Şimdi Ara

@@ SONY FOTOĞRAF MAKİNESİ KULLANICILARI || 102 KİŞİYİZ! @@ GÖRÜŞLER,PAYLAŞIMLAR,SORULAR @@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
26.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hızlıal ın kampanyasından DSC-S730 aldım...İlk defa bir sony makina kullanacağım...Daha önceki makinam Kodak CX6330 du...Gayet memnundum...Kampanya oluca bunuda alayım dedim...İnşallah pişman olmam...

DÜZELTME: Başlığı büyük harflerle yazarsan daha çok dikkat çeker...Diğer markalar gibi bir konusu yok Sony nin...Bu iyi olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 6 Temmuz 2008; 14:47:16 >
  • @ RAPATOR ; ilgin için sağol.Önerini uyguladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzcana

@ RAPATOR ; ilgin için sağol.Önerini uyguladım

Rica ederim...

Acaba makinalarınızda hangi hafıza kartlarını kullanıyorsunuz...Ben gg den orjinal olmayan 4gb sony memory stick pro duo aldım...kullanan varmı bunu, orjinalinden çok farkı olurmu?...

bide çektiğimiz fotoğraflarıda burda paylaşırsak iyi olur...
  • arkadaşlar sony hizlial.com dan aldığım sony fotograf makinesine hafıaz kartı alacağım.
    Bu ürünü buldum. Orjnal 1 GB 29 ytl, 2 GB ıda 42 ytl ye buldum.
    orjinal olmayan 4 gb lığı da 24 ytl ye buldum. Hangisini almamı önerirsiniz.
    orjinal olmayanlarından alsam sorun yaşarmıyım...
    teşekkürler cevaplarınız için

http://urun.gittigidiyor.com/8-GB-SONY-MEMORY-STICK-PRO-DUO-ADAPTOR-HEDIYE_W0QQidZZ11285660

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzm -- 7 Temmuz 2008; 9:51:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzcana

@ RAPATOR ; ilgin için sağol.Önerini uyguladım

Rica ederim...

Acaba makinalarınızda hangi hafıza kartlarını kullanıyorsunuz...Ben gg den orjinal olmayan 4gb sony memory stick pro duo aldım...kullanan varmı bunu, orjinalinden çok farkı olurmu?...

bide çektiğimiz fotoğraflarıda burda paylaşırsak iyi olur...

Bende 4 gb sony 'nin orjinali var.Fakat bu hafıza kartlarında orjinal ile orjinal olmayanın farkını tam olarak bilemeyeceğim: ).Çektiğim birkaç fotoğraf şurada yer almaktadır >>http://forum.donanimhaber.com/m_24305956/tm.htm ;) Geri kalan fotoğraflarımı sonraki süreçlerde koyarım.

• Teşekkürler @..Oğuz...

Bu arada S730 için aşağıdaki kılıfı alıcam...Sanırım uyar, sizce nasıl?...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=81481&Productid=bd81273
  • orjinal olmayan sony memory stick almıştım bugün geldi...birkaç sefer format attım ve kapasitesinde hiçbir azalma olmadı...5-10 fotoğraf ve video çektim sorunsuz olarak kayıt etti...yanında gelen adaptörü ile kart okuyucuda okuttum ve bilgisayarıma kaydettim...

şimdilik bir sorun yok...7,2mp de 1300 fotoğraf çekebiliyor...ayrıca 3 saatten fazla video kaydı yapabiliyor...tabi daha tamamını doldurmayı denemedim...kart doldukça performansı düşebilir diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 7 Temmuz 2008; 13:03:26 >
  • quote:

orjinal olmayan sony memory stick almıştım bugün geldi...birkaç sefer format attım ve kapasitesinde hiçbir azalma olmadı...5-10 fotoğraf ve video çektim sorunsuz olarak kayıt etti...yanında gelen adaptörü ile kart okuyucuda okuttum ve bilgisayarıma kaydettim...

