Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • 31 ile 05 sürüm arasında ki avantaj ve dezavantajlar neler ya.:D.... 31 de hot swap varmıs .ama 05 daha iyimiş.....

bide ben hiç beyaz w810 a rastlamadım tekonosa evkur flnda varmı ..gerci teknoya baktım yokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 8 Mart 2007; 23:17:14 >
  • ben teli alrıken ...ben o5 sürüm isitom deyince verecklermii...yada ben sürümüe bakmak isitıom diyince baktırcaklarmı..ozman 05 arastırıom ondada hotswap var yani..ses flnda iyise...mesel 31 aldım 05 i yükleyebiliozmu

bide ben hiç beyaz w810 a rastlamadım tekonosa evkur flnda varmı ..gerci teknoya baktım yokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 8 Mart 2007; 23:21:47 >

Ben teli alırken ...ben o5 sürüm isitom deyince verecklermii...yada ben sürümüe bakmak isitıom diyince baktırcaklarmı..ozman 05 arastırıom ondada hotswap var yani..ses flnda iyise...mesel 31 aldım 05 i yükleyebiliozmu

bide ben hiç beyaz w810 a rastlamadım tekonosa evkur flnda varmı ..gerci teknoya baktım y
    okta

Hotswap telefonda bulunan bir özelliktir. Piyasadaki W810i'lerin büyük çoğunluğunda R4EA031 sürümü yüklüdür. R4DB005 sürümüne dönmek için FAR Manager ve Phone XS gibi programlar kullanılıyor.

Beyaz W810i için KVK ve Genpa bayilerini araştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 9 Mart 2007; 23:24:53 >

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

arkadaşlar usb ye taktığımda teelfonu işte pc de programı kapatmadan çıkarmayın diyor bağlatıyı programı task managerdenmi sonlandırıyos nasıl oluyooo

quote:

bende birşey sorayım,hafıza kartını çıkarıp şarkıları bilgisayardan direk karta yükledim,bu durumda telefon üzerinden istemediğimiz,şarkıları silemiyormuyuz?ben silemedim de.

MP3 dosyalarını dosya yöneticisinden silebiliriz. Şarkıları hangi klasöre attınız?

• quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

w810 ile su damlaciklarini yakalayabiliyormuyuz. yani ayarlar bunu yapabilecek kapasitedemi.
    birde panorama var diye biliyorum. rica etsem merakimi gidermek amacli sordugum iki soruyada ornek niteliginde fotograflar ekleyebilirmisiniz.

Abi naptın su damlacıklarını çoğu dijital foto. makinelere çekemiyor :) panorama fena değil, biraz dikkatle kaliteli panorama alabilirsin

Orjinalden alıntı: [cLone]::

w810 ile su damlaciklarini yakalayabiliyormuyuz. yani ayarlar bunu yapabilecek kapasitedemi.
    birde panorama var diye biliyorum. rica etsem merakimi gidermek amacli sordugum iki soruyada ornek niteliginde fotograflar ekleyebilirmisiniz.

su damlacıklarını net olarak görüntüleme olayı tamamen diyafram açılıp kapanma süresi ile ilgili bir olay. min.saniyenin 800'de biri gibi bir değer bu tür hareketli görüntülerde iyi sonuç veriyor

quote:

quote:

arkadaşlar usb ye taktığımda teelfonu işte pc de programı kapatmadan çıkarmayın diyor bağlatıyı programı task managerdenmi sonlandırıyos nasıl oluyooo

quote:

bende birşey sorayım,hafıza kartını çıkarıp şarkıları bilgisayardan direk karta yükledim,bu durumda telefon üzerinden istemediğimiz,şarkıları silemiyormuyuz?ben silemedim de.

MP3 dosyalarını dosya yöneticisinden silebiliriz. Şarkıları hangi klasöre attınız?

• quote:

Orjinalden alıntı: S_ui_CasT

ben teli alrıken ...ben o5 sürüm isitom deyince verecklermii...yada ben sürümüe bakmak isitıom diyince baktırcaklarmı..ozman 05 arastırıom ondada hotswap var yani..ses flnda iyise...mesel 31 aldım 05 i yükleyebiliozmu

R4A031 EN ĞÜNCEL SÜRÜM VE İSEDİĞİN ZAMAN COK RAHATLIKLA YÜKLERSİN....BU ARADA TEL PARA VERİYORSUN BEDAVA ALMIYORSUN NEDEMEK SÜRÜME BAKTIRIRLARMI.....İSTEDİĞİN ĞİBİ BAKABİLİRSİN BENCE...

İnsan, "İnsanların yaşamları boyunca işledikleri tüm fiiller muhakkak Allah'ın adaletine göre değerlendirilecektir. Zulüm yapanların zulümlerinin elbette karşılıksız kalmayacağını, iyi tek bir sözün bile mükafatının verileceğini, Allah Kuran'da bize haber vermektedir. Tüm bunların adilce değerlendirileceği yer ahirettir; Allah'ın sonsuz adaletinin tecelli edeceği yer ahirettir.

