Bildirim
sony ericsson w715 avea internet ayarları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
AVEA ile MAVEA ile uğraşmayın.
Ben önce ayarları tek tek girmek için uğraştım ama olmadı. O bozuk ayarlar seçili iken
Mesajlar => Yeni mesaj => Sesli mesaj dedim.
"MMS ayarları kurulu değil, indirmek ister misiniz?" şeklinde uyarı çıktı. Tabi hal böyle olunca benim de kafada bi şimşek çıktı. Hemen telefonun wi-fi özelliği ile evdeki ağa bağlandım. Tekrar aynı kısma geldim, bu kez yukarıdaki uyarıya EVET dedim. 30 - 40 saniyelik bi beklemeden sonra AVEA GPRS ve AVEA MMS ayarları tak diye geldi
Hemen benim bu ayarları araştırmama neden olan, resimli mesajı indirmeyi denedim ve EVET İNDİ...
Şimdi yukarıdaki hikayeyi aşağıya maddeler halinde yazayım (yaptıklarımı tek tek yazacağım, siz pratik yol bulursanız onu yapın):
1) Telefondaki hazır vodafone bağlantılarının yerine bozuk bi isimle yeni bağlantı adı açın ve onu seçin. (Belki hiç seçim yapmadan da olur bilmiyorum)
2) Telefonunuzu wi-fi ile internete bağlayın.
3) Mesajlar => Yeni mesaj => Sesli mesaj deyin
4) MMS ayarlarınızın olmadığını gösteren bu uyarı çıkması lazım.
5) Uyarıya evet deyin ve sizin için telefon bağlantı ayarlarınızı indirsin.
AVEA İÇİN YAPILMIŞ VE %100 ÇALIŞAN BİR YOLDUR.
-
Bu arada boşu boşuna AVEA'ya mesaj gönderip de ayarları alacağım diye umutlanmayın. Size aşağıdakileri gönderiyorlar, nereye ne gireceğinizi sizin bulmanızı bekliyorlar. Tabi bu mesaj için size 0.79 TL de geçiriyorlar.
AVEA GPRS
INTERNET
APN: internet
Anasayfa: Avea
Sifre: mms
IP adres: 213.161.151.201
Port: 9201 (wap 2.0 için 8080)
Homepage:http://mms.avea.com.tr/servlets/mms
Sifre: wap
Ip Adres: 213.161.151.201
Port: 9201 (wap 2.0 için 8080)
Anasayfa:http://wap.avea.com.tr
Sifre: mobilvizyon
IP Adres: 213.161.151.201
Port: 9201
Anasayfa:http://mobilvizyon.avea.com.tr
-
başlığı hortlatıyorum ama bu yöntem bende işe yaramadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: jamiro
başlığı hortlatıyorum ama bu yöntem bende işe yaramadı.
Ben yukarıda yazdığımı 2 sefer yaptım.
Bi eski telefonumda (üzerinde vodafone yazan).
Bi de o bozulduktan sonra bana verilen (vodafonesiz) w715'de...
ikisinde de sorun yaşamadım.
Bu arada ayarları indirdikten sonra (ayarları yukarıda bahsettiğim gibi indirdiğini sanırıyorum) Menü => Ayarlar => Bağlantılar kısmından internet ayarlarını falan AVEA GPRS WAP olarak seçtin di mi? -
seçtim seçtim üstünde zilyon kere oynama bile yaptım hatta.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X