Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
610.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AND1

ücra bir yerdede değilmiş ya nasıl göremediysem..uykusuzluktan olsa gerek..
    eyw. saol..

edit:
    quote:

Sorguladığınız cep telefonu K.V.K. çıkışlı görünmemektedir.Lütfen satınalırken K.V.K. güvencesini arayınız.

alla alla :S

ilk seferde bende görememiştim alışmışız koca koca iconlara.
  • kvk çıkışlı görünmüyor ya :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

telefonun imei nosuna nası bakıyoduk bi kod yazıyoduk sanırım b iyardım edebilirmisiniz

*#06#

quote:

şimdi knight kardeşim ben mart nisan ve sonraki aylarda alsam teli flash temalar yüklü ve aktifmi olacak yoksa benmi yanlış anladım peki bu versiyonlarda dış hoparlör sesinde bi değişiklik olabilirmi 005 versiyonundan daha ii bi versiyonmu olur cevapların için tskrlr

Flash temalar yüklü ve aktif halde olacaktır. Yeni firmware umarım R4EA031'de bulunan pek çok problemi ortadan kaldırır. Yeni firmware hakkında net bir yorum yapamayız.

quote:

bu benim ilk mesajım(bu şekilde mi adlandırılıyor, bilmiyorum) bu yüzden bir kusurum olursa şimdiden affola.
    ben bugün kardeşime w810i alması için para gönderdim ve o da bugün türkcell bayisinden telefonu almış. ancak kutunun içinden cd çıkmamış. yeni satışlarda bu cd kaldırılmış olabilir mi? yoksa paketten pakete içerik mi değişiyor.(saçmalığını kabul ediyorum ama anlamlandırmaya çalıştığımda bundan başka bir şey aklıma gelmiyor)

bir de :
    türkcell bayisinden almasına rağmen garanti ile ilgili işlemlerde(tamir,değişim,fabrikaya gönderilmesi vb) kvk, genpa gibi distrübütürlerden faydalanabilir mi?

son bir şey daha: bozuk olan telefonların işlem gördükten sonra yeni olarak bayilere gönderilebildiğini bir yerde okumuştum . böyle olup olmadığını nasıl anlayabilirim. (bu uygulama özellikle üretimi durdurulmuş telefonlarda piyasadaki talebi karşılamak için yapılıyormuş. bir kaç telefon bayisine sorduğumda bana w810i nin artık üretilmediğini söylediler. kuşkum bundan ve cd eksikliğinden.)

bu kes gerçekten son bir şey: cd nin olmaması büyük bir eksiklik midir. daha doğrusu bu cd ne işe yarıyor.

cevaplarsanız çok iyi olacak.

Kutu içeriğinde cd olması gerekirdi. Ancak cd'nin olmaması büyük bir eksiklik değil. Cd'de disc2phone yazılımı bulunuyor. Yeni nesil walkman telefonlar piyasaya sürüleceği için (W200i, W880i, W610i vs) W810i'nin üretimi durdurulmuş olabilir.

• bendede ole diyo ama bizim imei nbolarıda bi gairp - ler var aralarda alla alla
  • - ler hariç tam 15 rakam oluyor.. - leri yazmayacaksın yani.. neden böyle diyor bu :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

bendede ole diyo ama bizim imei nbolarıda bi gairp - ler var aralarda alla alla

*#06# yaptıktan sonra çıkan imei nosunda ki son iki rakamı yazmayın.
  • telsim için internet ayarlarını bilen war mı?
  • cevaplarınız için teşekkürler.(strafer, knight)
    bu kadar hızlı cevap alabileceğimi düşünmemiştim.

@knight
    yeni versiyonların çıkması firmware güncellemelerinin son bulacağı anlamına gelir mi? ya da sony ericsson un açıkladığı bir son tarih var mı bu konuda?

şimdi daha iyi anlıyorum ki sony ericsson bu modeller için bir standart oluşturamadı. bu konuda bir zaaf var. kimisinde pil seçidi farklı olabiliyor, kimisinde hafıza kartları sony marka bazılarında başka, kimisinde kutu içereği farklı çıkıyor, kimisinde hoparlor performansı farklılık gösteriyor. firmware ülkeden ülkeye farklılık gösteriyor. adamlar sanki telefon değilde aşure yapıyor.

