Şimdi Ara

-----Sony Ericsson Xperia Neo V Kullanıcılar Klubu----- (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.056
Cevap
39
Favori
290.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozmen1078

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

quote:

Hafıza Kartı Geldi

nasıl kasma fln var mı? 32 gb sd kartta hızı nasıl :D bide diger karttakileri 32 gb içine nasıl aktardın.

Kasma yok, hızı da gayet güzel. Format çakınca tek tek indirmek zorunda kaldım. Anca bitti

telefona mı format attın ? yksa 2gb hafıza kartına mı.

ben class 4 16 gb team marka aldım.usb dönüştürücü hediyeli bklm yrn gelir

Hem telefona hem karta

• Ekran koruyucu şart mı sizce? Telefon çizilmeye dayanıklı olduğu için ekran koruyucu kullanmıyorum ben. Ekranın çizilip çizilmemesi ne kadar temiz kullandığımla alakalı bir şey mi yoksa ne yaparsam yapayım ekran koruyucu yoksa çizilir mi?
  • şart hocam zaten kutu içinden çıkıyor bir tane yapıştırıver. ben ilerde piyasadan kalkar diye 4 adet + kılıf lı bi model sipariş verdim. her 6 ayda birini harcarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

Orijinalden alıntı: serkan aksoy

Hepinize merhaba, Arkadaşlar geçen ay itibariyle bende eşime aldım neo v den. Ancak dün telefonu kurcalarken alt bar sekmesinin (hani içinde telefon rahberi, telefon tuşları,vs olduğu ) yan tarafa (sağ baş aşağı-dik yani) kaydığını gördük. O kadar uğraşmama rağmen nereden düzelteceğimi bilemedim. Sorum size çok basit gelebilir ama yaş olarak sanırım birçoğunuzdan büyüğüm ve malesef teknolojiyi sizler kadar hızlı takip edemiyorum , o yüzden kusuruma bakmamanızı rica ediyorum .Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

bu dediğiniz şey nasıl olabilmiş acaba. fabrika ayarlarına dönmek yada yazılımı yükseltmek ile deneyebilirsiniz. çok özel bir sorun olmuş.

aynısı benim de başıma geldi. Telefonu kapatıp açınca düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Ekran koruyucu şart mı sizce? Telefon çizilmeye dayanıklı olduğu için ekran koruyucu kullanmıyorum ben. Ekranın çizilip çizilmemesi ne kadar temiz kullandığımla alakalı bir şey mi yoksa ne yaparsam yapayım ekran koruyucu yoksa çizilir mi?

Ne kadar dikkatli olunsa da zamanla ufak tefek çizikler oluşacağını düşünüyorum. Ekran koruyucunun hiçbir dezavantajı yok, görüntü netliği de dahil. Kullanmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IchabodCrane

Şu yandaki küçük bildirim ışığının rengini filan değiştirme varmış. O nasıl yapılıyor? Ve neler için değiştirebilirim?

Bilgisi olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_4387

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Ekran koruyucu şart mı sizce? Telefon çizilmeye dayanıklı olduğu için ekran koruyucu kullanmıyorum ben. Ekranın çizilip çizilmemesi ne kadar temiz kullandığımla alakalı bir şey mi yoksa ne yaparsam yapayım ekran koruyucu yoksa çizilir mi?

Ne kadar dikkatli olunsa da zamanla ufak tefek çizikler oluşacağını düşünüyorum. Ekran koruyucunun hiçbir dezavantajı yok, görüntü netliği de dahil. Kullanmanı öneririm.

kendi ekran koruyucusu takılı şuan
    şimdi
    mat ekran koruyucu takmak istiyorum bunu çıkarmadan takabilir miyim acaba olur mu
  • 6 aydır ekran koruyucusuz ve kılıfsız kullanıyorum bir tane kılcal çizik bile yok. Telefon nasıl alındıysa aynen öyle.. Ne masaya ne başka bir yere koyuyorum telefon ya cebimdedir ya da elimde.. Koyduğum cebime de anahtar vs gibi eşyalar koymuyorum. Kılıf telefonun estetiğini gölgeliyor, ekran koruyucusu ise ekranın kalitesini azaltıyor.
  • telefon hangi film formatlarını destekliyo? normalde mp4 ve mkv destekliyo ama ben flv, avi, wmv, mpeg,... gibi diğer formatları da çalıştırmasını istiyorum. hangi programı yüklemem lazım? bs player hepsi için yeterli midir?
  • Benim telefon 5 aydır ekran koruyucusuz ve bir tane kılcal çizik bile yok. Sadece ses açma düğmesi doyulmaya başladı nerde bulunur tuş takımı bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: telgraf

telefon hangi film formatlarını destekliyo? normalde mp4 ve mkv destekliyo ama ben flv, avi, wmv, mpeg,... gibi diğer formatları da çalıştırmasını istiyorum. hangi programı yüklemem lazım? bs player hepsi için yeterli midir?

ben hem bsplayer hem de rock player kullanıyorum çünkü bazen altyazılarda sorun olabiliyor ama bu iki program senin söylediğin formatları açıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IchabodCrane

quote:

Orijinalden alıntı: efereis45

bizde sonunda paraya kıydık 800tl ye timden aldık neo v pahalı biraz ama beyaz sewdasına.... bana tavisye edeceğiniz program var mı birde bu playnow sürümü1.01 yazıyo güncelleme nasıl yapılıyo googleplay denilen zımbırtı bu demi ayrıca kurmaya gerek mi acaba ?

