Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar... hesap makinesi felan bahseden arkadaşlar olmuş... ben daha güncellemedim telefonu... daha doğrusu güncelleyemedim... uyarı geldi ama yapamadım... güncellemek için bilgisayara bağlıyorum yüzde 60 a felan gelio bileşenleri bulamıyo yada açamıyo diyor.... bana yardımcı olursanız sevinirim... hesap makinası konusunda da yardımcı olabileceğim bişy varsa ben olurum...
  • arkadaşlar bende uygulamayı pcye yükledim peki telefonda hangi klasöre atacağız bunu yardım lütfen:(
    quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

Orijinalden alıntı: atememikrop

hadi bakalım gençler bir 2.1 uygulaması da benden.. uzun zamandır arıyordum ama yeni buldum x10 için uyumlu olanını.. servis olarak çalışan ama kısayolu bulunmayan harika bir galerry uygulaması.. mediascapeyi sevmeyenler için..

3D Gallery

http://www.mediafire.com/?ae7es0a4ut4s1ee

Teşekkürler atememikrop, sevdim uygulamayı.

• ben telefonu 4 gün önce aldım yapamıyorum hiç birşey.. İlk olarak herkez geçmiş ama ben 2.1 e geçemiyorum country : germany yazıyor altında da customized yazıyor ben internete telefonla baglanamıyorum evde kablolu var dışarda da uğraşmak zor geliyor .. bİR diger sorun telefona attıgım hiç bir uygulamayı goremıyorum usb yi baglayınca çıkarılabilir disk içine girip oraya direk verdiğiniz uygulama , oyun vs. atıyorum ama onu bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim .. Teşekkürler şimdiden..
  • http://getandroidstuff.com ingilizcesi olanlar faydalı şeyler bulacaklardır.
  • buyrun arkadaşlar 1.6 nın hesap makinesi

http://www.speedyshare.com/files/25095612/Calculator.apk
  • quote:

ben telefonu 4 gün önce aldım yapamıyorum hiç birşey.. İlk olarak herkez geçmiş ama ben 2.1 e geçemiyorum country : germany yazıyor altında da customized yazıyor ben internete telefonla baglanamıyorum evde kablolu var dışarda da uğraşmak zor geliyor .. bİR diger sorun telefona attıgım hiç bir uygulamayı goremıyorum usb yi baglayınca çıkarılabilir disk içine girip oraya direk verdiğiniz uygulama , oyun vs. atıyorum ama onu bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim .. Teşekkürler şimdiden..

Henüz Almanya için güncelleme çıkmadı.
  • 2.1 le bataryanın süresi daha da uzayacak diye biliyordum ama bugun telefonu elime almadığım halde akşam şarj bitti :S
    2.1le gelen task manegerde seçimler kendi kendine değişiyor diye (hem telefon hem diğer uygulamalar için) advanced task killerı kurdum, onla arka planda çalışan uygulamaları da kapadığım halde şarjın eskisinden daha da kötü olmasına anlam veremedim
    bi anlam yükleyen oldu mu acaba?

regalangel
    benim telefon kasılmıyor, gayet de hızlı
  • ARKADAŞLAR üsttede yazdığım gib kasıyordu nedeni tahminime göre oyunlardan ama hallettim seepu diye bişey var marketten indirin kurun start at boot var ona dokunun şarzı yemiyor denedim oyunları ve menü akışını hızlandırıyor bitanede juice defender ve juice plotter diye 2 uygulama var ama tam çözemedim ama onlarda hızlandırıyor nasıl yapılacağını bilenbiri varsa yazabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

buyrun arkadaşlar 1.6 nın hesap makinesi

http://www.speedyshare.com/files/25095612/Calculator.apk

Teşekkürler ekmelburak. Ama atememikropa kötü haber, Root etmeden kuramıyoruz. Çünkü sistem dosyasını değiştirmek için iznimiz yok.

quote:

Orijinalden alıntı: sinan2609

2.1 le bataryanın süresi daha da uzayacak diye biliyordum ama bugun telefonu elime almadığım halde akşam şarj bitti :S
    2.1le gelen task manegerde seçimler kendi kendine değişiyor diye (hem telefon hem diğer uygulamalar için) advanced task killerı kurdum, onla arka planda çalışan uygulamaları da kapadığım halde şarjın eskisinden daha da kötü olmasına anlam veremedim

Benim şarj süresi ile ilgili sıkıntım öncedende yoktu hatta burada şarj sorunu yaşayanlarlada konuşmuştuk. Ve hala daha şarj süresi ile ilgili problemim yok. Ve sanki eskiye göre daha iyi gibi. Ama bendede güncelleme sonrasında şu oldu. Eskiden batarya dolunca şarj etmeyi keserdi, uyarı ışığı sönerdi, dün gece yatmadan önce şarja taktım. Sabah kalktığımda hala şarj oluyor görünüyordu. Aslında çoktan %99 olmuş ama şarj etmeyi kesmemiş. Bunu yaşayan var mı?