Alış veriş yaptıklarım:visceroid-(izmir)/&ordulu5234(istanbul)/&oKsEAt-(kocaeli)&The_WeB-(ankara)&Acizim(erzurum)&asymmetric(ist)&nod15(konya)&Şahin Abi(ist)3t3rnal(giresun)yılmaz196(ankara)
  • arkadaşlar ben yarın alıcam telefonu R4DB005 sürümü bulma ihtimalimiz olabilirmi piyasada yada son sürümle çok farkı varmı hoparlör ses çıkışında falan muhtemelen flash temalar yüklü olacaktır son sürümdede yanılmıyosam onun haricinde önceki sürümdeki hatalar son sürümlerde yoktur tahminen sizlerinde dediğiniz gibi kullanıcı şikayetleri göze alınarak yeni sürüm çıkarıyolar yardım bekliyorum bu gün içinde yarın çok geç olabilir
  • Menü > Dosya yöneticisi > Seçim > MS'i biçimlendir

Biçimlendirme şifresi: 0000

demissin abi ama yok MS'i biçimlendir nasıl yapcez???

hangı klasorun ıcınde baktım hepsının ıcıne bulamadım
  • arkadaşlar kusura bakmayın bu sıfır tel aldığımızda o "ürerindeki ekrana yapışmış olan"İNCE JELATİN"onu bulabilirmiyiz..yada kırtasiyeden ekranın üzerine yapışması için böyle bir ""şey uydura bilirmiyizzz
    teşekkürler..

İnsan, "İnsanların yaşamları boyunca işledikleri tüm fiiller muhakkak Allah'ın adaletine göre değerlendirilecektir. Zulüm yapanların zulümlerinin elbette karşılıksız kalmayacağını, iyi tek bir sözün bile mükafatının verileceğini, Allah Kuran'da bize haber vermektedir. Tüm bunların adilce değerlendirileceği yer ahirettir; Allah'ın sonsuz adaletinin tecelli edeceği yer ahirettir.

Alış veriş yaptıklarım:visceroid-(izmir)/&ordulu5234(istanbul)/&oKsEAt-(kocaeli)&The_WeB-(ankara)&Acizim(erzurum)&asymmetric(ist)&nod15(konya)&Şahin Abi(ist)3t3rnal(giresun)yılmaz196(ankara)
  • abi o dedıgın jelden birisi bahsediyordu bu forumda bende bulursam alacagım 4 tanesı 1 mılyon felan dıye hatırlıyorum ama bende o soyleyenın yalancısıyım
  • quote:

knight ne güzelmiş arka plan resmın izmire benzıyor ama yanılıyomuyum ne güzel yerlerde yaşıosunuz valla biz ankaranın ayazını yiyoruz paso

İzmir'de yaşıyorum.

quote:

arkadaşlar ben yarın alıcam telefonu R4DB005 sürümü bulma ihtimalimiz olabilirmi piyasada yada son sürümle çok farkı varmı hoparlör ses çıkışında falan muhtemelen flash temalar yüklü olacaktır son sürümdede yanılmıyosam onun haricinde önceki sürümdeki hatalar son sürümlerde yoktur tahminen sizlerinde dediğiniz gibi kullanıcı şikayetleri göze alınarak yeni sürüm çıkarıyolar yardım bekliyorum bu gün içinde yarın çok geç olabilir

2. parti piyasaya sürülen W810i'lerin büyük bir kısmı ''R4EA031'' sürümünü kullanıyor. Yakın zamanda yeni nesil walkman telefonların satış rakamlarının etkilenmemesi için W810i'nin üretimi durdurulacak ve telefon piyasadan çekilecektir.

quote:

flash temayı kendımız mı yukluoz yoksa bi sürümde varmı..flash temaz cok güzel oluo

Telefonların çoğunda bu özellik aktif durumdadır. Sürümle bir ilgisi bulunmuyor.

quote:

demissin abi ama yok MS'i biçimlendir nasıl yapcez???

hangı klasorun ıcınde baktım hepsının ıcıne bulamadım

Dosya yöneticisinde seçim ve seç olmak üzere iki farklı seçenek karşımıza çıkıyor. (Menü) Seçim'den MS'i biçimlendire tıklıyoruz.

• arkadaşlar yarın bende aranıza katılıyorum 570 ytl + 10 taksit beşiktaşta buldum sonunda cihazı
    Acer Aspire One D150
    cbr 125 11
  • quote:

Orjinalden alıntı: brooklynn

abi o dedıgın jelden birisi bahsediyordu bu forumda bende bulursam alacagım 4 tanesı 1 mılyon felan dıye hatırlıyorum ama bende o soyleyenın yalancısıyım

İNŞALLAH KARDEŞ BEN 4 TANESİNE İKİ KATI FİYAT VERİRİR Bİ İNCE ARAŞTIRMA YAPALIM BAKALIM NE CIKACAK

• quote:

quote:

quote:

ya kardeş benim task da senin işaretlediğin ikon yok ben neredn kaldıracam

• size iki sorum var forum da okudum aklıma geldi.usb kabloyu taktığımız da terlfonda gelen ilk seççeneği seçiyoz mzüik veya resim vb gibi şeyler içiN.pekı bu sırada tl kapalı konuma geciyo nie bole bi durumda oluyo kabloyu çıkartınca şebeke geliyo.2 SORUM ise usb kablosunu çıkartırken donanım kaldır ve durdur dan durdur diyerek çıkartmasak direk kabloyu çıkartsak bi zararı olurmu cvplarınız iiçin tşk ederrim.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.