PlayNow'la Google Play farklı şeyler. Ben ilk aldığımda Android Market vardı ki bu da Google Play'in eski adı. Sonradan geldi Google Play. Zaten girdiğinde güncellenir. Önereceğim programlar:

Astro: Dosya yöneticisi
    Advanced TaskKiller: Program Sonlandırıcısı
    AirDroid: Wi-Fi üzeri dosya gönderimi-alımı
    Skype: Görüntülü aramalar için (Bilmeyenler için: telefonda bu özellik yok ne yazık ki)

teşekkürler geç oldu ama....

• arkadaslar bide internetten youtubeden faceden nasıl bir video fln indirebiliriz var mı bir programı?
    yararlı türkce programlarıda yazarsanız sevinirim.oyunları fln
  • Arkadaşlar 4.0.4 için en güncel root yöntemi hangisidir? Kernel flashlayın falan diyor ancak denemek istemedim çünkü benimki şu an .42 ve rootlu.. Brick yapmaktan korktum. En güncel root yöntemi hangisi acaba?
  • Arkadaşlar telefonu yeni aldım.Kurcalayamadım.Bir sorum var 4.0 İCS ile gelen güncelleme telefonda donma,kasma vs. gibi sorunlar yapmış burada okuduğum kadarıyla.Acaba 4.0.4 ile gelen güncelleme bu sorunları çözdümü?Kullanan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum.Birde cahilliğime verin root olayı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaremreyunus

Arkadaşlar telefonu yeni aldım.Kurcalayamadım.Bir sorum var 4.0 İCS ile gelen güncelleme telefonda donma,kasma vs. gibi sorunlar yapmış burada okuduğum kadarıyla.Acaba 4.0.4 ile gelen güncelleme bu sorunları çözdümü?Kullanan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum.Birde cahilliğime verin root olayı nedir acaba?

O kasma vs telefondaki yüklü uygulamalar ile güncellenince oluyor. Telefon temizken bir şey kurulu değilken hatta format atarak güncelleyince öyle bir sorun olmuyor. Root olayı ise tam yetki veren olay yani telefonla birlikte gelen bazı uygulamaları silemiyoruz ya da bazı ayarlara ulaşamıyoruz örneğin detaylı kamera ayarları gibi.. Telefonu root yaparak gerekli programlar ile her şey yapılabiliyor. Mesela free uygulamalardaki reklamları root isteyen bir program aracılığıyla kaldırabiliyorsun.

• quote:

quote:

yani neden clas 10 istiyorsunuz ki. zaten okuma hızları benzer, yani karttan uygulama acarken vs. 20 mb/sn çok iyi rakam ki clas 4 te de bu aynı. sadece yazma hızları farklı, bir karta ne zaman yazma yapıyoruz telefonda ? en fazla hd video cekerken, oda saiyede 700 kb 1mb bile değil. clas 4 te 5mb/sn zaten. hiç gerek yok performans farkı bile olmaz.

yüksek klaslar saniyede 5 mb den fazla veri yazan aletler için gereklidir. atıyorum slr foto makinesi saniyede 10 kare yakalama özelligini kullanıyorsan ki onlarda bir foto 5 mb yi buluyor. clas 4 ise makine bekler agırlasır cektigi gibi kaydedemedigi için. bizde öyle bir sıkıntı yok ki.

Vay be, anladım. Teşekkür ederim bilgi için. Gerçekten gereksizmiş Class 10 kart. Size bir şey sorayım hazır buradayken . Ben telefonu 3 gün önce satın aldım. 32 GB lik kart gelmek üzere. Prison Break S01 i indiriyorum. Fakat XviD indiriyorum. 720P indirsem açar mı. Frame atlamaları, kasılmalar oluyor mu? Desteklenen formatlar nelerdir?

Mx playerda süper bir program hiç bir problem yaşatmadı henüz bana. mkv den tut aklına gelebilecek her türlü formatı açıyor.

• quote:

yani neden clas 10 istiyorsunuz ki. zaten okuma hızları benzer, yani karttan uygulama acarken vs. 20 mb/sn çok iyi rakam ki clas 4 te de bu aynı. sadece yazma hızları farklı, bir karta ne zaman yazma yapıyoruz telefonda ? en fazla hd video cekerken, oda saiyede 700 kb 1mb bile değil. clas 4 te 5mb/sn zaten. hiç gerek yok performans farkı bile olmaz.

yüksek klaslar saniyede 5 mb den fazla veri yazan aletler için gereklidir. atıyorum slr foto makinesi saniyede 10 kare yakalama özelligini kullanıyorsan ki onlarda bir foto 5 mb yi buluyor. clas 4 ise makine bekler agırlasır cektigi gibi kaydedemedigi için. bizde öyle bir sıkıntı yok ki.

dOmi söylediklerine katılıyorum. Ben de class4 sandisk 8 gblik kart kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntı yaşatmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Arkadaşlar 4.0.4 için en güncel root yöntemi hangisidir? Kernel flashlayın falan diyor ancak denemek istemedim çünkü benimki şu an .42 ve rootlu.. Brick yapmaktan korktum. En güncel root yöntemi hangisi acaba?

biraz daha acar mısın root olayını ben 2.3 kullanıyorum nasıl root yaparız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Arkadaşlar 4.0.4 için en güncel root yöntemi hangisidir? Kernel flashlayın falan diyor ancak denemek istemedim çünkü benimki şu an .42 ve rootlu.. Brick yapmaktan korktum. En güncel root yöntemi hangisi acaba?

biraz daha acar mısın root olayını ben 2.3 kullanıyorum nasıl root yaparız

Eğer .42 derlemesini kullanıyorsan çok kolay bir root yöntemi var. Dediğim gibi özeti her şeye tam erişim sağlıyor. Mesela bazı uygulamaları silemiyorsun telefonda root isteyen bir programla o uygulamaları kaldırıp telefonda daha fazla yer açabilirsin. Pek çok program var telefonda engellenen şeylere tam erişim sağlayabilen..

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.