zaten sony ericsson u tasarım olarak hep nokia nın önünde görmeme rağmen stabilite ve standardizasyondaki eksikliği ile kendimi şimdiye kadar uzak tutmuştum. anlaşılan se bu konuda bir gıdım ilerleyememiş.
    bu topicteki bir çok görüş, nokia n serisi ile w810i yi kıyaslaması çok yanlı sonuçlar doğurmuş. herkes verdiği paranın azabından kendini kurtarmak , içini rahatlatmak için telefonun gösteremediği performansı göstermiş. bir tek telefonu peygamber elinde gösteren fotomontaj resim eksik kalmış. nedir bu ulvilik anlamadım. bu kadar ulvi bir topik bu sitede başka bir başlıkta var mıdır onu da bilmiyorum.

edit: daha önceki yorumlardan öğrendğim kadarıyla: fotoğraf kalitesi bile stabil değil , kişiden kişiye farklılık gösteriyor.

oksimoron: standardizasyon ve sony ericsson
    bu iki kelime bir arada o kadar komik duruyor ki ...
    bi tane daha var:
    stabilite ve sony ericsson. bu da fena durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naili -- 14 Şubat 2007; 6:41:41 >

• R4DB005 SÜRÜMÜNÜ WOTANSERVERDEN NASIL YÜKLEMEM GEREKİYOR BU KONUDA HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORUM TELİMİN GPRS AYARLARINI YAPTIM 7-8 EUROYU GÖZDEN ÇIKARDIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
  • arkadaşlar benim sorum şu olacak; telefonu aldığımız zaman bunu içinde flash menüler var mı? yani youtube da izlediğim flash menülere benziyor bunun kendi içinde olanalr var mı oluyor o zaman?
  • evet
  • Şu anda satılan w810i lerin hepsinde flash menü bulunmayabiliyor mu ?
  • benim bildiğim şu anki ürünlerin hepsinde flash menü ve seçenekleri mevcut.
  • quote:

cevaplarınız için teşekkürler.(strafer, knight)

@knight
    yeni versiyonların çıkması firmware güncellemelerinin son bulacağı anlamına gelir mi? ya da sony ericsson un açıkladığı bir son tarih var mı bu konuda?

şimdi daha iyi anlıyorum ki sony ericsson bu modeller için bir standart oluşturamadı. bu konuda bir zaaf var. kimisinde pil seçidi farklı olabiliyor, kimisinde hafıza kartları sony marka bazılarında başka, kimisinde kutu içereği farklı çıkıyor, kimisinde hoparlor performansı farklılık gösteriyor. firmware ülkeden ülkeye farklılık gösteriyor. adamlar sanki telefon değilde aşure yapıyor.

zaten sony ericsson u tasarım olarak hep nokia nın önünde görmeme rağmen stabilite ve standardizasyondaki eksikliği ile kendimi şimdiye kadar uzak tutmuştum. anlaşılan se bu konuda bir gıdım ilerleyememiş.
    bu topicteki bir çok görüş, nokia n serisi ile w810i yi kıyaslaması çok yanlı sonuçlar doğurmuş. herkes verdiği paranın azabından kendini kurtarmak , içini rahatlatmak için telefonun gösteremediği performansı göstermiş. bir tek telefonu peygamber elinde gösteren fotomontaj resim eksik kalmış. nedir bu ulvilik anlamadım. bu kadar ulvi bir topik bu sitede başka bir başlıkta var mıdır onu da bilmiyorum.

edit: daha önceki yorumlardan öğrendğim kadarıyla: fotoğraf kalitesi bile stabil değil , kişiden kişiye farklılık gösteriyor.

bi tane daha var:

Firmware güncellemelerinin son bulacağını sanmıyorum. Bu durum sadece Sony Ericsson'a özgü değildir. Tüm marka ve modellerde çeşitli stabilite problemleri bulunur. (Nokia N serisi, Samsung Ultra serisi vs)

''Bu topicteki bir çok görüş, nokia n serisi ile w810i yi kıyaslaması çok yanlı sonuçlar doğurmuş. herkes verdiği paranın azabından kendini kurtarmak , içini rahatlatmak için telefonun gösteremediği performansı göstermiş. bir tek telefonu peygamber elinde gösteren fotomontaj resim eksik kalmış. nedir bu ulvilik anlamadım. bu kadar ulvi bir topik bu sitede başka bir başlıkta var mıdır onu da bilmiyorum.''

Bu cümlenizi biraz daha açabilirseniz sevinirim. Forum genelinde N70, N72, 3250 ve 6233 gibi telefonlarla W810i'nin karşılaştırmasını görebilirsiniz. Dikkatinizi subjektif yorumlar mı çekti?

quote:

Şu anda satılan w810i lerin hepsinde flash menü bulunmayabiliyor mu ?

