Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben orjinal batarya ve şarj aletinin kullanılmamasına karşıyım. Zira onlardan ötürü başınıza birçok şey gelebilir. Orjinal olmasa da çok iyi bir markanın lityum polimer esaslı bataryasını kullanmalısınız, ki onuda bulmak çok güçtür. Anladığım kadar Android Gingerbread 2.3.3 sürümünü kullanıyorsunuz. (X10 ' a verilmiş son sürüm). Cihazı eğer rootlayıp iyi bir rom atarsanız bu anlattığınız sorunlara çare olabilir. Birde root üzerine bootloader kilidini açıp özel AOSP romlardan yüklerseniz cihazı siz bile tanıyamazsınız, kendini bulur.
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler, ancak bu işlemleri yapmam için yol gösterecek bir klavuz var mı? Pek anlamıyorum da bu işlerden.
  • SERCAN_MTB S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu işlerden anlamıyorsanız veya uğraşacak zamanınız yoksa bulaşmanızı tavsiye etmem. Ama uğraşırım diyorsanız şu linkte detaylıca bir anlatım mevcut;

http://www.androidevim.com/forum/f183/sonyericsson-x10-root-rom-global-anlatim-376/

Ayrıca aşağıda linkini verdiğim konuyu da gözden geçirmenizi tavsiye ederim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=63038373&p=1#63038373

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, arkadaşta bu telefon var ve maddi durumu da iyi olmadığından değiştiremiyor.

Telefonun çok kasmasından şikayetçi, sanırım 2.3 yüklü. Telefonun kasmadığı bi rom var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Merhaba, arkadaşta bu telefon var ve maddi durumu da iyi olmadığından değiştiremiyor.

Telefonun çok kasmasından şikayetçi, sanırım 2.3 yüklü. Telefonun kasmadığı bi rom var mıdır?

XDA Foruma bakın varsa orada vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Merhaba, arkadaşta bu telefon var ve maddi durumu da iyi olmadığından değiştiremiyor.

Rom zaten var ama birinin bu kasmıyor demesi lazım. Adamdan telefonu alıp hemen flaşlayıp geri vermek istiyorum uğraşmaya vaktim yok.
  • quote:

quote:

quote:

Rom zaten var ama birinin bu kasmıyor demesi lazım. Adamdan telefonu alıp hemen flaşlayıp geri vermek istiyorum uğraşmaya vaktim yok.

Yorumlara bakarak yükleyeceksiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yorumlara bakarak yükleyeceksiniz

Yorumlarda genelde thx bro awesome falan yazıyor bizim gibi şurası kasıyor diyeni görmedim

• Mm Cm 7.2 romunu kurabirsin. Kasmiyor.

• Güzelim telefonu hala mumla arıyorum.Rahmetli çok iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Güzelim telefonu hala mumla arıyorum.Rahmetli çok iyiydi.

Allah allah , en cok ne tarafini ariyorsun Satayim sana istersen bir ixson.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Güzelim telefonu hala mumla arıyorum.Rahmetli çok iyiydi.

Allah allah , en cok ne tarafini ariyorsun Satayim sana istersen bir ixson.

Kamera,kulaklık çıkışı kalitesi,hızlı olması vs. Özellikle kamerasına su dökecek telefon yok.
    Elimde bir sürü telefon var.Alacak olsam alırım da ev çöplüğe döndü.

• Face Of Melinda kullanıcısına yanıt
    Aynen katiliyorum. Cihaz bircok yonden kalite. Orjinal romla surunduruyor fakat custom rom yukleyince yerine sanki baska bir cihaz geliyor. Kamera kalitesi olarak gunduz cekimlerinde Satio' dan bile iyi diyebilirim.

• X10 şüphesiz ki Sony'nin en iyi android telefonuydu.

• Su telefonla yapmadigim sey kalmamisti be hey gidi. Abi universite ilk senemde bilgisayarim yoktu yemin ederim bu telefonla hayatta kaldim. Cok efsane bi telefon idi. Telefondan ve android den son damlasina kadar faydalandim somurdum resmen telefonh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 5 Ağustos 2014; 2:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Aynen katiliyorum. Cihaz bircok yonden kalite. Orjinal romla surunduruyor fakat custom rom yukleyince yerine sanki baska bir cihaz geliyor. Kamera kalitesi olarak gunduz cekimlerinde Satio' dan bile iyi diyebilirim.

Yunus'un dediği gibi Sony'nin en kaliteli,iyi telefonuydu.Custom rom ile kullandım bende.Üniversite 1. sınıfta hayatımı kurtardı resmen.Tonla proje,ödev araştırması için kullandım hep.Pc vardı ama servisteydi hep.Hoparlör düşük ses verirdi ama önemsemezdim bunu.Kulaklık kalitesi daha önemliydi benim için.Mesut Çevik sağ olsun haber vermişti power amp yanlış hatırlamıyorsam 2 dolardı.Hemen almıştım.Gümbür gümbür ses vardı.

Şu an x10'un eksikliğini 5s gideriyor.Çok memnunum.

• merhaba bir akrabam hediye etti bu teli mevcut sürümümü kullanayım ics4 yada herhangi bir rom mu kullanayım hangisi yararlı olur teşekkürler. link paylaşıldıysa bulamadım aramak çok zor yüzlerce sayfa içinde
  • X10 da son orjinal surum 2.3 diye biliyorum da. Bikac yorum uste bakarsan cevabini alirsin belki

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.