Şimdi Ara

@@ SONY FOTOĞRAF MAKİNESİ KULLANICILARI || 102 KİŞİYİZ! @@ GÖRÜŞLER,PAYLAŞIMLAR,SORULAR @@ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
26.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç Manzara resmi :
    Bolu/Akkayalar
     @@ SONY FOTOĞRAF MAKİNESİ KULLANICILARI || 102 KİŞİYİZ!  @@ GÖRÜŞLER,PAYLAŞIMLAR,SORULAR @@

@@ SONY FOTOĞRAF MAKİNESİ KULLANICILARI || 102 KİŞİYİZ!  @@ GÖRÜŞLER,PAYLAŞIMLAR,SORULAR @@
  • beni de ekleyebilrisin Sony S600 makinem var 2 yıldır kullanıyorum ve şimdilik bir şikayetim yok.
  • Merhabalar,

Hediye olarak "Sony H9" foto. mak. geldi bende fotoğraf makinesi olayından anlamam. Ne yapmam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekli.

Bu işin tekniği varsa döküman halinde nereden bulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhabalar dsc-t30 kullanıyorum beni de ekleyin
  •  @@ SONY FOTOĞRAF MAKİNESİ KULLANICILARI || 102 KİŞİYİZ!  @@ GÖRÜŞLER,PAYLAŞIMLAR,SORULAR @@

• quote:

imageshack.us adresine git oraya resimi seçip upload et sonra direct link to image olan linki kopyala sonra gel onu forumda [s image ] buton varç Mesaj yazarken görürsün işte ona tıklayarak TAG lar arasına al :)

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM.
  • ARKADAŞLAR H50 İLE ÇEKTİĞİM BİR KAÇ FOTOĞRAF VAR. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

• bende varım h9 kullanıyorum 1 senedir.
  • h50 ile t300 arasında zoom haricinde bi fark varmı sizce. h50'nin tek artısı zoom
  • ' ktinte & hellboy60 ' Arkadaşlar fotoğraflarınız gerçekten harika. Emeğinize sağlık.
  • teşekkürler esed
  •  @@ SONY FOTOĞRAF MAKİNESİ KULLANICILARI || 102 KİŞİYİZ!  @@ GÖRÜŞLER,PAYLAŞIMLAR,SORULAR @@

• quote:

h50 ile t300 arasında zoom haricinde bi fark varmı sizce. h50'nin tek artısı zoom

H50 SLR-like(yarı profesyonel), T300 ise Ultra Compact kategorisindendir.
    Bundan dolayı epey bir büyüklük farkı var.
    zoom aralığı h50: 31-465; t300:33-165
    h50 nin az da olsa daha geniş bir açısı var.
    perde hızı h50: 1/4000; t300: 1/1000 dir.
    perde hızında t300 biraz geri kalmış. standartı 1/2000 civarında olabilirdi.
    sonuçta t300 cepte taşınacak bir makina. h50 ise profesyonele geçmek isteyenlerin tercihi.
    ona göre düşünülürse daha doğru karar verilebilir.
  • Bende artık bir T300 kullanıcısıyım kampanyada oldugu için 670 ytl gibi bir fiyata aldık ve çok harika bir alet

buda çekigim bir fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1834 -- 28 Temmuz 2008; 13:51:30 >
  • TERÖRÜ LANETLİYORUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: br@yn

TERÖRÜ LANETLİYORUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: ESED

quote:

Orjinalden alıntı: br@yn

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

ESED ARKADAŞIM DUYARLILIĞIN İÇİN TŞK. EDERİM
  • T10 KULLANICILARININ DİKKATİNE

ben T10 kullanıyorum eğer aranızda T10 kullananlar varsa lensini iyice bir kontrol etsin derim çünkü bu seride lens tozlanması gibi bir sorun var..bende tozlanma oldu sıfırı ile değiştirdiler verdikleride tozlandı hemde ikiside aldındıktan sadece birkaç gün sonra..lens içten tozlanma yapıyor T10 u olanlara duyrulur..T300 kullanıcıları sizin makinelerde de böyle bir sorun var mı??T300 almayı düşünüyorum da....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 30 Temmuz 2008; 12:49:47 >
  • Bende 3 saatlik DSC S730 kullanıcıyım beni de ekleyin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.