Şimdi Ara

Sony Eurasia garantili PlayStation 4'da %97 İndirim İmkanı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
14.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bukadar saçma bi sistem görmedim :) bağıra bağıra sahtekarlık yapılıyo bide hala uzun uzun cevaplar verilmiş
  • ilk başta ürün gönderimleri gayet iyiydi sorun yoktu son zamanlarda gecikmeler başladı benim başımdan geçen olayı paylaşmk istiyorum ramazan bayramı öncesi forma kazandım seyehatte olduğum için formanın ödemesini ertesi gün 12:30 a kadar yapamadım internet bağlantısı 12:34 de geldi ve sisteme girdiğimde ödeme yapamadım durumu bildirdim bedelsiz olmayacağını söylediler bunun üzerine 10 paket bidicip satın aldım ve ödememi bayram sonrası açtılar ödedim. bu arada aldığım bidicipleri cüzdan uygulamasıyla biriktirip 5+5+10gram altın aldım. günlerdir hatta 1 tanesi için ay oldu uğraşıyorum ürünlerimi göndermediler en son bugün para iadesi istedim bunun üzerine forma ihalesindeki bütün haklarım iptal edilmiş olarak para iadesi gönderdiler ama altınlar için halen birşey yok göndereceğiz diyorlar. yani tamamen kendilerinin belirlediği kurallar hatta şu an onlara bile uymuyorlar şartlı açtıkları ödemeyi bile şart yerine geirmene rağmen iptal edebiliyorlar ve hiçbirşey yapamıyorsunuz. yazma amacım herkes bilsin çok açılmayın kurallar işlerine geldiği gibi. şimdi eminim buna cevap verirlerse eskileri açarlar kendilerini haklı duruma çıkarmaya çalışırlar v.s.




  • Saçma bir sistem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnandırıcı değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saçma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtgil13

    ilk başta ürün gönderimleri gayet iyiydi sorun yoktu son zamanlarda gecikmeler başladı benim başımdan geçen olayı paylaşmk istiyorum ramazan bayramı öncesi forma kazandım seyehatte olduğum için formanın ödemesini ertesi gün 12:30 a kadar yapamadım internet bağlantısı 12:34 de geldi ve sisteme girdiğimde ödeme yapamadım durumu bildirdim bedelsiz olmayacağını söylediler bunun üzerine 10 paket bidicip satın aldım ve ödememi bayram sonrası açtılar ödedim. bu arada aldığım bidicipleri cüzdan uygulamasıyla biriktirip 5+5+10gram altın aldım. günlerdir hatta 1 tanesi için ay oldu uğraşıyorum ürünlerimi göndermediler en son bugün para iadesi istedim bunun üzerine forma ihalesindeki bütün haklarım iptal edilmiş olarak para iadesi gönderdiler ama altınlar için halen birşey yok göndereceğiz diyorlar. yani tamamen kendilerinin belirlediği kurallar hatta şu an onlara bile uymuyorlar şartlı açtıkları ödemeyi bile şart yerine geirmene rağmen iptal edebiliyorlar ve hiçbirşey yapamıyorsunuz. yazma amacım herkes bilsin çok açılmayın kurallar işlerine geldiği gibi. şimdi eminim buna cevap verirlerse eskileri açarlar kendilerini haklı duruma çıkarmaya çalışırlar v.s.

    ilk mesajdan bu zamana baya bir zaman geçmiş ama konu tekrar güncellenmiş buna istinaden bende bir şeyler yazmak istedim.


    öncelikle sayın yönetici buna niye cevap vermediniz acaba ??? herşeye cevap veriyorsunuz ya hani.....

    bu tarz siteler açık artırma bahanesiyle reklam yaparlar ama açık artırma ile hiç alakası yoktur. kazanamayan herkesin paraları gider, site kazanır. bir sürü kişi parasını kaybederken o ürünü gönül rahatlığıyla alana söyleyecek sözüm yok benim.




  • İtimat etmeyiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sayın donanımhaber.com site yöneticilerini de buradan eleştiriyorum,

    site kurallarına uygunsuz açılan başlıklar, ahlak dışı mesajlar vs.. dikkatlice incelenip silinirken, falan falan bir sürü ahlak kurallarından bahsedip buna uymayan üyeler bir bir cezalandırılırken.


    Ahlaklı bir şeklide olmadığı ortada olan bir yöntem ile para kazanan bir sitenin, 3-5 kuruş reklam parası alacağım diyerekten reklamını yapmak ve bu şekilde siteye girerek insanların/üyelerinizin parasını kaybetmesine/dolandırılmasına vesile olmak ne kadar ahlaklı bir davranıştır?

    cevaplayacak varsa buyursun
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    +1
  • bi halt anlamadim adamin anlattigi sistemden.
    bu kadar komplike bir acik artirma görmedim. yok bilmemne parasi al , yok %80 kurali, yok bilmemne son saniyede baskasi alsin...

    dolandirici mi bilmiyorum ama bu kadar sacma bir sistem görmedim.
    Maceraya girmek isteyene lafim yok ama kimse kimseye bedava/zararina mal vermez.
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Kimse ipleyip de cevap vermemiş. Ne kadar acı değil mi? Forum da daha önce adlarına açılan, durumlarının ne olduğunu belli eden konular var ama bu reklam konusu hala duruyor. Siteye de baktım kapanmış herhalde artık öyle bir şey yok :)
  • Silerler
  • Başlığa her gözüm çarptığında bi gülme geliyo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.