Şu anda satılan W810i'lerde flash tema bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 15 Şubat 2007; 13:30:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhanirem

cevaplarınız için teşekkürler.(strafer, knight)

@knight

bi tane daha var:

bu bir ön yargı.telefonların kameraları farklılık gösteriyor çünkü bunların hiç biri tanrı yapısı değil.insan yapısı.bu farklılıklarda o kadar abartılacak gibi değil.zaten çoğu da fotoğrafı çeken kişiden ve firmware deki farklılıklardan kaynaklanıyor.firmwarelerde yerel şartlara göre özelleştiriliyor tabi ki bunda şaşılacak bir şey yok.sürekli yeni firmware çıkması bu telefonun problemli olduğu anlamına gelmez.w810i den bahsediyorsak eğer kullandığım en problemsiz telefonlardan biriydi.donanımsal olarak problem yaşadım ama forumda benden başka aynı problemi yaşayan görmedim.telefonu kullandığım 5 ay boyunca bir kez bile ne kilitlendi ne de kendi kendine kapandı.benim problem yaşamamış olmam tabiki bu telefonun stabilitasyonu hakkında referans oluşturmaz ama foruma biraz göz gezdirerek telefonu daha iyi tanıyabilirsin.

nokia forumuna göz atarsan nokianın bir kaç modelinde kullandığı kamera yüzünden bu bir kaç telefonun çektiği kırmızı fotoğrafları görürsün.

örnek; mobile review den aldığım bir 5500 fotoğrafı.

resmen şaka gibi sanki telefonu prototip olarak üretmeden direk piyasaya sunmuşlar, kimse de alıp eline fotoğraf çekmemiş gibi.bir ürün böyle bir hatayla nasıl piyasaya sürülür.

aynı hayal kırıklığı 3 megapixellik n80 de ve n93 de de var.kamera performansaları fiyatından beklenmeyecek kadar kötü.üstelik bu telefonlar w810i nin iki üç katı pahalı.yanlış anlama sadece kamera performans ı açısından karşılaştırıyorum.

bir de n73 var.forumda sayfalarca şikayet oluşmuş durumda.en çok şikayet edilen konu joystick i ve stabilitasyonu.

ama ben ne nokia lar kötüdür ne de sony ericssonlar iyidir demiyorum.

her marka hata yapabilir.sony ericsson un yazılım konusunda çok iyi olmadığı doğru.ama bu yavaş yavaş değişiyor.

• knight kardeşim bir yorumunda w810 i nin üretiminin durdurulmuş olabildiğinden bahsetmişsin şimdi ben alıcağım zaman nisan ve sonraki aylarda bu telefonu bulamayacakmıyım eğer ööle bişey varsa çok üzülürüm

• quote:

knight kardeşim bir yorumunda w810 i nin üretiminin durdurulmuş olabildiğinden bahsetmişsin şimdi ben alıcağım zaman nisan ve sonraki aylarda bu telefonu bulamayacakmıyım eğer ööle bişey varsa çok üzülürüm

Yeni nesil walkman telefonlarının satışının etkilenmemesi için W810i'nin üretimi durdurulabilir. Örneğin W800i'nin üretimi uzun süre önce durdurulmuştu. Ancak telefonu hala bulabiliyoruz. Kısacası problem yok.
  • 1)peki herhangi başka flash menü yüklemek için ne gibi bir işlem yapmamız gerek?

2) opera mini yi telefonuma kurmak istiyorum pcme indirdim 2 adet dosya var acaba nasıl kuracağım bunları pc me? arama yaptım ama konunun anlatıldığı biryer bulamadım. eğer biliyorsanız adresini versenizde yeter. teşekkürler
  • tskrlr knight kardeş biraz olsun rahatladım ama bulamazsam gerçekten çok üzülürüm
  • quote:

1)peki herhangi başka flash menü yüklemek için ne gibi bir işlem yapmamız gerek?

2) opera mini yi telefonuma kurmak istiyorum pcme indirdim 2 adet dosya var acaba nasıl kuracağım bunları pc me? arama yaptım ama konunun anlatıldığı biryer bulamadım. eğer biliyorsanız adresini versenizde yeter. teşekkürler

1-) İnternetten flash tema bulmak çok da kolay değil. Ancak forumda flash tema paylaşımı yapılmıştı. Bildiğim kadarıyla flash temaları normal temaları telefona attığımız şekilde atıyoruz. (Theme klasörü)

2-) Telefona .jar uzantılı java uygulamalarını atabiliriz. Opera Mini programı büyük olasılıkla Winzip ya da Winrar ile sıkıştırılmış durumdadır. O dosyayı olduğu gibi telefonun hafıza kartındaki ''Others'' klasörüne atıyoruz. Eğer bluetooth'la dosya aktarımı yapıyorsan program otomatik olarak ''diğer'' klasörüne atılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 15 Şubat 2007; 15:15:38 >

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.