Herkes yaşadığı sorunları yazarsa genel olarak ortak sorunların, güncelllemedeki hatalar olduğunu tespit edip bunların düzeltilmesi için SE ye mail atabiliriz.

quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

ARKADAŞLAR üsttede yazdığım gib kasıyordu nedeni tahminime göre oyunlardan ama hallettim seepu diye bişey var marketten indirin kurun start at boot var ona dokunun şarzı yemiyor denedim oyunları ve menü akışını hızlandırıyor bitanede juice defender ve juice plotter diye 2 uygulama var ama tam çözemedim ama onlarda hızlandırıyor nasıl yapılacağını bilenbiri varsa yazabilirmi

regalangel bende herhangi bir kasılma, kitlenme olmadı. Zaten buraya eklediğim tüm oyunlar var telefonumda Çok sıkıntı çıkarıyorsa ben tekrar bir kur derim.

Regalangeldan bağımsız olarak şunuda söylemek istiyorum, çünkü o daha yeni formatladı sonuçta 2.1 e geçerken.
    2.1 e geçmeden önceki son bir haftada benim telefonum bırak oyun açmayı, arama yapmak için bile 2-3 dk bekletiyordu. Sırf nasıl olsa 2.1 e geçeceğim, formatlamayım diye sabrettim. Yani telefonunuzuda pc gibi düşünün, binlerce uygulama kurulmuş, kaldırılmış pc ne hale gelirse, telefonda da bu yaşanabiliyor. Böyle durumlarda. tüm yedeklerinizi alın. Hatta komple sd kartın yedeğini alıp onuda hard formatlayın. Sonra telefonuda formatlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 9 Kasım 2010; 10:36:20 >

• Yoğun istek üzerine

Fifa 2010

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

http://www.speedyshare.com/files/25099343/Fifa_2010_grk207.rar
    Alternatif
    http://hotfile.com/dl/81395407/526a474/Fifa_2010_grk207.rar.html

Oynamayı çözen bir ara banada anlatsın

• quote:

quote:

2.1 le bataryanın süresi daha da uzayacak diye biliyordum ama bugun telefonu elime almadığım halde akşam şarj bitti :S

Benim şarj süresi ile ilgili sıkıntım öncedende yoktu hatta burada şarj sorunu yaşayanlarlada konuşmuştuk. Ve hala daha şarj süresi ile ilgili problemim yok. Ve sanki eskiye göre daha iyi gibi. Ama bendede güncelleme sonrasında şu oldu. Eskiden batarya dolunca şarj etmeyi keserdi, uyarı ışığı sönerdi, dün gece yatmadan önce şarja taktım. Sabah kalktığımda hala şarj oluyor görünüyordu. Aslında çoktan %99 olmuş ama şarj etmeyi kesmemiş. Bunu yaşayan var mı?

Herkes yaşadığı sorunları yazarsa genel olarak ortak sorunların, güncelllemedeki hatalar olduğunu tespit edip bunların düzeltilmesi için SE ye mail atabiliriz.

Burda şarj sorunu yaşayan yine bendim, şimdi daha da beter oldu yani :) Şenin dediğin şarj etme konusu da hatırladığım kadarıyla SE telofonun şarjı dolunca şarjı kesiyor %90a inince tekrar başlatıyordu. ona düzeltme yapmışlar heralde şarjı hiç kesmiyorlar yani %100-%99 arası salınım yaptırıyorlar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan2609 -- 9 Kasım 2010; 12:47:19 >

• koskoca almanya bı guncellemeyı yayınlayamadı yok boyle bışey
  • Merhaba arkadaslar.
    1.6 daki hesap makinesini bulan arkadasa cok tesekkur ederim ve henuz guncelleme yapmadigini soyleyip yardimci olmak isteyen arkadasa.
    Henuz guncelleme yapmamis arkadaslara tavsiyem herseyin yedegini alsinlar sistem uygulamalari vs. Bunu da soynyericssoncularin yillardir cok iyi bildigi ve cok maharetli bir yazilim olan simdi androide de uyumlu olan ucretsiz bir windows yazilimi " my phone explorer " ile yapabilirler. Bilmeyenler mutlaka denesin pc ile senk. Konusunda ustune yok.

Ben telefonu rootladim ama yine yuklemedi hesap makinesini, bu isi halledecegim mutlaka ama..

Bu arada root olayi da oyle atla deve degil bir ara nasil yaptigimi detayli anlatirim, garantiyi bozar hikayesi yalan adamlar tutup ta rootlu mu rootsuz mu diye bakmiyor serviste.. Biz zamaninda birak root etmeyi k750i ye w800i yazilimi yüklerdik garantide de hicbir sorun cikmazdi..
  • quote:

Merhaba arkadaslar.
    1.6 daki hesap makinesini bulan arkadasa cok tesekkur ederim ve henuz guncelleme yapmadigini soyleyip yardimci olmak isteyen arkadasa.
    Henuz guncelleme yapmamis arkadaslara tavsiyem herseyin yedegini alsinlar sistem uygulamalari vs. Bunu da soynyericssoncularin yillardir cok iyi bildigi ve cok maharetli bir yazilim olan simdi androide de uyumlu olan ucretsiz bir windows yazilimi " my phone explorer " ile yapabilirler. Bilmeyenler mutlaka denesin pc ile senk. Konusunda ustune yok.

