Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 78 sayfanın çoğu olmasada bir kaçını okudum ve olayımı anlatmaya karar verdim... Ben telefonumu geçen sene fransadan kuzenimden aldım oda 1 sene önce almıştı yanlış hatırlamıyorsam... Telefonu burda kullanmak için kırdırdım yada programla yaptılar tam bilmiorum ama o zaman son sürüm yüklü demişlerdi oda android 2.1 ama şuan telefon hem oldukça yavaş hemde donup kalmalar programı kendi kendine kapatmalar yaşıyorum. Telefonu güncellersem sorunumun hallolacağı kanaatine vardım. Ne yapmam gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim... Şimdiden çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RbL_

Merhaba arkadaşlar 78 sayfanın çoğu olmasada bir kaçını okudum ve olayımı anlatmaya karar verdim... Ben telefonumu geçen sene fransadan kuzenimden aldım oda 1 sene önce almıştı yanlış hatırlamıyorsam... Telefonu burda kullanmak için kırdırdım yada programla yaptılar tam bilmiorum ama o zaman son sürüm yüklü demişlerdi oda android 2.1 ama şuan telefon hem oldukça yavaş hemde donup kalmalar programı kendi kendine kapatmalar yaşıyorum. Telefonu güncellersem sorunumun hallolacağı kanaatine vardım. Ne yapmam gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim... Şimdiden çok teşekkürler.

Selam dostum :)
    En son xperia x10 a android 2.3.3 surumu cikti ve bidaha cikmayacak. Telefonunu guncellersen sorun duzelebilir.
    Guncellemek icin ilk once bilgisayarina ''Pc Companion'' adli programi sony erricsson un kendi sitesinden son surumunu indie ve bilgisayarina kur. Sonra programi acip telefonu bilgisayarina usb kablosu ile bagla, bir sure sonra pc telefonu okuduktan sonra program da okuyacak ve zaten hemen sana guncelleme olup olmadigini soyliyecek. Guncelle dedikten sonra zaten program adim adim basitce ne yapcagini soyluyor. Bu sekilde guncelleyebilirsin. Ama telefonun guncellenirken internet baglantin vs. kopmasin sakin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

quote:

Orijinalden alıntı: RbL_

Merhaba arkadaşlar 78 sayfanın çoğu olmasada bir kaçını okudum ve olayımı anlatmaya karar verdim... Ben telefonumu geçen sene fransadan kuzenimden aldım oda 1 sene önce almıştı yanlış hatırlamıyorsam... Telefonu burda kullanmak için kırdırdım yada programla yaptılar tam bilmiorum ama o zaman son sürüm yüklü demişlerdi oda android 2.1 ama şuan telefon hem oldukça yavaş hemde donup kalmalar programı kendi kendine kapatmalar yaşıyorum. Telefonu güncellersem sorunumun hallolacağı kanaatine vardım. Ne yapmam gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim... Şimdiden çok teşekkürler.

Selam dostum :)
    En son xperia x10 a android 2.3.3 surumu cikti ve bidaha cikmayacak. Telefonunu guncellersen sorun duzelebilir.
    Guncellemek icin ilk once bilgisayarina ''Pc Companion'' adli programi sony erricsson un kendi sitesinden son surumunu indie ve bilgisayarina kur. Sonra programi acip telefonu bilgisayarina usb kablosu ile bagla, bir sure sonra pc telefonu okuduktan sonra program da okuyacak ve zaten hemen sana guncelleme olup olmadigini soyliyecek. Guncelle dedikten sonra zaten program adim adim basitce ne yapcagini soyluyor. Bu sekilde guncelleyebilirsin. Ama telefonun guncellenirken internet baglantin vs. kopmasin sakin ;)

Dediklerinizi harfiyen yaptım ama telefonun en güncel sürümünü kullanıyorsunuz diye bildirim verdi ve güncelleme gerçekleştirmedi. Telefonu fransadan getirmiştim burda kırma işlemi yaptılar onunla alakalı bi durum olabilir mi? ve güncellersem eğer o yapılan işlem giderse tekrar telefonu kullanamamam söz konusu olabilir mi?

• arkadaşlar bir ricam olacak.. mümkünse x10 mini 'yi root edenler telefon içindeki ringtone ve mesaj seslerini upload edebilir mi acaba ?

şimdiden teşekkürler
  • Bu telefonun şuanda sıfır fiyatları ne durumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seraphine

Bu telefonun şuanda sıfır fiyatları ne durumda ?

