Şimdi Ara

Sony Ericsson XPeria Mini ve Pro'ların Çıkış Tarihleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Ericsson'un müşteri temsilcilerinden aldığım bilgiye göre bu telfonlar 2011 senesinin 4. çeyreğinde yani Ekim-Kasım-Aralık aylarında satışa çıkartılacakmış.Aslında baya bi geç ama mecbur bekleyeceğiz..

• o zamana kadar yepyeni cihazlar çıkar. Hep geriden geliyoruz
  • x10 mini ile karıştırıyor herkes... bu cihazın işlemcisi daha kuvvetli.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini-3947.php adresi der ki dünya üzerinde de 2011 üçüncü çeyrekte satışa çıkacak...
  • şu an telefonlar İngilterede 209. Euro 'dan ön satışa başlandı.Hayırlısı Bakalım türkiyeye acaba ne zaman gelir...
  • 5 Ağustosta İngiltere de satışa sunulacaklar 550 ve 629 liraya
  • mini prolar 3 inç erkanmış ya tamam beklenir bu
    x10ların cücük kadar ekranından iyidir. sırf bu yüzden x8e kaydı geçen gözüm, o da 3.2mp, insan hepsini bi yerde toplar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

5 Ağustosta İngiltere de satışa sunulacaklar 550 ve 629 liraya

Xperia Ray hakkında bir bilginiz var mı? Şahsen Ray'i Mini ve Mini Pro'ya tercih ederim, ettiririm. Tabii bu tercihte fiyat önemli bir faktör olur. Eğer Xperia Ray'in Neo'ya çok yakın bir fiyatı olursa Sony Ericcsson müthiş potansiyeli olan bir telefonu ölü doğurtmuş olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hindistan da da ön satış başlandı yaklaşık 310 dolar 550 tl civarı ediyor.Merakla türkiye ye ne zaman geleceğini bekliyorum..
  • sony de alışkanlık haline geldi bu erteleme işi bi şeyi de zamanında çıkarsın yaw
  • bide ülkemize gelseee :D
  • almanyada mini pro beyaz olanı galiba satışta almancası olan varsa bakabilrmi stokta gözüküyor ama ? http://www.amazon.de/Ericsson-Smartphone-QWERTZ-Tastatur-Touchscreen-megapixel/dp/B0051FNC40/ref=sr_1_28?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1312893808&sr=1-28
  • Şuanda N79 kullanıyorum.Ondan da gayet memnunum fakat artık dokunmatik bir telefon istiyorum İlk dokunmatik ve Android'li telefonum XPeria Mini olucak sanırım.Beklemedeyim
  • hâlâ beklemedeyiz
  • Yerlerimizi aldık.
  • Ben bugün mediamarkta (Avusturya) mini proyu inceledim gayet şık ama bir önceki mini modelleri sanki daha kibar geldi bana bu biraz büyük olmuş sanki yani fazla fark olmasada
  • bekleyişimiz uzun sürmese bari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.