en yüksek kalite kayıt ayarıdır.hQ anlamı sony den alıntıdır.kasetli olanların mbps değeri verilmiyor nedense.9mbps hız düşüktür 9milyon piksel değildir.eskiden sony sitesinde yazıyordu kaesetlerin mbps değeri aklımd akaln 25 di

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.