989 TL

http://www.bimeks.com.tr/urun/118863/sony-ericsson-xperia-x10.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kademoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Seraphine

Bu telefonun şuanda sıfır fiyatları ne durumda ?

989 TL

http://www.bimeks.com.tr/urun/118863/sony-ericsson-xperia-x10.aspx

Cok pahali. Daha ucuza bulursunuz. 700-800 e bulabilirsniz cok rahat.
  • Elimde bir tane var tertemiz siyah modelinden düşünürseniz!?
  • çok güzel oyunlar eyvaallah
  • Arkasdaslar Bir Arkadasta x10 var 450 ye vereyim diyor sizce alayımmı ? Kullanımı nasıldır Bu telefon hakkında pek bilgim yok Tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaran

Arkasdaslar Bir Arkadasta x10 var 450 ye vereyim diyor sizce alayımmı ? Kullanımı nasıldır Bu telefon hakkında pek bilgim yok Tavsiye edermisiniz

kardeş.. x10 se nin 2,5 sene önce çıkardığı ilk akıllı telefonudur. ben 2 yıla yakın bir zamandaır kullanıyorum.. ama hem se (ki artık sony oldu) hem diğer markalar pek çok cihaz çıkardılar.. x10 her ne kadar aldığı güncellemelerle halen oldukça güncel olsada ilk günlerine göre cihaz artık bana daha yavaş geliyo.. ama şunu net olarak söyleyebilirm. bu cihazı alırken eğer niyetiniz internet kullanmak müzk-video oynatmak ve bir takım office ve masaüstü programlar kullanmak ise, işiniz hayli hayli görülür. ama yoğun bir oyun merakınız varsa telefon kasacaktır.. fiyat eğer alet temizse uygun görünüyor.. çünkü benzer bir cihazın sıfırı 800 den aşağı yok..

• ;Dostum oyunla işim olmaz . Navigasyon olsun ve nette forumlara gireyim , kitap okyabileyim güzelde fotograf ceksin yeter BANA ..
  • quote:

;Dostum oyunla işim olmaz . Navigasyon olsun ve nette forumlara gireyim , kitap okyabileyim güzelde fotograf ceksin yeter BANA ..

Xperia neo almani oneririm arkadas x10 yerine. Ama x10 alcam diyosan illaki isini gorur ama arkadasinda dedigi gibi tek eksigi biraz eski telefon biras yavas kaliyor digerlerine gore ama sonucta sony kalitesi var isin ucunda ;)
  • Aldim x10i yi bugun kullandım biraz güzel sadece Disari sesi az veriyor ve konusma esnasında karsi tarafın sesi az geliyor Baska bir sorunu yok
  • neo nun 2.eli 600 liraydı ben 435 e aldım bunu cizik yok desem yeri cok temizdi full kutu icerigiyle Özellik olarakta iyi 2.3.3 yuklu guzel telefon Ses haric
  • quote:

neo nun 2.eli 600 liraydı ben 435 e aldım bunu cizik yok desem yeri cok temizdi full kutu icerigiyle Özellik olarakta iyi 2.3.3 yuklu guzel telefon Ses haric

Tamam kardes iyi fiyata almisin hayirli olsun :) ihtiyaclarini karsilayacaktir. Google play stordan isine yarayacak her turlu program ve oyunu bulabilirsin ;)
  • Herkese merhaba, yaklaşık 10 aydır x10i kullanıyorum. 2.3.3 stock room kullanmaktayım. telefonun konuşma kalitesi çok düşük. bunu düzetmenin bir yolu var mı? telefona root yaptım ve custom room ile xloud özelliğini yüklemeye çalıştım. fakat xrecovery ile boot yaparak roomu yüklemek istediğimde sd card busy yazıyor. dolayısıyla custom room da yükleyemiyorum. ses problemini nasıl çözebilirim? telefonla çok zor konuşabiliyorum.
  • Aynen Ses karsi tarafın az geliyor benim sesimde karşı tarafa net gitmıyor Bunun cozumu yokmu
  • Arkadaslar Bugun telefonumu baska birine verdim ses kalitesini test etmek icin Aradı beni ve Ses gercekten arada kesik kesik gidiyor karşı tarafa Bu tür sorunla karsilasan yokmu Baska ?
  • Beyler yokmu şuanda güncel stabil bi romm? Warsada ayrıntılı bi şekilde anlatabilecek bi babayiğit warmı?? Bi noktada dewamlı takılıyorum çünkü hep eksik anlatılmış.. Warsa bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sewinirim..
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.