Ben telefonu rootladim ama yine yuklemedi hesap makinesini, bu isi halledecegim mutlaka ama..

Bu arada root olayi da oyle atla deve degil bir ara nasil yaptigimi detayli anlatirim, garantiyi bozar hikayesi yalan adamlar tutup ta rootlu mu rootsuz mu diye bakmiyor serviste.. Biz zamaninda birak root etmeyi k750i ye w800i yazilimi yüklerdik garantide de hicbir sorun cikmazdi..

Belki servislik problemlerde yazılımsal değişiklikler sorun değil, geneli donanımsal sorunlar. Yazılımsal sorunlarda kullanıcı tarafından nasılsa formatla çözülüyor. Aynı mantıkla, sonuçta yazılımsal bir şey donanıma ne kadar zarar verebilir! değil mi? Ama şuda varki, bugün root ettin, iki gün sonra overclock yaptın işlemciyi hızlandırmak için. işte bunun işlemciye yada boarda zarar vermeyeceğini kim garanti edebilir. Oyüzden servislerin değiştirilmiş romlu telefonları garanti dışı bırakması bana göre mantıklıdır ve bunun aksini idda etmek, itiraz etmekte serviste sonuca ulaştırmayacaktır. Ben konu ile ilgili SE yada yetkili herhangi biri ile konuşmadım. Ama ticari mantıkla düşünürsek, sadece SE değil tüm üreticilerin konuya bu şekilde yaklaşacağını düşünüyorum. Bunlar sadece benim şahsi düşüncelerimdir. Herkesin doğrusu, beklentisi ve isteği farklıdır. Şuan söylediklerim benim doğrularım olduğu için başka kimsenin doğrusu olmasını da beklemiyorum.

quote:

Burda şarj sorunu yaşayan yine bendim, şimdi daha da beter oldu yani :) Şenin dediğin şarj etme konusu da hatırladığım kadarıyla SE telofonun şarjı dolunca şarjı kesiyor %90a inince tekrar başlatıyordu. ona düzeltme yapmışlar heralde şarjı hiç kesmiyorlar yani %100-%99 arası salınım yaptırıyorlar artık.

Bu düzeltme değilki bana göre hata, bataryayı şarj sırasında yormaktan, gereksiz elektrik sarfiyatından ve batarya ömrünü kısaltmaktan başka bi işe yarayacağını sanmıyorum. (Gece yatarken şarja takanlar için söylüyorum bunu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 9 Kasım 2010; 13:57:04 >

• quote:

Merhaba arkadaslar.

kardeş sen biraz anlıyon gibi bu işlerden... şimdi benim batarya ortalama 1 gün gidior... çok kısa bi süre... bide benim telde market yok güncellemeyi yaptım gene yok ama slide me dşye bi yer var bununla marketin farkı ne... marketi yüklemeyi çok istiyorum lütfen bi yardımcı ol... senden istediğim bana batarya ve market ile ilgili bilgi vermen ve yardımcı olman... şimdiden teşekkür ederim...

• Merhaba.. Telefonla markete bağlandm uygulamayı indir diyorum indiriliyor diyor yukarda bildirim çıkıyo ona bastıgımda indirilemedi diyor bunu nasıl halledicem .. ?
  • grk107 advanced task manager değişmiş senin verdiğini yükledim bıraz karışık android yeni sürümden olabilirmi Birde Simkartımdaki numaralar silinmiş yedekleme yaptığımda tel hafızasındaki numaraları yükledi kartı başka tele taktım rehber silinmiş.Skyfire diye bir program var 3g den facebookdaki videoları izliyorum birde şu barkod okutma işi nasıl yapılıyor
    getandroidstuff . com sitede pcye indirilebilen uygulamalar oyunlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderous -- 9 Kasım 2010; 20:09:09 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam bende 2.1 kullanıyorum. 2.1 le telefonu kapalıykende sarj etme imkanı gelmiş, 1.6da yoktu. ama ilginçtir kapalıyeknde telefonun sarjı %90a düşebiliyor ve sarj otomatik tekrar başlıyor.açıkken de zaten durum aynı.
    bi de benhttp://www.batteryupgrade.com/shopBrowser.php?shopGroupId=16167761#/shopGroupId/13012057 adresindeki ürünü gordüm,
    2600 mah diyor aceba doğru mudur?

• quote:

koskoca almanya bı guncellemeyı yayınlayamadı yok boyle bışey

Ne kadar doğrudur bilemem ama bir Alman forumunda 17 Kasım diye geçiyordu güncelleme tarihi.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.