Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Acro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • apn AYARLARI VE 3G YAPILMIYOR CUNKU TEL JAPON YAZILIM....TEL TURKCE DIL AMA KENDIN HAT INTERNETE GIREMIYORSUN...APN AYARLARI YAPMAK ICIN TEL KIRMAK LAZIM(root)..BEN UGRASAMIYORUM ALANA YAPTIRABILIR,BEN BOYLE KULANIYORUM.SORUNSUZ BIR TEL FULL KUTULU VE SIFIRA YAKIN....

PAZARLIKSIZ FIYAT.........500tl

Sony Ericsson Xperia Acro IS11S features a 62x127x11.5mm, 134g, Google Android 2.3 Japanese, 32bit Qualcomm Snapdragon MSM8255, 1000MHz CPU, 512MiB RAM, 512MiB ROM, 4.2" 480x854 color transflective TFT LCD, video out, 3.5mm audio jack, GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, CDMA2000, CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA, HSPA+, microSD, microSDHC, TransFlash, micro-USB port, Bluetooth, WLAN, GPS, A-GPS, Geotagging, digital media tuner, FM radio, accelerometer, 8MP cam., AF, macro, flash, 1500mAh removable battery
    Japonya gelme.....tertemiz ve full kutulu......bu model avrupa pazari yok.......

takas olabilir.....(iphone 3gs,blackberry storm 2 arti 100tl,bold 9300 arti 200tl.
    tel:0534 5217777 kemal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemaleuro -- 23 Mart 2012; 17:55:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ARKA KAPAKTAKİ BUTONLAR NE İŞE YARIYOR ACABA ?
    HAYIRLI SATIŞLAR
  • youtube sitesinde incele.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaleuro

youtube sitesinde incele.

ÇOK YARDIMCI OLDUN SAĞOL
  • arka kapakla hic bir dugme yok.......
    hoparlor,flash,kamera ve sol taraftaki anten kafasi(digital tv var ama burada 3-4 sene sonra karasal yain olur)

• takip
  • pasaport kayıtlıysa mesaj atarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY XPERİA Z3
    11 yıl önce açıldı
    ^^Sony Ericsson Xperia X2^^
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaleuro

The Sony Ericsson Xperia Acro IS11S features a 62x127x11.5mm, 134g, Google Android 2.3 Japanese, 32bit Qualcomm Snapdragon MSM8255, 1000MHz CPU, 512MiB RAM, 512MiB ROM, 4.2" 480x854 color transflective TFT LCD, video out, 3.5mm audio jack, GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, CDMA2000, CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA, HSPA+, microSD, microSDHC, TransFlash, micro-USB port, Bluetooth, WLAN, GPS, A-GPS, Geotagging, digital media tuner, FM radio, accelerometer, 8MP cam., AF, macro, flash, 1500mAh removable battery
    Japonya gelme.....tertemiz ve full kutulu......bu model avrupa pazari yok.......

fiyat pazarliksiz 650tl

htc incredible takas olur....tel:0534 5217777 kemal

hocam boşver sen adamlar daha telefondan anlamıyor sonra protesto ediyorlar...

Hayırlı Satışlar Kardeşim

• Güzel cihaz ama fiyat biraz pahalı dostum..
    Bootloader unlock etmek için Setool2 denedinmi?Onu yaparsan daha çabuk satarsın bence..
  • gittikçe bozuluyo Türkçe miz nasıl bir anlatım tarzıdır seninki ya
  • hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuslar -- 23 Mart 2012; 17:10:30 >
  • satisa devam

• ürün simkilitli değil mi?
  • BENDE DE AYNI TELEFON VAR ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİ LAZIM BİLEN ARKADAŞLAR PM ATARLARSA SEVİNİRİM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepotan

BENDE DE AYNI TELEFON VAR ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİ LAZIM BİLEN ARKADAŞLAR PM ATARLARSA SEVİNİRİM...

rom mu gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.