şimdilik bir sorun yok...7,2mp de 1300 fotoğraf çekebiliyor...ayrıca 3 saatten fazla video kaydı yapabiliyor...tabi daha tamamını doldurmayı denemedim...kart doldukça performansı düşebilir diye düşünüyorum...

bende aacağım memory stick. ne kadara aldın gg den? kimden aldın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kzm

quote:

orjinal olmayan sony memory stick almıştım bugün geldi...birkaç sefer format attım ve kapasitesinde hiçbir azalma olmadı...5-10 fotoğraf ve video çektim sorunsuz olarak kayıt etti...yanında gelen adaptörü ile kart okuyucuda okuttum ve bilgisayarıma kaydettim...

bende aacağım memory stick. ne kadara aldın gg den? kimden aldın?

4gb ı 22,90 + 3,30 kargo = 26,20ytl...

frose denen arkadaştan aldım...yanlız vakumlu ambalajı yok, sadece kart ve memory stick adaptörü geliyor...

http://urun.gittigidiyor.com/4GB-SONY-MEMORY-STICK-PRODUO-1-YIL-GARANTI_W0QQidZZ11277472

• SONY W150 kullanıcısıyım.

bu arada gitti gidiyordaki 'frose' adlı kullanıcıdan bahsedilen 4Gb lık karttan bende aldım, söylendiği gibi kutusuz olarak geliyor.
    kartı yeni aldım ve kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım.. alacak arkadaşların bilgisi olsun..
  • Sahte kartları tavsiye etmem, benimde almış olduğum T300'le hediye olsun diye sahte 1 GB MS Pro Duo geldi, belli bir süre sonra "file broken" yada benzeri bir mesaj çıkmaya başladı çektiğim fotoğrafların üstünde.
    Çok şükür bu kıytırık karta kalmamıştım, PSP'de kullandığım orijinal Sandisk 4 GB'lık Memory Stick'i taktım, video çekimi ve 50'den fazla fotoğraf çektim, resimlerde bir daha hiçbir sorun oluşmadı.
    Ben MemoryStick için gedikgross'u öneririm, bir ara daha da ucuza satıyorlardı ama hala piyasaya göre iyi bence fiyatları.
    Son olarak bugün gittigidiyordan aldığım 8 GB MemoryStick geldi Sony marka, 110 YTL'ye aldım, ürün 2. el ama orijinal, zaman zaman alışveriş sitelerinde güzel fırsatlar oluyor, onlarada bakmayı ihmal etmeyin.
  • Beni de ekleyin T200
  • DSC-T200.Çekimlerimi yakında koyarım.
  • Fotoğraflarım(Birkaç photoshop oynaması yapılmıştır.:))...
     @@ SONY FOTOĞRAF MAKİNESİ KULLANICILARI || 102 KİŞİYİZ!  @@ GÖRÜŞLER,PAYLAŞIMLAR,SORULAR @@

@@ SONY FOTOĞRAF MAKİNESİ KULLANICILARI || 102 KİŞİYİZ!  @@ GÖRÜŞLER,PAYLAŞIMLAR,SORULAR @@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHOTOGRAPH3R -- 8 Temmuz 2008; 17:49:44 >

• sony s730
  • 2 Günlük Sony dsc-W115 kullanıcısıyım
  • Şimdi bir kodak kullanıcısının açtığı konuyu görünce aklıma geldi...Hızlıal ın kampanyasından s730 almıştım...Sorunsuz fotoğraf çekiyor ama her çekimimde bana titreme uyarısı yapıyor...ekranda bir el işareti çıkıp duruyor...ama fotoğrafı çekip bilgisayarada baktığımda titreme falan yok...kullananlarda varmı böyle bir olay?...
  • evet p100 biraz eski bir modelim var ama olsun.. onun yanında s750 var artı bide T100 touchmatik var..

alttaki resim p100 ile çekilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boronkay -- 10 Temmuz 2008; 1:35:59 >
  • beni de ekleyin Sony dsc H9 kullanıcısıyım
  • Girdiğim bir dükkanda lavabonun içerisinde gördüm bu tatlı şeyleri. Kedilerin annesi 1 hafta önce ölmüş

Bunlar da plajdan şeyler işte...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.