Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • exmor ile çekilmiş gece video var mı sizin çektiğiniz tanıtım videosu değil akşam çekilmiş
  • Ben de geldim ARC'adaşlar ((:
  • Arc'adaşlar;
    Dün yaşadığım bir sorun vardı ve yabancı sitelerden çözümünü buldum, paylaşmak istedim aynı sorunu yaşayanlar olursa aramasınlar.

Sorun: Galeriye girdiğimde daha önce gördüğüm fotoğraflarımı göremiyordum "Koleksiyonunuzda hiçbir öğe bulunmuyor " uyarısı vardı.
    Çözüm: SD kartın kök dizinindeki "noimage" dosyasının silinmesi.

başka model androidli tellerde de olmuş sanırım, neden olduğunu bilmiyorum zamanım yoktu araştıramadım.Aklınızda bulunsun belki lazım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_TaLos

Ben de geldim ARC'adaşlar ((:

hoşgeldin hayırlı olsun

quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

Orijinalden alıntı: cangaxxe

evet 0.5 cm civari bir bosluk var, dikkatimi cekmemisti ilk kurcalerken. Bir de bu programın haritasi gorsel olarak dandik gibi geldi bana. Ayrıtten birseyler daha mı yuklemek gerekli.

evet dandik duruyor biraz grolof'ta tam oturanı varmış rica ettim link vermesi ya da upload etmesi için bakalım bulacaz inş. bi çare. aramaya devam.

Birkaç gündür foruma pek giremedim,mesajını okuyunca vende dikkat ettim alt tarafta çok az bir boşluk varmış yani bendeki aynı .Ben pek kullanmadığım için farkedememişim.Bence Ndrive ve sygic igo dan daha güzel hele sygic çok hızlı bağlanıyor.igo nun özellikleri daha kısıtlı.

Görünüşünden çok rota hesaplama hızı, ters yöne sokmaması, başka yollara girildiğinde yeni rota hesaplaması poi lerin fazlalığı ve poi lerin telefon numarası ve adres gibi özelliklerinin olup olmaması gibi özellikleri nasıl acaba deneyip tecrübe eden oldumu?
    İgo My way de (telefonumuzda) deneme fırsatım oldu POI lerin telefon numaraları heryerin yok rota konusunda Ankara'da dün denedim gayet güzeldi.Daha fazla denemek lazım, güvenebilmek için
    denedikçe yazarım

• quote:

Hayırlı olsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Hayırlı olsun kardeş

Teşekkür ederim öncelikle ((:

GingerBreak ile root'a başladım ancak telefonu daha ilk kez pc'ye bağladığımda 2.3.3 sürümüne güncellendi. 2.3.3 sürümü ile root yapmak sakıncalı mı? İşlem şu an devam ediyor, bilgi verirseniz sevinirim
  • Ölü pixel olan telimi yenisi ile değişmişler. Şimdi kuye ile aldırdım servis ten...

Siyah beklerken Gri geldi :( buda havalı ama siyahı daha hoş duruyor gibi sankim
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun kardeş

GingerBreak ile root'a başladım ancak telefonu daha ilk kez pc'ye bağladığımda 2.3.3 sürümüne güncellendi. 2.3.3 sürümü ile root yapmak sakıncalı mı? İşlem şu an devam ediyor, bilgi verirseniz sevinirim

2.3.3 için root daha çıkmadı gingerbreak yapmaya çalışıyormuş gibi gösteriyor olabilir ama root olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

Ölü pixel olan telimi yenisi ile değişmişler. Şimdi kuye ile aldırdım servis ten...

Siyah beklerken Gri geldi :( buda havalı ama siyahı daha hoş duruyor gibi sankim

değişime sevindim keşke istediğiniz renk olsaydı, güle güle kullanın...
  • @ kyzer sozey

Dediginiz bi ilk cok sasrdim olu pixelden kim gonderse geri yolluyorlardi , ayrica telefonun grisi yoktu resmi aciklama da vardi suanda sadece gece mavisi var diye
  • Gri gelmesi ilginc gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun kardeş

2.3.3 için root daha çıkmadı gingerbreak yapmaya çalışıyormuş gibi gösteriyor olabilir ama root olmaz.

Peki arkadaşlar bu market sorunu nasıl çözülecek?

• quote:

@ kyzer sozey

Dediginiz bi ilk cok sasrdim olu pixelden kim gonderse geri yolluyorlardi , ayrica telefonun grisi yoktu resmi aciklama da vardi suanda sadece gece mavisi var diye

evet 2. kez gönderdiğimde değiştiler. Çünkü teli değişmeden almayacağımı söyledim ölü pixel resimleri ile beraber gönderdim

1 gün içinde değiştiler ama Fransa'ya giden model olan Gri vardı ellerinde 1 adet onu aldım bende... Ürün kalmamış çünkü tedarilçide

Gri rengi nasıl temin ettiler anlamadım Türkiye satışı bile yok ama alıştıkça Gri daha çok hoşuma gitti baya parlıyor ve ekranı daha büyük gösteriyor gibi geldi :)

içinde baya Fransa için üretilen programlar vardı garip garip :))

• arcadaşlar app 2 sd yükledim fakat sistemin zaten taşıyamadığı bazı uygulamaları bu programda taşıyamıyor ee ne esprisi var bu uygulamanın? mesela gameloft oyunları var 1-2 tane, google maps var 20mb 30mb bunlar taşınmıyor. var mı bunlaı taşımanın yolu ? full versiyonu taşır mı?
  • @ Kyzer Sozey

Sen telefonu nerden aldin yahu
  • moon reader yükledim ne .pdf açıyor ne .doc açıyor ne biçim reader bu. adam gibi e book uygulaması yok mu?
  • sorularım hep havada kalıyor lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun;

barkod scanner ile taradığım uygulamayı direk markette arıyor bulamazsa açılan sitedeki download linkinden indirmiyor! bunun çözümü nedir. mesela haftanın android oyunlarını taratıyorum androidzoom.com a yönlendiriyor, downloada tıklıyorum ve uygulamayı markette arıyor bulamazsa da bulamıyor markette. direk o siteden neden indirmiyor? çözümü nedir ?
  • @ kratostol

Markette butun cihazlarda sorun var googleda apk dosyasini bul telefona at en iyisi,

Root etmeden sistem uygulamalarini kaldiramazsin, hafiza kartina bazi uygulamalari tasiyamazsin
  • http://www.duckload.com/download/5433173/NS_85-Secilmis-Android-Uygulamalari-Paket_2.rar

arcadaşlar yukarıdaki bağlantının paket_1 olanı nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melantis

http://www.duckload.com/download/5433173/NS_85-Secilmis-Android-Uygulamalari-Paket_2.rar

arcadaşlar yukarıdaki bağlantının paket_1 olanı nerde?

Paket 1'in geliştirilmişi bu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.